ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
brioche
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Haziran 2009 11:00
Son Ziyaret:
11 Nisan 2011 17:00
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gökhan YETER
Doğum Tarihi:
25 Ağustos 1980
Yaş:
43
İl:
Istanbul
Meslek:
Serbest
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Gökhan YETER

SON 9 MESAJI

Bu jenaratör ile hava motoru ne kadar çalışır?
Merhabalar Ups lere ısıtıcı bağlamaktan bahsediliyor ama Ups lere ısıtıcı bağlamak ömrünü kısaltır kısa zamanda yeni bir ups almak durumunda kalırsınız Ups lazer yazıcı bile bağlanması tavsiye edilmiyor bilginize.
Led aydınlatmayla ilgili sorularım var

Bir arkadaşımda 5m lik ebat halinde led var 12 voltluk bi adaptoru ve kumandası eklenebiliyoristenirse. Kumandanın özelliği ledlerde ; Beyaz, kırmızı, yeşil, mavi ışık bulunmakta ledler kaliteli şeffaf plastik içinde altı yapıştırılabiliyor. Kumanda özelliği 4 rengi istediginiz gibi ayarlaya biliyorsunuz veya renkler arası geçiş zamanı seçebiliyorsunuz maliyet biraz fazla oluyor kumanda olunca ama arkadaş evinin tavanına aynı ledleri koymus bayada aydınlatıyor. Tek ürün çok renk.

Egg Thumblerde Yeni İcat
Sineklik yerine emprime baskıcıların kullandığı veya emprime baskı için kalıp yapan yerlerden numaralarına göre istenilen gözeneklere sahip ipeklerinden yapabilirsiniz.
Cam kalınlığı ölçümü
İyi günler...
Ölçü ve ölçü birimleri standarttır 0 ın altında olan çizgi sayılmaz ondan sonraki her çizgi sayılır dolayısıyla sizde 0 ın altındaki çizgiyi saydıgınız için 5 çizgi 4 boşluk var sanırım. Velhasıl 4 mm sizin cam..
Kafa motoru
Termoplastiği florasan balastları üreten yerlerdende bulabilirsin balastların iç kısmınada termoplastik kaplanır lisedeyken armatür imalatında çalışmıştım istanbulda karaköy salı pazarı piyasasından temin ediliyordu.
masa akvaryum
Ortaköyde meydandaki kokoreççide de masanın altından akvaryum şeklinde yapılmış masalar var.
Akvaryumun kenarlarına köşebent nerde bulurum?
İyi günler. Alüminyum doğrama veya diğer arkadaşlarında dediği gibi Pvc doğrama yapan işyerlerinden temin edebilirsin isteğin doğrultusunda plastik veya Alüminyum olabilir Uygun bi fiyata hatta parçaya göre ücretsizde olabilir...
havya konusunda
Öncelikle iyi günler bende uzun süreden sonra çalıştığım şirketteki akvaryumu görünce tekrar hobime başladım bunun yanında sizinde yaptığınız çalışmalar başkalarına yaptığınız yardımları görmemde etkili oldu bunun içinde hepinize teşekkür ederim.

Havya'yı buyuk yapı marketlerde tahta saplı olanı 7,5 TL. ye temin edebilirsin. Bu koçtaş'taki fiyatı paktiker'de 3-5 TL. arasıda olabilir.
Artemia Çıkartmak resimli anlatım
Paylaşımın için teşekkürler bende artemia düşünüyorum hergün birer birer yavrularım ölmeye başladı:S Net diye niteledğiniz bez cok ince gozenekli emprime baskılarda kumaşa desen yapmada kullanılan bir ipek türü olarak biliyorum eğer sizdeki ''Net'' dediğniz bezin biraz daha yakından resmini koyarsanız arayanlara yardımcı olabilirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.