ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Zaid
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
69
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
5 Saat 1 Dakika önce
Toplam Mesaj:
85 [0.44 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
71 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
3

BİLGİLER

Ad Soyad:
Zaid sadık
Doğum Tarihi:
29 Mayıs 2008
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Büyük Orandanın Yanına Baska Japon Atmak
[QUOTE=Emirhanwt25]4 tane için tamam gelir deniodu beyaz commet çok çok güzel geldi gözüme normalde japonda sevmezdim şuan için yeterli gibi ilerde commet büyüyünce yetmez belki onuda saldırıo diye vermez isem ger

80/25/42 akvaryum ölçüsü bende tam hacmi bilmiyorum sölerseniz sevinirim ortadan bombeli anlamışsınızdır zaten

30 litre boşta duran akvaryum var yada belki o beyazı belirli bi süre orda bakarım[/QUOTE]

Akvaryum 80 litre 4 oranda ve 1 japon için en az 200 litre önerilir haberiniz olsun.[:)]
Büyük Orandanın Yanına Baska Japon Atmak
Konudan alakasız ama akvaryum hacmi nedir
Betta Akvaryumu Başlangıç
[QUOTE=Prssy]Arkadaşlar betta 20 Litre akvaryumuna baslıyorum en alta kum 2 anubias 1 yosun topu 1 Java Moss düşündüm dekor olarak mağara tarzı saklanma alanı Betta olacak ne dersiniz iyi mi Ve bir sorum daha olacak Bettanın yanında karides yaşarmı veya çöpcu vatoz salyangoz ne dersiniz bu konu hakkında[/QUOTE] mağara tarzı olarak hindistan kabuğundan yapabilirsiniz su üstü bitkisi eklenebilir bunlara[:)]
Akvaryum Boyutu Ve Saldırganlık
[QUOTE=Esinti10]İki hafta oldu akvaryum alınali 2si dışında başka kaybımiz yok şuan her şey yolunda henüz değişiklik yapmadık eşim uğraşmak istemedi tekrar suyunu değiştirme zamanı geldiğinde ayar çekeriz dedik böyle devam ediyoruz başka bir sıkıntımız yok alıştılar galiba uyum içinde gibiler şuan bakalım gidiyor gittiği yere kadar :))[/QUOTE]

Uğraşmak istemedi ? gittiği yere kadar ? Yani yapabilceğiniz çözümler varken yapmıyorsununuz bildiniğiz ölüme terkediyorsunuz eğer uğraşmıcaksanız almamanız gerekirdi bence bu bir sorumluluk.[:cik:]
10 Lt Akvaryum Canlı Seçimi
Betta istemiyorsanız sadece bitki bakabilirsiniz yada canlı yem için kullanabilirseniz
Balkonda Japon Balığı Akvaryumu
4 tane japon balığı 25 litrede bakılmazki[:cik:] bide yazın yerini değiştircekmisiniz güneşte çok ısınır ve japonlar 20-25 arası derecelerde bakılyor eğer yanlış bişey dediysem söyleyebilirsiniz.[EDIT]Zaid,2025-11-16 18:26:24[/EDIT]
Geri Dönüş
Pipo yada şelale olur
Yeni Balıklarım
[QUOTE=Cyber_Scout][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/21182/121120252041281.jpg[/IMG]

Dişi yan yüzgeç ve erkek kuyruk...

Metilen [U]gereksiz[/U] kullanım olur ...

Su değişimini sakin yavaş yavaş doldurun ..

malum havalar sular soğudu extradan balıklara sorun çıkmasın...[/QUOTE]

Yok dişide gerçekte öyle birşey yok akvaryum camından vesaire öyle çıkmış olabilir su değişimini şimdi yapıyorum o zaman sadece bir erkekte sıkıntı var ve ilaç almaya falan gerek yok 2 gün sonra gelişmelerden haberdar edeyim sizi
Yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkürler[:)]
Yeni Balıklarım
[QUOTE=Cyber_Scout]%40 su değişimi daha iyi olur.

Arkada dişi balık yan yüzgeçte beyaz bir şey var.. resimde hata mi yoksa gerçekten mi beyazımsı bir benek var?

İlaçlardan elinizde ne var?

Bu arada yüm balıklarınızın su yüzeyinde durması iyi bir işaret değil..
Oksijen eksikliği yada suda aşırı biriken amonyak nitrit nitrat vb.lerinden dolayı olur...

[/QUOTE]

1. Su değişimini birazdan yapayım o zaman
2. İlk kez bir hastalık gördügüm için elimde ilaç yok sadece metilen mavisi var ilaç sayılırmı bilmiyorum ama yarın sabah almaya gidebilirim gerekiyorsa.
3. Normalde suyun üstünde durmuyorlar yaklaştığım için çıktılar yem vereceğimi sandılar galiba .[:)]
Gerçekte dişide bişey yok[EDIT]Zaid,2025-11-12 20:36:51[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 29 Online Kullanıcı, 16 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.