ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mericer4577
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Saat 21 Dakika önce
Toplam Mesaj:
11 [3.67 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
10 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Meriç Er
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Meriç Er
SON 10 MESAJI
Kapsül Gübre ?
[QUOTE=fishhyy]Dün sıfırladığım bitkili akvaryumuma kapsül gübre kullansam fazla mı olur? Elimde Atakan petshop paketli 10 adet kapsül gübre var. Rotalaların dibine dikmeyi düşünüyorum?
Akvaryum Bilgileri:
Hacim: 37 L 35x35x30h
Taban: lav kırığı, Tropica Substrate 1 L, Silis kum
Mevcut gübre takviyeleri: Cyristalpro flora multi minerals
Akvaryum ışıklandırma: 9 Watt Powerled
Co2 Takviyesi: Yok
Bitkiler: Rotala Rotundifolia Orange Juice, Staurogyne Repens, Rotala Bonsai, Limnophila Sessiliflora, Ludwigia Repens, Java moss, Pistia
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/200920251144251.jpg[/IMG][/QUOTE]
Şu anlık sıvı gübre yeterli görünüyor, ikisini birden kullanmak suyun dengesine de iyi gelmeyebilir diye düşünüyorum. Tank hacminiz ve bitkilerinize bakarak ışık ile kullandığınız gübre oldukça yeterli, sıvı gübre bittiğinde kullanmak daha iyi olacaktır.
[QUOTE=fishhyy]Dün sıfırladığım bitkili akvaryumuma kapsül gübre kullansam fazla mı olur? Elimde Atakan petshop paketli 10 adet kapsül gübre var. Rotalaların dibine dikmeyi düşünüyorum?
Akvaryum Bilgileri:
Hacim: 37 L 35x35x30h
Taban: lav kırığı, Tropica Substrate 1 L, Silis kum
Mevcut gübre takviyeleri: Cyristalpro flora multi minerals
Akvaryum ışıklandırma: 9 Watt Powerled
Co2 Takviyesi: Yok
Bitkiler: Rotala Rotundifolia Orange Juice, Staurogyne Repens, Rotala Bonsai, Limnophila Sessiliflora, Ludwigia Repens, Java moss, Pistia
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259737/200920251144251.jpg[/IMG][/QUOTE]
Şu anlık sıvı gübre yeterli görünüyor, ikisini birden kullanmak suyun dengesine de iyi gelmeyebilir diye düşünüyorum. Tank hacminiz ve bitkilerinize bakarak ışık ile kullandığınız gübre oldukça yeterli, sıvı gübre bittiğinde kullanmak daha iyi olacaktır.
Aksolotl'umda Mantar Mı Çıktı?
[QUOTE=Cyber_Scout]
Sağol arkadaşım...
Acitasyon felan değil.
Gerçekten çok çarptı bu kayıp.
Bana ceza kesti resmen..
Özür dilerim..
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/21182/200920250338031.jpg[/IMG]
Bu kuş çok farklı şekilde öldü.
Konunuz ile alakası yok!
Biliyorum ama aslında önemli olan şey şudur benim anladığım;
Biz Bir şekilde ALLAH'ın Dilsiz Kullarına yardımcı olmak içinde Görevliyiz.
Bu "Dilsiz Kul"ların Sorumluluğuda Bizde.
Madem biz kafesliyor veya Akvaryuma koyup tabiri caiz ise "esir" ediyor isek Günahı ve Cezasınıda biz çekicez (Vicdan ve İnancımıza göre).
Bu Dilsiz Bana çok kötü bir şey anlattı bana . Yıllarca çok ölüm; bin katıda doğum gördüm.
Hiç bu kadar çarpmadı yüzüme "acizliğim".[/QUOTE]
Teşekkür ederim hocam, bu hobilere başlamış insanlar olarak zor zamanlarda birbirimize destek olmanın önemine inanıyorum. Başınız sağ olsun, umarım Çapkın gittiği yerde huzurludur. :(
Çok doğru söylediniz hocam, insanoğlunun sorumluluklarından biri, kendini bizim kadar savunamayan bu canlara sahip çıkmak, onları korumak ve doğru bir şekilde desteklemektir. Onların da bizim gibi bir canı var ve bu dünyada sadece bir yaşam hakları bulunuyor. Canlarımız için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Çapkın'ı ne kadar sevdiğiniz her halinizden belli oluyor. Eminim elinizden gelen her şeyi yapmışsınızdır, fakat bazen elimizden bir şey gelmiyor. Maalesef yazgısı dolduysa Allah, kulunu tekrar yanına alır.[EDIT]mericer4577,2025-09-20 10:31:18[/EDIT]
[QUOTE=Cyber_Scout]
Sağol arkadaşım...
Acitasyon felan değil.
Gerçekten çok çarptı bu kayıp.
Bana ceza kesti resmen..
Özür dilerim..
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/21182/200920250338031.jpg[/IMG]
Bu kuş çok farklı şekilde öldü.
Konunuz ile alakası yok!
Biliyorum ama aslında önemli olan şey şudur benim anladığım;
Biz Bir şekilde ALLAH'ın Dilsiz Kullarına yardımcı olmak içinde Görevliyiz.
Bu "Dilsiz Kul"ların Sorumluluğuda Bizde.
Madem biz kafesliyor veya Akvaryuma koyup tabiri caiz ise "esir" ediyor isek Günahı ve Cezasınıda biz çekicez (Vicdan ve İnancımıza göre).
Bu Dilsiz Bana çok kötü bir şey anlattı bana . Yıllarca çok ölüm; bin katıda doğum gördüm.
Hiç bu kadar çarpmadı yüzüme "acizliğim".[/QUOTE]
Teşekkür ederim hocam, bu hobilere başlamış insanlar olarak zor zamanlarda birbirimize destek olmanın önemine inanıyorum. Başınız sağ olsun, umarım Çapkın gittiği yerde huzurludur. :(
Çok doğru söylediniz hocam, insanoğlunun sorumluluklarından biri, kendini bizim kadar savunamayan bu canlara sahip çıkmak, onları korumak ve doğru bir şekilde desteklemektir. Onların da bizim gibi bir canı var ve bu dünyada sadece bir yaşam hakları bulunuyor. Canlarımız için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Çapkın'ı ne kadar sevdiğiniz her halinizden belli oluyor. Eminim elinizden gelen her şeyi yapmışsınızdır, fakat bazen elimizden bir şey gelmiyor. Maalesef yazgısı dolduysa Allah, kulunu tekrar yanına alır.[EDIT]mericer4577,2025-09-20 10:31:18[/EDIT]
[QUOTE=Cyber_Scout]Yaklaşık 1 saat evvel muhabbet kuşum ellerimde can verdi...
Kuruma hastalığını eşinden kaptı..
Yıllardır belki 5 kezdir tedavi ettik.
Artık dayanamadı "Hak"ka yürüdü.
Moralim kötü durumda.
Kanımdaki " etanol " seviyesi yüksek.
Ben olsam (ama ben değilsiniz biliyorum) sterilize edilmiş bir makasla o kısmın biraz altından keserim.
Siz ise içtiğiniz çayın soğumuş kalanından ve akvaryum suyunsan oluşan çay banyosu yaptırın...
Yarın net yazabilirim kusura bakmayın arkadaşlarımdan birisi son nefesini ellerimde vermeyi seçti bana ağır geldi...
[/QUOTE]
Hocam gerçekten çok üzüldüm hiç beklemiyordum böyle bir yanıt inanın çok üzüldüm daha önce muhabbet kuşu beslemiş ve bu acıyı bu kadar çarpıcı olmasa da yaşamış biri olarak...
Emin olun arkadaşımız gittiği yerde çok rahat ve mutlu başınız sağolsun
Cevap için de uğraşmanıza gerek yok ayrıca kesme işlemini düşünmüştüm değerlendireceğim siz bana yeterli bilgiyi verdiniz bundan sonrası bende çok sağolun.
Tekrardan başınız sağolsun [:'(]
[QUOTE=Cyber_Scout]Yaklaşık 1 saat evvel muhabbet kuşum ellerimde can verdi...
Kuruma hastalığını eşinden kaptı..
Yıllardır belki 5 kezdir tedavi ettik.
Artık dayanamadı "Hak"ka yürüdü.
Moralim kötü durumda.
Kanımdaki " etanol " seviyesi yüksek.
Ben olsam (ama ben değilsiniz biliyorum) sterilize edilmiş bir makasla o kısmın biraz altından keserim.
Siz ise içtiğiniz çayın soğumuş kalanından ve akvaryum suyunsan oluşan çay banyosu yaptırın...
Yarın net yazabilirim kusura bakmayın arkadaşlarımdan birisi son nefesini ellerimde vermeyi seçti bana ağır geldi...
[/QUOTE]
Hocam gerçekten çok üzüldüm hiç beklemiyordum böyle bir yanıt inanın çok üzüldüm daha önce muhabbet kuşu beslemiş ve bu acıyı bu kadar çarpıcı olmasa da yaşamış biri olarak...
Emin olun arkadaşımız gittiği yerde çok rahat ve mutlu başınız sağolsun
Cevap için de uğraşmanıza gerek yok ayrıca kesme işlemini düşünmüştüm değerlendireceğim siz bana yeterli bilgiyi verdiniz bundan sonrası bende çok sağolun.
Tekrardan başınız sağolsun [:'(]
[QUOTE=Cyber_Scout]Evet mantar başlangıcı gibi görünüyor.
Tuzdan ziyade çay uygulaması daha kolay ve risksiz.
Uygulaması çok kolay ama biraz zahmetli (axo yu yakalayıp banyo sonra tekrar akv.)
Çok iyi baktığınız kesin.
Sizi tebrik ediyorum.
Mantar hava dahi bulunur.
Ekosistem işte detaya ihtiyaç yoktur.
Demli çay canı çekmiş [:lol:][/QUOTE]
Gerçekten çok teşekkür ederim alakadar olduğunuz için bugün beslemeyi es geçmiştim 2 3 gündür dışkı yapmamıştı sindirim sistemine tekrar bir şey sokmak istemedim açıkçası. Ayrıca az önce akvaryumda çok seri yüzeye çıkma çırpınma gibi sesler duyarak uykudan uyandırdı beni[:D] Akvaryum ışığını açıp baktım dışkı yapmış dışkıyı çektim ve biraz gözlemledim bir ufakta yem verdim ışıkları da kapattım çok stres olmasın diye sanırım anlık bir hızlı yüzdü yüzeye çıktı arada yapıyor çok stres belirtisi gözlemleyemedim.
Hocam asıl sormak istediğim husus ben bu hanfendiye nasıl çaykur tiryaki çay içireceğim[:D]
Nelere dikkat etmem lazım orantı vs yabancı forumlarda biraz gezindim yapay zekaya da sordum ama biraz kafam karıştı bana tarif edebilirseniz süreci ve ne kadar süre yapmam gerektiğini, kullanacağım çayı ve orantısını, sürece ne kadar devam etmem gerektiğini tarif edebilirseniz çok memnun olurum [:3]
[QUOTE=Cyber_Scout]Evet mantar başlangıcı gibi görünüyor.
Tuzdan ziyade çay uygulaması daha kolay ve risksiz.
Uygulaması çok kolay ama biraz zahmetli (axo yu yakalayıp banyo sonra tekrar akv.)
Çok iyi baktığınız kesin.
Sizi tebrik ediyorum.
Mantar hava dahi bulunur.
Ekosistem işte detaya ihtiyaç yoktur.
Demli çay canı çekmiş [:lol:][/QUOTE]
Gerçekten çok teşekkür ederim alakadar olduğunuz için bugün beslemeyi es geçmiştim 2 3 gündür dışkı yapmamıştı sindirim sistemine tekrar bir şey sokmak istemedim açıkçası. Ayrıca az önce akvaryumda çok seri yüzeye çıkma çırpınma gibi sesler duyarak uykudan uyandırdı beni[:D] Akvaryum ışığını açıp baktım dışkı yapmış dışkıyı çektim ve biraz gözlemledim bir ufakta yem verdim ışıkları da kapattım çok stres olmasın diye sanırım anlık bir hızlı yüzdü yüzeye çıktı arada yapıyor çok stres belirtisi gözlemleyemedim.
Hocam asıl sormak istediğim husus ben bu hanfendiye nasıl çaykur tiryaki çay içireceğim[:D]
Nelere dikkat etmem lazım orantı vs yabancı forumlarda biraz gezindim yapay zekaya da sordum ama biraz kafam karıştı bana tarif edebilirseniz süreci ve ne kadar süre yapmam gerektiğini, kullanacağım çayı ve orantısını, sürece ne kadar devam etmem gerektiğini tarif edebilirseniz çok memnun olurum [:3]
[QUOTE=Cyber_Scout]
12 saat geçti. Son durumu net yakın çekim görebilirmiyim ?[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/200920250021061.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/200920250021171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/200920250021311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/200920250021411.jpg[/IMG]
Güncel olarak çıktığını fark ettiğim andan itibaren 4. günü geride bıraktık. Fotoğrafları da ekledim, ancak şahsen bir değişim gözlemleyemedim hocam.
[QUOTE=Cyber_Scout]
12 saat geçti. Son durumu net yakın çekim görebilirmiyim ?[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/200920250021061.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/200920250021171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/200920250021311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/200920250021411.jpg[/IMG]
Güncel olarak çıktığını fark ettiğim andan itibaren 4. günü geride bıraktık. Fotoğrafları da ekledim, ancak şahsen bir değişim gözlemleyemedim hocam.
[QUOTE=Cyber_Scout]
Oksijen seviyeniz ne durumda?[/QUOTE]
Hocam Sobo SB 12000 hava motoru kullanıyorum 2x6.5lt/dak hava sağlıyor çift çıkışlı içeride bir adet 40cm hava taşı ve pipo filtre var. Suda oksijen bolluğu var diyebilirim zaten hiç oksijen almak için yüzeye falan da çıkmıyor bu sayede dipte duruyor genelde.
Bir 4. gün güncellemesi olarakta mantar olduğunu düşündüğüm beyazlık kısımda hala herhangi bir büyüme yok, yayılma yok sabit bir bölgede duruyor.
[QUOTE=Cyber_Scout]
Oksijen seviyeniz ne durumda?[/QUOTE]
Hocam Sobo SB 12000 hava motoru kullanıyorum 2x6.5lt/dak hava sağlıyor çift çıkışlı içeride bir adet 40cm hava taşı ve pipo filtre var. Suda oksijen bolluğu var diyebilirim zaten hiç oksijen almak için yüzeye falan da çıkmıyor bu sayede dipte duruyor genelde.
Bir 4. gün güncellemesi olarakta mantar olduğunu düşündüğüm beyazlık kısımda hala herhangi bir büyüme yok, yayılma yok sabit bir bölgede duruyor.
[QUOTE=fishhyy] bu kullanıcı daha fazla aktif oluyor ve ilaç tedavi konularından sık sık görüyorum. Yardımı dokunur umarım [:3][/QUOTE]
Yardımcı olmaya çalıştığınız için de ayrıca teşekkür ederim saygılar [:)]
Cyber_Scout hocam sizde bakabilirseniz konuya çok memnun olurum.
[QUOTE=fishhyy] bu kullanıcı daha fazla aktif oluyor ve ilaç tedavi konularından sık sık görüyorum. Yardımı dokunur umarım [:3][/QUOTE]
Yardımcı olmaya çalıştığınız için de ayrıca teşekkür ederim saygılar [:)]
Cyber_Scout hocam sizde bakabilirseniz konuya çok memnun olurum.
[QUOTE=fishhyy]
Yani diğer balık akvaryumlarında %20 su değişimi ise axolotl akvaryumlarında %35 %40 gibi.
mantar tedavisini bildiğini düşünüyorum. Ghost Koi ye sorabilirsiniz belki cevaplar.[/QUOTE]
Etiketledim umarım yanıt alabilirim saygılar. [EDIT]mericer4577,2025-09-18 21:41:38[/EDIT]
[QUOTE=fishhyy]
Yani diğer balık akvaryumlarında %20 su değişimi ise axolotl akvaryumlarında %35 %40 gibi.
mantar tedavisini bildiğini düşünüyorum. Ghost Koi ye sorabilirsiniz belki cevaplar.[/QUOTE]
Etiketledim umarım yanıt alabilirim saygılar. [EDIT]mericer4577,2025-09-18 21:41:38[/EDIT]
[QUOTE=fishhyy]Mantar kapmış olabilir. Genelde axolotl sahipleri hayvanla iletişime geçmek adına kollarını akvaryuma sokar. Siz yapıyor musunuz? Bundan dolayı olmuş olabilir. Bu ürünü kullanmadım bilgim yok yalnızca axolotllar diğer balıklara nazaran fazla atık ürettiklerinden ve zeminde yaşayan bir canlı olmasından kaynaklı fazla bitkili akvaryumlarda bakılmadıklarından haftalık büyük oranlı dip çekimleri gerekir. Bunu atlamadan yapıyor musunuz? Eğer yapıyorsanız bakteri dengesizliğini önlemek adına düzenli bacteria feeder kullanmanızı öneririm. Mantar tedavisi hakkında bilgim yok uygulayan bilen biri anlatırsa daha iyi olur.[/QUOTE]
Genelde beslerken akvaryuma elimi sokarım, ama her seferinde sokmadan önce elimi yıkarım. Yaklaşık 2 yıldır bu şekilde bakıyorum ve daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, gerçekten şaşırdım. Dip çekimini de genelde aksatmam; çoğu zaman dışkıyı fark ettiğim anda, 5-10 dakika içinde alır, o sırada zemini de temizlerim. Ancak büyük dip çekiminden tam olarak neyi kastettiğinizi anlayamadım. Umarım üstatlardan biri konuya bakar ve mantar sorununu nasıl çözebileceğim konusunda bilgi verir. [EDIT]mericer4577,2025-09-18 21:14:02[/EDIT]
[QUOTE=fishhyy]Mantar kapmış olabilir. Genelde axolotl sahipleri hayvanla iletişime geçmek adına kollarını akvaryuma sokar. Siz yapıyor musunuz? Bundan dolayı olmuş olabilir. Bu ürünü kullanmadım bilgim yok yalnızca axolotllar diğer balıklara nazaran fazla atık ürettiklerinden ve zeminde yaşayan bir canlı olmasından kaynaklı fazla bitkili akvaryumlarda bakılmadıklarından haftalık büyük oranlı dip çekimleri gerekir. Bunu atlamadan yapıyor musunuz? Eğer yapıyorsanız bakteri dengesizliğini önlemek adına düzenli bacteria feeder kullanmanızı öneririm. Mantar tedavisi hakkında bilgim yok uygulayan bilen biri anlatırsa daha iyi olur.[/QUOTE]
Genelde beslerken akvaryuma elimi sokarım, ama her seferinde sokmadan önce elimi yıkarım. Yaklaşık 2 yıldır bu şekilde bakıyorum ve daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, gerçekten şaşırdım. Dip çekimini de genelde aksatmam; çoğu zaman dışkıyı fark ettiğim anda, 5-10 dakika içinde alır, o sırada zemini de temizlerim. Ancak büyük dip çekiminden tam olarak neyi kastettiğinizi anlayamadım. Umarım üstatlardan biri konuya bakar ve mantar sorununu nasıl çözebileceğim konusunda bilgi verir. [EDIT]mericer4577,2025-09-18 21:14:02[/EDIT]
Axolotlumda her şey normalken 2 3 gün önce solungacında bir beyazlık fark ettim ve yaklaşık 3 gündür ayni şekilde duruyor yabancı forumlara göz attığımda mantar olduğunu ve tuz banyosu ya da cay banyosu önerdiklerini gördüm normalde besleme sonrası 1 2 saat içerisinde solungaçları kıpkırmızı olurdu ama 3 gündür pembemsi bir durumda sadece az önce çektiğim fotoğraflarda kırmızıya geri dondugunu fark ettim. Çok hafif gözle görülmesi çok zor bir derecede ufak bir kabarıklıkta mevcut... iştahında falan hiçbir problem yok su sıcaklığım 17 dereceyi geçmedi yaz boyunca şuanda da stabil 17 derece geçenlerde bir su düzenleyici aldım bu forumdaki bir konuda da eğer yanlışım yoksa o su düzenleyici ile ilgili bir sorun yasadığını belirtmişti bir arkadaş acaba ondan kaynaklı bir durum olabilir mi diye de düşünmedim değil. Su düzenleyicinin fotoğrafını da ekledim.
Eğer mantarsa nasıl geçirebilirim cay banyosu tuz banyosu aşamaları nelerdir nelere dikkat etmem lazım bu bağlamda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim keyifli hobiler[:3]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/180920251704101.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/180920251704201.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/180920251704011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/180920251716531.jpg[/IMG][EDIT]mericer4577,2025-09-18 17:17:01[/EDIT]
Axolotlumda her şey normalken 2 3 gün önce solungacında bir beyazlık fark ettim ve yaklaşık 3 gündür ayni şekilde duruyor yabancı forumlara göz attığımda mantar olduğunu ve tuz banyosu ya da cay banyosu önerdiklerini gördüm normalde besleme sonrası 1 2 saat içerisinde solungaçları kıpkırmızı olurdu ama 3 gündür pembemsi bir durumda sadece az önce çektiğim fotoğraflarda kırmızıya geri dondugunu fark ettim. Çok hafif gözle görülmesi çok zor bir derecede ufak bir kabarıklıkta mevcut... iştahında falan hiçbir problem yok su sıcaklığım 17 dereceyi geçmedi yaz boyunca şuanda da stabil 17 derece geçenlerde bir su düzenleyici aldım bu forumdaki bir konuda da eğer yanlışım yoksa o su düzenleyici ile ilgili bir sorun yasadığını belirtmişti bir arkadaş acaba ondan kaynaklı bir durum olabilir mi diye de düşünmedim değil. Su düzenleyicinin fotoğrafını da ekledim.
Eğer mantarsa nasıl geçirebilirim cay banyosu tuz banyosu aşamaları nelerdir nelere dikkat etmem lazım bu bağlamda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim keyifli hobiler[:3]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/180920251704101.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/180920251704201.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/180920251704011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/267064/180920251716531.jpg[/IMG][EDIT]mericer4577,2025-09-18 17:17:01[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Taşınmada Oluşan Köşe Çatlak Neothauma, 08:17
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Anubias Kesimi Tuna2002, 03:08
Bitki Türleri ve Bakımı - İlk Akvaryum [walstad] Bare, 02:38
Akvaryum Tanıtımı - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 02:20
Akvaryum Dünyasından Haberler - Ulaşılmayan Bölgelerde Yosun K0L0Ni, 01:33
Hastalıklar ve İlaçlar - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 00:44
Güney Amerikan Cichlidleri - Turba Bataklığı Biyotopu, Danau Sentarum eackgzz, 00:19
Akvaryum Tanıtımı - Hızlı Büyüyen Myriophyllum Elatinoides UygarBey, 00:09
Yeni Üye Forumu - Otomatik Su Değiştirme Sistemi mrrking, 23:35
Kendin Yap Sistemler (DIY) - 75 Litre Bitkili Akvaryum Tayfun10, 23:32
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryumu Tanıtımı Sirri42, 22:32
Akvaryum Tanıtımı - Kapsül Gübre ? Tuna2002, 22:28
Taban ve Gübreleme - Lepistesime Ne Oldu ? furkanoncel, 22:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Aydınlatması Renk Önerisi SadeceAkvarist, 21:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Safkan Velifera Ramazan Güleç, 21:43
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Bitkili Akvaryum ahmetfiratozkaya, 21:21
Yeni Üye Forumu - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 19:31
Akvaryum Tanıtımı - Bitkisiz Lepistes Akvaryumu Konusu Samnastrp, 19:25
Yeni Üye Forumu - 30 Küp Low Tech Sirri42, 19:14
Akvaryum Tanıtımı - Oscar Balığı Rengi Hakkında Lore61, 17:28
Yeni Üye Forumu - İç Filtreye Pipo Filtre Takılabilir Mi ? Mstfnr123., 16:26
Yeni Üye Forumu - 30.lt Bitkili Lepistes Tayfun10, 16:04
Akvaryum Tanıtımı - Kediler Ve Akvaryum AtaDemirci, 15:36
Akvaryum Tanıtımı - Co2 Tüpü Ne Kadar Sürede Boşalıyor? CoryCory, 14:47
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tetra Yumurta Alımı dalialkan, 14:11
Yeni Üye Forumu - Evdeki Kertenkele. Tuna2002, 13:14
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Fundulopanchax Gardneri fishhyy, 12:55
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Sonunda Beta Akvaryumum fishhyy, 11:58
Akvaryum Tanıtımı - Melek Balığı Yavruları Ölüyor Hobbim68, 11:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığı & Sera Baktopur Taha Yanık, 11:01
Hastalıklar ve İlaçlar - Aksolotl'umda Mantar Mı Çıktı? mericer4577, 10:21
Yeni Üye Forumu - Co2 Tüpüm Hızlı Bitiyor Diye Düşünüyorüm Macgyver, 09:19
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yüksek Watt Isıtıcı merutay, 08:53
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - 140 Litre Bitkili Tank Tayfun10, 01:25
Akvaryum Tanıtımı - Multi Tankım - 0dan Tanganyika İnci Kefali, 01:10
Akvaryum Tanıtımı - Yem Öneri Kullanım Tayfun10, 00:26
Canlı Doğuranlar - Makro Alg fishhyy, 00:06
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Yüksek Su Sıcaklığı Dilarasy, 23:44
Yeni Üye Forumu - 40 Lt Akvaryum Balık Önerisi Ayberk1634, 22:25
Yeni Üye Forumu - Lepistes Türü Nedir? Tayfun10, 22:14
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 30 Lt Tayfun10, 22:07
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Taşınma Problemi Cyber_Scout, 20:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kribensislerimin Cinsiyeti Ne ? Batuhank06, 18:33
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Mi Ryukin Mi İsmail_96965, 17:49
Sazansıgiller - Bitki Üzerindeki Salyangoz Yumurtası Mı? zedd, 16:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Balığın Cinsiyeti Nedir? mpolat, 15:36
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Su Piresi Üretimi (kolay) MasterChiefHakan, 15:29
Malzemeler ve Yemler Forumu - Aydinlatma Yeterlimi MasterChiefHakan, 15:16
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Adi Salyangoz Problemi Cyber_Scout, 12:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Otu fishhyy, 11:39
Aydınlatma
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Koleksiyon Luk Endler Ve Guppy Varyeteleri Lotus88 07:57
- Canlı Yem Ceşitleri Lotus88 07:57
- Sirke Kurdu Kültürü Aguamentist 02:22
- Resun Aco-012 TahaArif 02:07
- Microfex Kültürü sefailgaz 01:07
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 01:07
- 60×40×40h Akvaryum Searlas 01:00
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 00:44
- Bloody&mavi Melek&sarı Ateş&siyah Gül&çikolata Kar betta.ist 00:44
- Sumplı Pipo Filtre Sıfır betta.ist 00:44
- Artemia & Microfex & Grindal Kurt betta.ist 00:44
- 4 Adet Crossocheilus Siamensis (sae) -satılık mcdoglos 00:04
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 21:43
- Akvaryum Filtre Ve Isıtıcılar Eheim - Aquel Şahinöztürk 21:43
- Turuncu Sakura fth0507 21:40
- 1e 4d Kribensis fth0507 21:40
- 80 Cm Uygun Fiyat Mobilyali Akvaryum bilalulugtekin 21:37
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 21:32
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:32
- Sıfır Akvaryumlar Dış Filtre Aydınlatma GreeNWooD 20:12
- High Tech Bitkili Akvaryum hakanmidilic 20:05
- Extra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanmidilic 20:05
- Melek Vatoz Kakadu.. Akvarist Hoca 19:43
- 2.67 Tüp Furcifer 19:10
- Dennerle Akvaryum Furcifer 19:10
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 19:10
- Creaqua Nano Elit Furcifer 19:10
- Katil Salyangoz bilkan 19:02
- Aquaclear 30 Şelale Filtre apistoman 18:59
- Ultra Clear 45 Derece Birleşimli 30x30x35 Akvaryum apistoman 18:59
- Mobilyalı İthal Akvaryum Best Fish 18:51
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 18:51
- Cristmass Moss JDEAN 17:48
- Bio Sünger Brdk64 16:56
- Najas Guadalupensis (lepistes Otu) Brdk64 16:56
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 16:05
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 16:05
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 15:28
- Amazon Hançerleri kerem1135 14:21
- Katil Salyangoz - 100 Tl kerem1135 14:21
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:57
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:57
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:57
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:57
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:57
- Yem Tablet BUCALILAR 13:47
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 13:45
- Galaxy Fishbone - Scr - Bluebolt - Taiwan nomercy 13:36
- 2 Neon Tetra Ve 2 Ember Tetra, 1 Su Sümbülü Aquarist101 13:22
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 13:18
KULLANICILAR
- 39 Online Kullanıcı, 21 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.