ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ooozan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Haziran 2009 10:45
Son Ziyaret:
13 Şubat 2019 03:20
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ozan fırtına
Doğum Tarihi:
03 Ekim 1994
Yaş:
29
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ozan fırtına

SON 9 MESAJI

Hazır Egg Thumber
Ben egg tumbler bulamıyorum satan birileri veya kimlerin veya nerede satıldıgı bilen arkadaşlar lütfen Ö.M
egg thumber hakkında
Ben istanbulda oturuyorum bu güne kadar hiç kuluçka makinesi satan bulamadım.İstanbul avrupa yakasında egg thumbler satan bi akvaryumcu tanıyorsanız veya siz satıyorsanız lütfen söyleyin.
sarı prensesin ağzı kapanmıyor ...
Öncelikle merhabalar.Sarı prensesiniz büyük olasılıkla erkek sanırım.Erkek de dişi de olsa bu fark etmez dişilerde yapar fakat daha az sıklıkta.Yer kavgası ws şeyler için agız dalaşına giren bir türdür.Eger agız dalaşına girmişse çene iskeleti kırılmış olabilir.Yem yememe ve saklanmaya gelince eger kavga ettiği balık daha baskınsa büyük olasılıkla pısırıklaşmıstır.Eger balıgı ayırmaz veya saklanacagı tür seyler yoksa kayalar koymazsanız balık kavga ettiği balığın gazabına gidebilir.
blue acara besleyenler
Benim akvaryumum 230 litre alıyor.İçerisinde 4 dişi 1 erkek s. prenses,1 erkek 1 disi severum ve papağan,4 disi 1 erkek yunus, vede 2 tane disi green terror var ve su ana kadar bir kavga veya birbirini öldüren bir balığım olmadı.Çok rahat bir şekilde yasıyorlar.Fakat sarı erkegim bir köse kaptı ve orayı koruma amaçlı sadece yunusları kovalıyor.
 
Saygılar..
Severyum
Ya 2 tane golden severumum var birinde hiç benek yok sap sade digerinde ise suratında az çok birazcık benek var.Suratında benek olan dıgerıne göre biraz daha uzun boy olarak ama fazla degil biraz.Suratında benek olmıyan ise top gibi bisey yuvarlagımsı.Acaba cinsiyetleri hakkında bilgileri olan varsa yardımcı olabilirmi.
balığımın türü ve cinsiyeti nedir?
Bu midas papağan kırması ve disi bir balık eger yine bir erkek midas la ciftlestirirseniz daha temiz yavrular alacagınız kanaatindeyim
Green Terror Cinsiyetini Söylermisiniz . Resimli
İlk resimdeki realy nin de dedigi gibi erkege benziyor ama bendede aynı renk tonlarında var ve hemen hemen aynı boyda ve gecen 600 kadar yumurta döktü 2. resimdeki kesin disi fakat 1. resimi anlamak için karnının net fotoları lazım.
 
Saygılar..
severum cinsiyet
Çok tesekkurler.Bilgileriniz için.Bu arada benimki disi olduguna göre İstanbul Avrupa yakasında oturanlar varsa erkek severum alınır.Bilginize.
 
Saygılar..
severum cinsiyet

Bir severumum var.Cinsiyetini bilmiyorum.Sanırım gold severum.Açık turuncu renginde.Üzerinde veya kafa kısmında hiç koyu tonda noktalar yok çok sade açık turuncu bi balık.Severum cinsiyeti nasıl anlaşılır bilgi verirseniz çok minnettar kalırım..

 
 
İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.