ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tuna0114
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Ağustos 2008 19:35
Son Ziyaret:
05 Mayıs 2020 23:26
Toplam Mesaj:
108 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tuna Deniz DOĞAN
Doğum Tarihi:
08 Mayıs 1978
Yaş:
45
İl:
Bolu
Meslek:
öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tuna Deniz Doğan

SON 10 MESAJI

(iptal)
Selam ne tür hem alınacak acaba
Sigarayı bırakmak
Bende niyetliyim arkadaşlar bırakacağım inşallah. Bakalım Ramazan'da 2 dal sigara içtim. Sonrasında içmedim bu zamana kadar. Arabada taşıyorum. Bırakmaya uğraştığımda daha kötü oluyor. Serbestim ne zaman istersem içerim diyorum.
Meksika cüce kerevit
Yüksek ışıkta erkeğin kafasının içi dişi ye göre farklı olduğu görülüyor. Fakat benim kerevitler de ilk tecrübem olduğu için o günlerde bu kadar incelemedim hayvanları. Şimdi dişinin ayaklarında 1 adet yumurta var ve tekrar yumurtlayacak gibi. o yumurtayida bırakacak gibi değil. İlk defasında yumurtaları çok kolay yumurtaları bıraktıkları söyleniyordu ve doğru çıktı. Bence yumurtayı ayaklarına aldıktan sonra dişiyi rahat besin alabileceği ve saklanabilecegi bir bölge ye ayırmak gerekiyor. Tabi bu benim görüşüm. Sanırım birdahaki sefere akvaryuma sineklik ile ikiye bolebilecegim bir parca yaptıracağım. O zaman ne olacak bakalım.
Meksika cüce kerevit
Ben aldığımda dişi erkek diye ayrı geldi. İnceledim fakat tabi yine karıştı. Sonra sanırım kavgaları sırasında dişinin antenlerinden biri kopmuş. Ondan anlıyorum birde dişi kısa geniş erkek ince uzun ve ön kolları daha uzun.
TAY-MUR 125*60*60 SUMPLI AKVARYUMUM
Maşallah tam bir akvaryum. Her özellik düşünülmüş. Her detayı ilgi ile yapılmış. Hayalimde olan bir akvaryum. Her defasında taymur ile konuşupta bir türlü başlatamadığım bir düşünce. Taymurun akvaryumları gercekten çok hoş ve güzel. Bakalım bir gün gelirde bizde yaptırırız.
Meksika cüce kerevit
Kerevitlerin son durumu dişi bir sebepten dolayı yumurtaları bıraktı. Dişide yumurta 1 tane :) onuda bırakmıyor. İnşallah ondan çıkar yavru.
Meksika cüce kerevit
Bence kerevitler çift halinde bakılmalı. Sanırım bölge ediniyorlar. Erkeğim akvaryumun her yerini araştırıyor her saat geziyor ortalığı. Tahminim daha fazla olsalar sıkıntı olacak gibiler. Yanlarında sakura karides ve 4 adet yavru Lda16 longfin var. Fazla olunca bakalım neler olacak.
Bolu'daki Akvaryumseverler...
Eğer müsait olursam bende gelirim inşallah.
Bolu'daki Akvaryumseverler...
Selamlar arkadaşlar balıklarımı sattım ve akvaryumda sakura karides ve Meksika cüce kerevitim besliyorum. Sakuraların yumurtalarını görmüştüm ama bu gün kerevitimde yumurtalarını bu gün karnının altına yani ayaklarına aldılar. Yeşiller. Bir mağarayı yuva edindi oradan çıkmıyor. Bakalım uzun bir bekleme süresi var. Hayırlısı ile yavrularını da görürüz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.