ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kadirozgul80
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Ocak 2007 12:46
Son Ziyaret:
14 Mayıs 2016 19:43
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kadir özgül
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 5 MESAJI

Melek Cinsiyet Ayrımı
Merhaba Arkadaşlar,
Ekli fotoğraftaki meleklerin cinsiyeti ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Eğer çift değilse bir tanesini değiştireceğim veya takas edeceğim. 
Hoşçakalın...

Tetratech 1200 Su Sızdırıyor
Merhaba,
Ben de tetratec 1200 mağdurlarından oluyordum arkadaşlar. benim sorumun da musluklardan kaynaklanıyormuş. Takii batasoy kullanıcısının anlatımı ile sorunu çözene kadar sıkıntı çektim. Link bu sayfada bulunuyor ve resimli anlatım sayesinde çözüm oldukça pratik. Bu mesajı yazmadan yarım saat önce uyguladım ve özellikle teşekkür etmek için yazıyorum arkadaşlar.
Yeni Tür Gökkuşağı

Endonezyada akvaryumların gözdesi yeni tür gökkuşağı balıkları keşfedildi.

10 Temmuz 2007 Salı
milliyet.com.tr'den alıntıdır.

Fransız ve Endonezyalı bir bilimsel ekibin, biyoçeşitlilik açısından son derece zengin yabanıl bir bölge olan Batı Papuanın Vogelkopf (kuş kafa)  yarımadasında 5 hafta süren araştırmalarda, varlıkları yeni keşfedilen gökkuşağı balıklarından (melanotaenia) önemli miktarda örnek alındı. Araştırmanın başındaki Fransız Laurent Pouyaud, numune alınan 15 tür gökkuşağı balığının yarısının şimdiye kadar bilinmeyen türlerden oluştuğunu belirterek, melanotaenia balığının rengarenk olması nedeniyle özellikle akvaryumseverlerin çok sevdiği bir balık türü olduğunu kaydetti.

Fransız araştırmacı, yeni tür balıkların genetik analizleri yapıldıktan sonra yakın zamanda bilimsel statülerinin açıklanacağını belirtti.

.....
Merhaba,
Bende de hava motoru vardı eski bi model. Altı kapağını açtığımda çok basit bir çalışma mantığı ve mekanizması olduğunu gördüm. Elektrik ile mıknatıslar kullanılarak manyetik alan oluşturularak hava basılması sağlanıyor. Bu manyetik alan esnasında pompa görevi gören metal çubuklar yanlarındaki parçalara çarptığı için çok ses yapıyorlar. Kapağı açtıgında göreceksin ki çok basit bir işlemle sesi kesebilirsin.
Ölen balıklarım
Arkadaşlar merhaba,
forumda ilk defa yazıyorum. Akvaryumum da moli, plati ve altın tetra var. 6 plati ve 2 de moli balığım var. Geçen gün 3 adet plati aldım. Ve bu olaydan sonra aldığım platiler ve çöpcü balığımla moli yavrularımdan birisi öldü. Sanırım yeni aldığım balıklardan mikrop kaptılar. Ne yapmam gerekiyor önerisi olan var mı?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.