ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Tilki Kuyruğu Bitkisi Aldığımda Uçları Hafif Sara TuRKeR, 09:41
Bitki Türleri ve Bakımı - Co2'siz Bitkili Akvaryum Orhan76, 09:17
Yeni Üye Forumu - Vatozum Akvaryumum İçin Fazla Mı Büyük? Samnastrp, 08:09
Yeni Üye Forumu - L144 Yavrularım Kayboluyor Jemaisvu, 07:55
Kedi Balıkları Forumu - Flowerhorn Mu Oscar Mı? Maiestas, 06:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Büyük Orandanın Yanına Baska Japon Atmak Emirhanwt25, 01:49
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Isıtıcım Sürekli Ses Çıkartıyor tailgunV2, 01:15
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum ve Balık Seçimi Tavsiyeleriniz Marinette, 00:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Caridina Karides Tanki Kurulum Rehberi SunkenShrimps, 00:16
Omurgasızlar - High Tech Akvaryum Gelişim Süreci Eminsalih, 00:06
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Boyutu Ve Saldırganlık modukon, 00:05
Yeni Üye Forumu - Ölüm Sebebi ? Ehtiyar, 23:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Daha Kullanmaya Başlamadığım Akvaryumun Camı Çatladı tailgunV2, 23:07
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes Yavrularım Sumpa Kaçmış Ehtiyar, 23:04
Canlı Doğuranlar - 30 Litre Betta Akvaryumum Sadel, 22:59
Akvaryum Tanıtımı - Beta Akvaryumum Sadel, 22:55
Akvaryum Tanıtımı - Axolotl İçin Ph Değeri Hakkında Democan, 22:23
Yeni Üye Forumu - Dalga Motoru Önerisi Rmznyll, 21:45
Yeni Üye Forumu - Adım Adım Malawi (balıklar Eklendi) berkaydillii, 21:10
Akvaryum Tanıtımı - Garra Rufamda Bir Sıkıntı Var Tortuga7, 20:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Multi Tankım - 0dan Tanganyika Sercan Ç., 20:29
Akvaryum Tanıtımı - 🎧 Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? Hoppala, 20:07
Forum ve Site Hakkında - Betta Akvaryumu Başlangıç Uğurlu Lepistes, 19:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 1 Aylık Akvaryum İcin Tavsiyenize İhtiyacım Var Samnastrp, 19:48
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Goldfish2000, 18:10
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Beta Balığında Kuyruk Kısması Ve Renk Solması Raizial, 17:45
Yeni Üye Forumu - Excel Benzerleri İnci Kefali, 16:25
Taban ve Gübreleme - Kafa Motoruna Vana Takma scorpion26, 15:56
Filtreleme Seçenekleri - Walstad Deniyorum (başlangıç) darkaura, 15:40
Akvaryum Tanıtımı - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Kazaritachi, 14:03
Labirentliler - Aphanius Mento Beslemek İstiyorum Eldurmaz, 13:03
Diğer Tatlı Su Canlıları - Melek Değil Sanki İnek altum123, 11:53
Bitki Akvaryumları Genel - Balkonda Japon Balığı Akvaryumu İnci Kefali, 06:34
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Flowerhorn Hakkında Sorular TalipAli, 01:50
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum Ehtiyar, 23:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kırma Lepistes Kazaritachi, 23:20
Canlı Doğuranlar - Işık Akvaryumu chucuk, 23:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes ve kılıç kuyruk çiftleşirmi? GhostKoi, 22:17
Canlı Doğuranlar - Balkonda Balık Olurmu İsmail_96965, 22:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 22:01
Güney Amerikan Cichlidleri - Theodoxus Salyangozlarım - Mini Nerite İnci Kefali, 21:16
Omurgasızlar Tanıtımı - Kılıç Kuyruk Kardinal Tetrayı Yermi Zozik, 21:03
Yeni Üye Forumu - 10 Lt Akvaryum Canlı Seçimi lepistes5994, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Erkek Kılıçkuyruk-Dişi lepistes Zozik, 20:40
Canlı Doğuranlar - Lepisteslere Yem Dışında Ne Verebilirim ? Amatör balıkçı, 20:34
Canlı Doğuranlar - Su Arıtma Cihazı Önerisi kuman, 20:25
Bitki Akvaryumları Genel - Sarı Prensesim Ağzına Yavru Aldımı Emin Değilim ozhantektas, 20:18
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Red Sea Akvaryum Ithalatı Hk. Almeca, 20:17
Yeni Üye Forumu - Moli Balıkları 50 Litrede Olur Mu? Cyber_Scout, 20:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Arslan Bettamın Yeni Krallığı MCY4, 19:35
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 60x40x40 Mobilyalı Akvaryum Arıyorum zekigonlum 10:09
- Ücretsiz Ginepig zekigonlum 10:09
- Hb White Lepistes omererbas 10:06
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 10:06
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 09:26
- Özel Tür Japon Blue - Son 10 Çift osmandbnl 09:26
- Akvaryum Hazır Set İndirim tamerakturk 09:21
- Bu Balıktan Arıyorum.. pitsem 09:18
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 09:07
- Needle Leaf Java Fern egedin 09:07
- Orionled D Serisi Rgbw 60cm Işık paxal 08:57
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 08:47
- Rasbora Arıyorum Miller 08:47
- Apiatogramma Macmasteri Genç Çiftler rhn35 08:29
- Apisto. Blue Flame Damızlık Çift rhn35 08:29
- Karides Türleri karidesrehberi 08:09
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:09
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:09
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:09
- Dişi Ramirezi (german Blue) TurX 07:55
- Mangrow Kökü TurX 07:55
- Hemichromis Exsul Yavrular... Nadir Tür... onuribrahim 07:52
- Apistogramma German Bred Triple Red Samoo 07:39
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 07:39
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:49
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 06:36
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 06:36
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 06:36
- Taeniacara Candidi Ve Cacatuoides HarunYILDIRIM 04:44
- Full Spectrum Zaman Ayarlı Akvaryum Aydınlatma Standart Moss 01:48
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:52
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:52
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:52
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:52
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:52
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 00:04
- Smart 50 Isıtıcı 300 Tl Özgür7 00:04
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 00:04
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 23:36
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 23:36
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 23:35
- Afrika Cichlidleri devito 22:11
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 21:47
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 21:47
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 21:47
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 21:30
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 21:30
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 21:28
- Dark Moskow Yavru Lepistes 5 Tl. ALTEMUR 21:28
- D501co2 Set SahinTaskin 21:02
KULLANICILAR
- 107 Online Kullanıcı, 59 Üye
Online Kullanıcılar
Cyber_Scout,
AbdullahKurcaduz,
SheriFFComer,
sina cen,
MasterChiefHakan,
ciways,
kurtxxx,
olcay14,
Ssecurity06,
ezzalisi,
Mithrandirr,
achiiles_622,
Mahir06,
Veronicax,
KaanE,
fikret43,
mrah,
mya_34,
MiSoSiKiaN,
Selim34,
TuRKeR,
hsnygc,
İsmail YILDIRIM,
EKAR,
pitsem,
Ero77,
GhostKoi,
yilmaz17,
Orhan76,
osmandbnl,
Tayyareci,
sorceres,
emrepablo11,
sadangur,
Umt61,
MuratOzdemir27,
Hidro Dinamik,
hashüs,
FatihC,
35kaan,
1win_kg_kgsr,
scorpion26,
H.polat,
Emregll,
muzaffer_81,
ballantines,
otantikakvaryum,
TurX,
Delta Hoby,
Batu61k,
melihq,
koraykbl,
Yasin034,
Mesutoviç,
Yücel BOZDEMİR,
Emerse,
ckfishroom,
Kazaritachi,
Aliemre61,
ALTEMUR,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.

