ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
DesceNT
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ocak 2013 00:14
Son Ziyaret:
06 Nisan 2013 03:00
Toplam Mesaj:
38 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa adya
Doğum Tarihi:
04 Temmuz 1993
Yaş:
30
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mustafa Descent

SON 10 MESAJI

Tropheus ikola kaiser ?
Merhabalar. yaklasık 460 lt bir tankım var. Suan içinde yunus kolonim var. Artık sıkıldığım için ve birazda renk katmak için tür değişikliğine gitmek istiyorum. sp iceman mavi prenses vs tarzını pek sevmiyorum. En sonunda Tropheus ikola kaiser' hosuma gitti. Daha önceden frontoza kolonisi kurmayı düşündüm ama yunustan bir farkı yok. O yüzden ondan da vazgeçtim. Sizce Tropheus ikola kaiser kolonisi benim tanka uygun mudur ? nedir nasıl beslenir nelerden hoşlanır vs bi bilgim yok. Bilgi verebilirseniz sevinirim :)) 
Yeni yerlerinde,yeni ekipmanlarıyla Bebek Yunus'larım :)
Resimler başttan eklendi konu yeniden düzenlendi.
YUNUSUN GELECEKTEKİ EFENDİLERİ
Geleceğin mimarlarından gerçekten yunuslar.. Sağlıklı ve formdalar. Bende bir yunus sevdalısı olarak konuyu heyecanla takip ediyorum :) 
İSTANBUL'UN YEDİ TEPESİ
Erdal abi kıskanıyorum bu güzellikleri :) şaka bi yana sağlıklarından ve formlarından hiç eksik vermeden,sizinle beraber hayatınıza renk katmaya devam ederler umarım.. Sağlıklı hobiler dilerim..
Yeni 200 LT Malawi Akvaryumum ( yeni resim ve video eklendi )
Merhabalar. Gayet sağlıklı balıklarınız var maşallah. Bu arada sp'nizin ağzı dolu hayırlı olsun simdiden yavrularınız. Sağlıklı günlerde büyütünüz...
YUNUSÇU YUSUF İLE EV TİPİ YUNUS CENNETİ.FOTOLAR 3.SAYFADA HOBİHANEM
Yusuf abi şimdi nerden başlasam bilmiyorum inan. O kadar yardımlarını benden esirgemediğin için,binlerce soru yağmuruna tutup bu forumdaki birkaç insan gibi öfleyip püflemediğin ve yanlış bilgiyle şu yunus sevdamıza son vermeyip en iyi şekilde hiç sıkılmadan soruları tek tek detaylı bir şekilde cevaplandırdığın için sana minnettarım. Daha ilk sorumda bana binlerce bilgiyle geldin. Üstüne üstlük benim sıkıntımı anlayıp hemen devreye girdin ve  işe başlamandan tutta, şuanki durumuna kadar herşeyi anlattın. Bana nasıl bir yol çizeceğim hakkında en ustaca fikirleri verdin. Balıklarının sağlığına, formuna ve göze hitap etmesine diyecek tek kelimem yok. hepside birbirinden güzel ve sağlıklılar. Umarım hep böyle devam eder ve binlerce yavruları sağlıklı bir şekilde büyütürsün. İnsanlığın olsun,balıkların olsun tek kelimeyle mükemmelsin. İmkanlarım olsun senin gibi bu günlere geleyim geriye dönüp bakacağım. O an aklıma gelen ilk şey senin desteğin ve insanlığın olacak hiç şüphen olmasın. Herşey gönlünce olsun abi saygılarımla...
Yeni yerlerinde,yeni ekipmanlarıyla Bebek Yunus'larım :)
[QUOTE=cafedogan]Tebrikler bol yavrular.Güzel balıklar. [/QUOTE]

Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. :) sizede bol yavrular sağlıklı hobiler dilerim.. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.