ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kılıç26
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Mart 2008 13:32
Son Ziyaret:
29 Eylül 2022 12:36
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yaşar yasin özel
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1976
Yaş:
48
İl:
Eskisehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yaşar Yasin Özel

SON 9 MESAJI

Yedek Parça Bulabilirmiyim Hagos Expro 500
Japon yapıştırıcısı denedim olmadı bant belki ama riskli bir çözüm olabilir galiba .birinden yedek parça bekliycem galiba . Teşekkür ederim.
Yedek Parça Bulabilirmiyim Hagos Expro 500
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45700/100620171222411.jpg[/IMG]
Half Pastel Lepistes Kuyruk Büzülmesi
Havalandırmada bir eksiklik var gibi balıklar üstte duruyor. Bir de tekrar dip çekimi yapıp havalandırmayı arttırın bence.
Tüm Balıklarım Ölmek Üzere
Sadece yediği için mi yoksa kuyrukta hastalık mı var? hastalık varsa mikofish çok az deneyebilirsiniz, ama ayrı bir akvaryumda.Sadece yırtıksa ayırmanız yeterli. Ayrıca akvaryumda bitki yoksa saklanabilecekleri yerler oluşturun bitkilerle.
Corydoras Sterbai
Çok güzeller, güzel yavrular da alırsınız inşallah.
Lake Tanganyika
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
Garantisiz mal nasıl olur !? Eskisehir

Saol.Çok haklısın öyle yapmak lazım ama bazen böyle şeyler oluyor işte  önemli olan  senin gibi sattığı malın arkasında durabilecek yerlerden malzemeleri  almak.Bende çok yerden çok malzeme aldım ama böyle bir duruma düşünce yazıp paylaşmak istedim.

Garantisiz mal nasıl olur !? Eskisehir
Alırken de garantisi hakkında konuşmadığım SOBO WP-330F   iç filtre aldıktan  45 gün sonra kompresör gibi ses çıkartmaya başladı.Malı aldığım esnaf sarayındaki Eskişehir Akvaryuma geri götürüp bakmasını istedim nasıl bir garantisi olabilir diye  çünkü alalı 45 gün olmuştu.1dk. motoru çalıştırıp sorun yok gibi aslında dedi.Yani sanki ben yalan söylüyorum.Çalışırken  çıkarttığı sesin çektiğim videosundaki sesi de dinletmiştim.En son bunların garantisi yok birşey yapamam dedi işin içinden çıktı.          Ben şimdi sizlere soruyorum ne yapmalıyım?                               Malın garantisi kimdir?  Garantisiz mal varmıdır kim satar?( ve hiç şüphesiz ki satmaya devam edecek) -Sizce burada esnaflığa sığmayan birşeyler varmı?    Öyle bir  düzenki  mal dışardan geliyor garatisi yok  ihracatçı firma alıyor satıyor garanti vermiyor,diğeri alıyor satıyor garanti vermiyor en son akvaryumcu garantisiz alıyor ve bizlere satıyor ' garantisiz malı'.  Ben yaşadım bu olayı siz yaşamayın daha dikkatli ve 'garantici' olun.
LEPİSTESLERDEKİ ANOMALİLER

Böyle durumlarda balıklar en fazla bir hafta içinde kaybediliyor.Sebebiyse  bence bakteriyel bir hastalık ve genellikle  kuyrukla gövdedin birleşim yerinden başlıyor ve balık kaybediliyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.