ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
CEM_YIL
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Şubat 2007 11:02
Son Ziyaret:
08 Mayıs 2009 16:27
Toplam Mesaj:
43 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
CEM YILDIRIM
Doğum Tarihi:
15 Aralık 1974
Yaş:
49
İl:
Afyon
Meslek:
Emniyet Mensubu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

C.YILDIRIM
YUNUS,SARI-PORTAKAL-MAVİ PRENSESLER,VATOZ,LABIO

SON 10 MESAJI

Dış filtre içindeki salyangozlar
Dış filtredeki tüm malzemeleri yenidenmi alacağım yani?
Dış filtre içindeki salyangozlar
Geçen günlerde arkadaşımdan aldığım dış filtremde kısa süre sonra debi kaybı yaşadım ve temizlemek istediğimde içinde salyangozları gördüm. Arkadaşa sorduğumda kendi akvaryumunda salyangoz olduğunu ve ondan kalan yumurtalar olabiliceğini söyledim.Sizden istediğim yardım bu salyangozları nasıl yok edeceğim konusuduru.Çünkü gene dış filtremdeki malzemler içinde yumurtlama olabilceğidir. Akvaryumcudan salyangoza karşı ilaç alıp kullansammmı, yoksa kendim filtre malzemelerini çamaşır suyunda bir gün bekletip birkaç günde temiz suda bekletip tekrar kullansammı? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
DIY BALİK YAKALAMA

Balık yakalamak isteyen arkadaşlara tavsiyem özellikle akşam vakti ise ışıkları kapatıp (10-15 dak. ) ışığı açtığımızda balıklar kıpırdayamıyor. Veya ışık kapalıyken hafif bir aydınlık sağlanıp balıklar çokda zor olmadan yakalabilir. .

İç Filtre Sürekli Açık Mı Kalmalı?
İç filtrenin motor kısmı suyun dışında kalacak şekilde olursa yanma olabilir(başıma geldi).Ayrıca iç filtre az-çok da olsa ısıtıcı vazifeside görüyor. Zararından çok faydası olan bir malzeme. 
İç Filtre Sürekli Açık Mı Kalmalı?
Bende şelale filtre tavsiye ederim. Ama oksijen işin içine girince orta boy bir iç filtre hem temizlik hemde oksijen için idealdir. İç filtre ucuna takılan gaga denilen bir parça var suyun hızını ve yönünü değiştirerek kullanılabilen bir parça.Tavsiye ederim.İyi günler
İç Filtre Sürekli Açık Mı Kalmalı?
Öncelikle iç filtreyi akvaryumcumu size tavsiye etti yoksa siz kendinizmi aldınız? Çünkü akvaryum boyuna göre iç filtre verirlerdi diye düşünüyorum.Sizin zakvaryumuz boyut olarak küçük ve bu boyuta göre tekrar iç filtre alırsanız su hem çok devirdaim yapmaz hemde balıkları boşuna su içinde yormamış olursunuz? İyi günler
Meleklerim :o(

En sonunda 1 adet meleğim kaldı. Tetrazon ve labio vardı akvaryumda. Elimde kalan son meleğide boş bir tanka aldım. Tek başına taklıyor. Galiba balıkların bir kısmı suya uyum ayarsızlığında bazılarıda diğer türler tarafında rahatsız edildiler ve öldüler. Müthiş derece hevesim kaçtı melek için. Ama arkadaşların yeni tavsiyelerine göre eğer melek alırsam öyle deniycem. .

Acayiplik var! bekliyorum
Kardeş sen şimdi suyunu değiştir (1/4). İçine 25 lt için 3-4 çaykaşığı kayatuzu at. Bu arada balıklarıda kendi haline bırakma aradabir elle veya bir destekle balıkları rahatsız et. Yüzdürmeye çalış. İç parazit için kullandığın ilaç varsa kullan. İç parazitte genellikle pek kurtuluşu yok ama çıkmayan candan ümit kesilmez. İnşallah başka bişey vardırda kendilerine gelirler.
Acayiplik var! bekliyorum
İç parazit olma ihtimali var. Ayrıca dipe sürtünüyorlar su değişimi ve kaya tuzu takviyesi tavsiye ederim
Beyaz benek :(
TAVSİYEM ŞUDUR: 25 lt için 3 çay kaşığı kaya tuzu ve ısıyı 30 derece yapın. İç filtreyi çalıştırmadan birgün bekleyin ama havalandırma açık olacak. Sonrası 3te 1 su değişimi

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 7 Online Kullanıcı, 4 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.