ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
lepistesvebetta
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
36
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 dakika önce
Toplam Mesaj:
62 [5.17 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
51 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Veteriner Sağlık Teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Sahte Hobiciler Ve Dolandırıcılık Hakkında
[QUOTE=fishhyy]
Göndermesin zaten. Yazıyı tam okursanız anlarsınız. Eğer dolandırıcılık yapmaya çalışıyorsa bunu teklif edin. Kabul ederse bulduğunuz satıcıyı kaybetmemiş olursunuz. Çünkü satici öyle bir noktaya getirmiş ki durumu; artık alıcının güveni kırılmış.
Mesela dün başıma gelen şey: satıcı aradığım nadide bir türün kendisinde olduğunu söyledi, elindeki canlinin bizzat fotoğrafini istedim googledan bulup bana attı. Üst yuzgecinin güzel olup olmadigini anlamam lazim erkek baligin fotografini istiyorum dedim. Yine googledan atti. Ben de internetten ekran goruntusu aldim burada da ayni balik var diyince kem küm etti. Upuzun bir yazı yazdim guvenim kirildi fakat satici bulamadigimdan tek şansım oydu, dedim ki siz benim guvenimi kirdiniz bu yuzden bu alisverise ancak ürünü teslim aldiktan sonra parayi gondererek devam edebilirim dedim, dolandirici olduğundan hayir diyip engelledi. Bakın ben böyle durumlardan bahsediyorum gelmiş üretici abiler ben saticiyim benim haklarim nolcak diyor. Şu an konumuz senin güvencen degil ki dolandiriliyordum neredeyse ne anlatiyorsuna döndü olay özetle bu.

Evet kesinlikle referansı olan saticilarla alisveris yapip temizce halledilmeli. Fakat aradığınız tür nadir bir tür ve türkiyede satıcısı yoksa, 1 2 yabanci forumdan bulabildiyseniz iş bu kadar kolay olmayabiliyor maalesef[/QUOTE]

Evet o konuda haklısınız benim şuan Türkiyede bulamadığım tür yok lepistes ve bettadan başka tür beslemediğim için öyle bir durum hakkında bilgim yok.[EDIT]Hoppala,2025-12-13 18:31:01[/EDIT]
Sahte Hobiciler Ve Dolandırıcılık Hakkında
Ben üreticiden balık alırken referansa bakıyorum fiyattır formdur bunlar benim için 2.planda zaten referansı iyi olan üreticinin balık formları sağlıklı oluyor.

İthal balık konusuna örnek vermek gerekirse coğu kişinin bildiği Erdal Türkoğlu gibi bol referansı olan bu hobide kendini kanıtlamış kişileri tercih ediyorum benim için durum bu şekilde iyi forumlar tartışmalar.
Önerilerinizle Birlikte Yeni Akvaryum Kurulumu
Nakitte bol vakitte sağolun
[EDIT]lepistesvebetta,2025-12-14 17:29:05[/EDIT]
[QUOTE=Cyber_Scout]Bir test balığı ekleyin..[/QUOTE]
şuan için aklımda bir balık türü yok hocam biraz daha zaman geçmesini istiyorum akvaryuma balık eklemek için
Su testleri sonrası 1 adet nerite ekledim sorun olmazsa nerite sayısını 2ye çıkaracağım ve birkaç adet farklı salyangoz türü eklemeyi düşünüyorum.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/270895/121220252101171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/270895/121220252101261.jpg[/IMG]
Yapay Zeka Ve Hobici Görünen Kötü Niyetliler
Şimdi beklentiyi yükselttik farklı farklı balıklar bakıyorsunuz bu yavru lepistes veya endler çıkarsa ne güleriz[:lol:]
Hocam ipucu lazım canlıdoğuranlardan mı peki
Killifishlerden biri diyecem ama
Rasbora [:?] renkten dolayı rasbora diyesim geldi[EDIT]lepistesvebetta,2025-12-10 23:45:47[/EDIT]
Aman hocam keyif aldığım yer burası sosyal medya gibi kullanıyorum boş zamanlarımda hiç yapışmayın bakalım saçma tahminlerim geliyor şimdi

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.