ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Eray G.
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Temmuz 2009 12:58
Son Ziyaret:
10 Temmuz 2016 13:42
Toplam Mesaj:
40 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
eray gülsoy
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Aydin
Meslek:
Makina Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

hobiye tekrar donus 100 x 65 x 45 Red Rainbow Kasanga

SON 10 MESAJI

Kasanga Yem Yemiyor
Uc gun boyunca flagyl ve cipro verdim baliklara, iki gundur de sera nin ilacli tablet yemini veriyorum bir tek. Suyu komple degistirdim. Sera stres azaltici ilac ekledim. Sera karbon koydum filteye. Son kararan ve hareket etmeyen iki balik kendine geldi. Su an icin saglik yonunden bir sikinti kalmadi. Verdigim yeme herhangi ilgileri yok ama surekli bir yeri didikleyip duruyorlar. Belki suda iyice kuculdukten sonra yiyorlardir. Sonuc olarak 14 balikdan elimde 6 tane kaldi. Ilgilenen herkese tekrar tesekkur ederim.
Kasanga Yem Yemiyor
Jbl in 6 in 1 testine gore;
NO3 : 250 mg/lt
NO2: 10mg/lt
GH 21 *d
KH 10-15*d
Ph: 7,6
Cl2: 0
Kasanga Yem Yemiyor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/78307/3_image.jpeg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/78307/6_image.jpeg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/78307/7_image.jpeg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/78307/4_image.jpeg[/IMG]


14 baliktan sadece 6 tane kaldi su. Geri kalanlar oldu malesef. Yarisi karardiktan sonra, digerleri renk degistirmeden oldu. Su an akvaryumun suyunu yariya indirdim. Blout olma ihtimaline karsi flagyl ve cipro veriyorum. Bugun elime seranin bakto tabs ilacli yemi geldi. onu vermeye basladim. Test henuz elime ulasmadi, muhtemelen yarin edinirim onu. Ph icin, WhiteX in CoralX kumunu kullaniyorum. Dediklerine gore Ph i 8in uzerinde tamponluyor. Otelde kaliyorum( baya uzun sureli), suyunun kuyu suyu olmadigini soylediler, taslarin salinim yapma ihtimaline karsi, taslarida kaldiracagim. Taslarin uzerine parlak noktalar var. Onlarin herhangi bir sikintisi olr mu?

Yarin baliklari ayri bir yere alacagim. Akvaryumu komple bosaltacagim. Yalniz kuma birsey yapamiyorum. Yikama yapilmamasi soyleniyor. Bu yuzden filtreye karbon eklemesi yapacagim. Ayrica Sera nin stres giderici su duzenliyicisinide ekleyecegim. Zaten elimden baska bir sey gelmez bu dakikadan sonra.
Kasanga Yem Yemiyor
Merhaba, su an elimde test kiti yok ama tavsiyeniz uzere siparisini verdim, iki gune gelir umarim. Onun haricinde aktif karbonda aliyorum. (2 gun icinde yer degisikligi yuzunden akvaryumu tasimak zorundayim.) Bunlarin haricinde, Sera stres giderici su duzenleyici, bakteri kulturu, purigen ve Sera Bakto Tabs tedavi destek yemi siparisi verdim.
Kasanga Yem Yemiyor
29 kasim da aldim. Yeme ilgisizlik devam ediyor. Dun 2 bugun 2 balik oldu. Gecen hafta 20% civarinda su degisimi yapmistim. Bugunde yapacagim. 9 farkli yemede bir ilgileri yok.
3 Yil Aradan Sonra Yeni Bastan
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Bir iki ufak ekleme yaptim, onuda yakin zamanda paylasirim. Yalniz, baliklarda yem yememe gibi bir durum var. Tam anlayabilmis degilim. Yem attiktan sonra 2 saat bakiyorum ama yeme hareketlenmiyorlar bile. Ama, ertesi gun zeminde hic yem kalmiyor. Salatalik verdim, hic dokunmadilar. Hareketlerinde sikinti yok, cok hareketliler. Acik yem ile yemleme yapiyorum, sorun bundami tam Emin olamadim
Kasanga Yem Yemiyor
Merhaba arkadaslar, 1 hafta once 3-4,5 arasi 14 Kasanga aldim. Yemleri evcilal.com dan acik yem olarak aldim. Baliklarin 1 haftadir yem yediklerini gormedim. Ama diptede yem kalmiyor hic. Baliklar hareketli herhangi bir durgunluklari yok. icine salatalikda koydum belki yerler diye, ama ona da dokunmamislar.
Yemler:

-Tropical Spirulina Super Forte Granulat
-Tropical Super Spiru Tabin-A Super Forte Tablet
-Tetra Phyll Bitkisel Pul Yem
-JBL Premium Spirulina Pul Yem

Acaba yemler acik oldugu icin mi yemiyorlar? Ne tavsiye edersiniz? Simdiden tesekkurler
3 Yil Aradan Sonra Yeni Bastan
Tesekkurler Erhan Bey. Ufakliklari gormek icin, bir an once eve gidesim var. Ozlemisim bu duyguyu.
3 Yil Aradan Sonra Yeni Bastan
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/78307/image.jpeg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/78307/1_image.jpeg[/IMG]


Sonunda baliklari alabildim. Izmirde adi duyulmus bir akvaryumcudan aldim. Yalniz, 1 balik eksik vermis, bunu gelince farkettim.
Baliklar, ilk basta cekingendi, akvatyumun iki ucuna dagilip, koselerde bekliyorlardi. Bugun o cekingenligi atmislar ama hala yeme karsi ilgisizler. Yakin zamanda onuda atacaklarina inaniyorum.

Sunu ozellikle belirtmek istiyorum, hobici arkadaslar, LUTFEN, sattiginiz baliklari, satmaktan vazgectiginiz baliklarin ilanini kaldirin. 1 dk lik bir is, usenmeyin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.