ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ahmetyozkan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Eylül 2016 18:20
Son Ziyaret:
31 Ekim 2016 07:22
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Ozkan
Doğum Tarihi:
03 Mayıs 1978
Yaş:
45
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Ozkan

SON 2 MESAJI

Aydinlatma Periyodu
[QUOTE=Magma]Set satin almışsaniz ve cakillar renkli ise dogal kum ile degistirmeli,plastik susleri atmali,kucuk bir kaya,koyu renk duz arka fon ile de biraz daha derinlik keyif katabilirsiniz.canli bitki de basitten baslanabilir.tekzende mandalli lambalara gunisigi ampul de takilabilir...[/QUOTE]

Merhabalar cevabiniz icin tesekkur ederim,
Plastik susu dediginiz gibi yapayim o zaman, arkaya mavi fon yapistirdim. Yine sus olarak ayrica kirik deniz ficisi gibi bir sey aldim, icinden geciyorlar sevdiler sanirim. Cakil taslari siyah ve beyaz olarak iki renk geldi. Bu renkler sakincalimidir? Kum ile degistirmelimiyim acaba? Dedigim gibi bu ilk ve baslangic akvaryumu. Bitki olayina acemiligi attiktan sonra daha buyuk bir akvaryuma gecince yapmak isitiyorum.

Verdiginiz bilgiler icin tekrar tesekkur ederim.
Aydinlatma Periyodu
Arkadaslar merhabalar,
Foruma yeni uye oldum ve ilk kez bir akvaryum sahibi oldum kucuk cocugum istedigi icin. ilk oldugu icin baslangic seti olarak gecen 21 litrelik bir baslangic akvaryumu aldim. Set olarak cakil tasi, plastik dekorasyon, selale filtreye ben isitici ve 3 renk 9 watt 20 cm led su ici isik aldim. Forumu okuduktan sonra sizlerin degerli yorumlarini okuyarak akvaryumu kurdum. Damanaca 20 litre su ve su duzenleyici koyduktan sonra filtre ve isiticiyi calistirdim bir hafta sonra 3 adet erkek lepistes alip akvaryuma koydum. Yeni basladigim icin bu sekilde basladim daha da tecrube kazanip buyuk akvaryuma gecince olayi canli bitkili ve kum tabanli erken disi karisik olarak yapacagim insallah.
Tanitim biraz uzun oldu kusura bakmayim benim asil sorum aydinlatma ile ilgili, forumda aydinlatma turleri ve zamanlari ile ilgili bir cok soru ve ceevap var fakat ben aradigimi bulamadim. Ortalama 8-10 saat isiklarin acik olmasi ve gece kapatilmasini anladim, benim sormak istedigim soru su: bu 10 saatlik zaman direk mi olmali yoksa 5-5 ya da 4-6- saat gibi kombinasyon olabilir mi? Bu arada forumda okuyup zamanlayici aldim.
Tesekkurler herkese keyifli forumlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.