ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- 20x20 Bitkili Karides Akvaryumu Bitki Önerisi dimbeleth, 02:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betamın Kuyruğu Eriyor Bilgisi Olan Varmı ? egefr, 02:29
Hastalıklar ve İlaçlar - Hasta Axolotl A2626, 02:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Half Black Dejomejox, 01:24
Yeni Üye Forumu - Led Driver Seçimi Taha Yanık, 01:16
Aydınlatma - 100 Litrelik Akvaryum İçin Dış Filtre Tavsiyesi ByCess, 01:14
Yeni Üye Forumu - Sadece Omurgasızların Olduğu Bir Akvaryum Kurmak? mustafa191, 00:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Akvaryum [walstad] Bare, 00:38
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Beslemeye Başladım SALTON, 00:36
Yeni Üye Forumu - Yeni Aldığım Turuncu Orandanın Rengi Sarıya Döndü Samnastrp, 00:28
Sazansıgiller - 150lt De Betta Çifti Beslenebilir Mi ? Samnastrp, 00:22
Labirentliler - Satılık Akvaryum Arıyorum Samnastrp, 00:19
Yeni Üye Forumu - Endler Beslemesi Tortuga7, 22:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Eklenen Yeni Türler Erenguven, 22:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30 Küp Low Tech Erenguven, 21:57
Akvaryum Tanıtımı - 90 Litre Akvaryumun Alttaki Plastik Kapağı Taha Yanık, 21:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre Uyumluluk Taha Yanık, 21:10
Filtreleme Seçenekleri - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 21:07
Güney Amerikan Cichlidleri - Hightech Cuba Akvaryumu Yosun Sorunu BilalA, 20:43
Yosun - Ciklet Tavsiyesi koraykbl, 20:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Işık Akvaryumu chucuk, 20:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumumdaki Değişik Yavru Amatör balıkçı, 20:03
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Pengasus Köpek Balığımın İki Gündür Rengi Değişti Hoppala, 17:35
Yeni Üye Forumu - Walstad Akvaryumu Bitki Delinme Sorunu KaanE, 17:18
Bitki Akvaryumları Genel - Leopar Vatoz Hastalık YusufBey50, 17:03
Hastalıklar ve İlaçlar - 7cm Hayalet Balığı 4cm Tetra Moli Lepistes Le Yaşa Ozmoziz, 16:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Yosuna Karşı Ne Yapmalıyım Hamdi bayram, 13:34
Bitki Akvaryumları Genel - Kuyruk Erimesi Mi Var Cyber_Scout, 10:39
Hastalıklar ve İlaçlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 10:29
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Zeolit kanser ilişkisi Tugay Şahin, 10:28
Akvaryum Bilimi - Tropheus Duboisi Maswa Akvaryumunda Vatoz -Ma-, 02:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Elektirik Blue Acara İle Japon odinein, 23:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tilki Kuyruğu Çürüyor Tata, 23:20
Bitki Türleri ve Bakımı - Karides Türü Karmaşası Aguamentist, 23:14
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Bettagram, 21:38
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Hızla Ölmeye Başladı Bojo, 21:32
Yeni Üye Forumu - Lazuli Blue × Metal Snakeskin Blue Tail ? utkusayn, 21:09
Yeni Üye Forumu - 100 Litrelik Akvaryumda Filtre Kaangzkr, 21:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Fanusu Meldaq, 20:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum tamtur1, 19:34
Bitki Türleri ve Bakımı - Microfex Yanında Büyük Kurtlar? Karahanlı, 19:18
Diğer Tatlı Su Canlıları - Aydınlatma Kumandası sametyildiz, 18:35
Malzemeler ve Yemler Forumu - Sürekli Tekrarlanan Kuyruk Erimesi Sorunu wolxa, 17:58
Labirentliler - Yunuslar Toplu Şekilde Duruyor Erdal 42, 17:40
Yeni Üye Forumu - Lamba Uzunluğu Ozmoziz, 15:10
Aydınlatma - 150 Litre Civarındaki Bir Akvaryumda Dış Filitre ByCess, 14:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bir Yeni Deneme Daha Ehtiyar, 14:52
Akvaryum Tanıtımı - Eski Tanktan Yeni Tanka Su Aktarımı. Tayyareci, 14:28
Hastalıklar ve İlaçlar - 35l 4 Plati eackgzz, 14:22
Canlı Doğuranlar - High Tech Yeni Akvaryum Kurulumu YasinÖzen, 14:20
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 80 Cm Uygun Fiyat Mobilyali Akvaryum bilalulugtekin 02:14
- İnci Groumi,kerevit,mahachai Beta, Gardneri Kil. Cyber_Scout 02:13
- Magnezyum Nitrat Cyber_Scout 02:13
- Reeflowers Betta Fish Balık Yemi 15 Gr. Zarf Cyber_Scout 02:13
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 01:34
- Yavru Kribensisler Koksal Gurkan 01:34
- 200+ Cüce Vatoz Yavrusu Koksal Gurkan 01:34
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:28
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:28
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:28
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:28
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:28
- Hb White Lepistes omererbas 00:55
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 00:55
- Albino Full Red Lepistes Weys01 23:32
- Kırmızı Karides Weys01 23:32
- L144 Cüce Vatos Yavruları Birtek 22:40
- Lepistes Endler, Yerli Üretim 5 Tl Birtek 22:40
- 1 Metre Akvaryum Köke Sarılı Anibias Takasli kacıran06 21:29
- Her Telden Canlı Ve Malzeme Cucevatozcu 21:15
- Damızlık L144 Albino Tül Erkek Ve L144 Dişiler Başak u 21:09
- Amazon Hançerleri kerem1135 20:34
- Orjinal Mercan Kırığı Kum Sıfır Firefighter 20:17
- Aquaclear 30 Şelale Filtre apistoman 20:14
- Ultra Clear 45 Derece Birleşimli 30x30x35 Akvaryum apistoman 20:14
- Çeşitli Akvaryum Malzemeleri (filtre-ısıtıcı-kum) UEK 20:00
- Çeşitli Boyutlarda Akvaryumlar UEK 20:00
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 19:57
- 100x45x45 Akvaryum,dolap,kum Ve Tüm Malzemeler BywenzeL 19:57
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 19:54
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 19:54
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 19:54
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 19:38
- Cüce Vatoz Takaslı Kardinal,lepistes,gal. Rasbora Mateach 19:21
- Boynuzlu Cüce Vatoz Tam Damızlık Erkek Mateach 19:21
- Cristmass Moss JDEAN 18:58
- 2.67 Tüp Furcifer 18:54
- Dennerle Akvaryum Furcifer 18:54
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 18:54
- Creaqua Nano Elit Furcifer 18:54
- Su Üstü Bitkileri aupqua 17:48
- Gold Ramirezi Çifti & 5li Kardinal Neon aupqua 17:48
- Super Red Cüce Vatoz Çift Tuby 17:30
- 50x50x45h Ve 50x40x40h Akvaryumlar Tuby 17:30
- Akvaryum 40 Lt AquaPuella 16:47
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 16:26
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 16:26
- Karides , Salyangoz ,çöpçü gyunda 16:26
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 15:40
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 15:40
KULLANICILAR
- 25 Online Kullanıcı, 14 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.