ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Haltox
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Aralık 2010 11:42
Son Ziyaret:
01 Kasım 2013 11:28
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Haldun TURAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Haldun TURAN

SON 10 MESAJI

Labio ile Yem Konusunda Anlaşamadık
Cevabınız için çok teşekkür ederim Ahmet Bey.Aldığım zaman kuyruğu kırmızıydı şimdi fotograftada görüldüğü gibi saydamlaştı.Strese bağlı olduğunu düşünüyorum.Akvaryumda rahat geziniyor girmediği delik kalmadı.Sanırım düzenli yem yemeye başladığı vakit eski formuna kavuşacaktır.
Labio ile Yem Konusunda Anlaşamadık
Merhabalar Arkadaşlar ,
Kendime yeni bir akvaryum kurdum.İçerisinde bitki olarak Christmass Moss ve Çınar var.Çınarlarımı sanırım karideslerim gün geçtikçe buduyor.Canlı olarakta 4 adet kiraz karides ve 7 adet rasbora mevcut.Bu balıklarımın arasına 3 gün önce bir adet 5 cm labio ekledim.Kendisi gayet sakin şu ana kadar herhangi bir canlıyla kovalaşmasını görmedim.Ancak yem konusunda anlaşamıyoruz.Elimde şu standart olan siyah dip yemlerinden var.Onu attığımda bir kere gidip yokluyor ve bırakıyor.Demasonilerimden kalma NLS Cichlid Formula 1 mm lik yemlerimde var.Bunu attığım zaman yemeye çalışıyor didiniyor resmen yemle boğuşuyor ama yiyemiyor.Bende acaba büyük mü geliyor düşüncesiyle 2 ye böldüm ve direk yedi.Sormak istediğim soru ise Labio için özel bir yem var mıdır ? Akvaryumcu dip yemin varsa ver ondan yer demişti ama dip yemine bakmıyor. Ve demasoni yemini yemesinde bir sakınca olur mu ?

Balığın resmi aşağıda biraz bulanık ama hiç olmamasından iyidir.

Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Bu kadar yavru yeter!
Bende kusturmadım , ilk iki anneyi ayrı bir akvaryuma ayırdım kendileri saldılar.Sonraki anneyi ayırmadım ama ortada kaçışan yavruları görünce dayanamıyorum doğal seleksiyona karşı gelerek yavruluğa ayırıyorum.Artık doğanın kanunlarına karşı koymamalıyım sanırım :)
Bu kadar yavru yeter!
Kesin çözüm diyorsunuz yani :)
Bu kadar yavru yeter!
Merhaba arkadaşlar , 
1 e 5 d demasonim var.Her hobici gibi ,balıklarımın yavrulaması için çok uğraştım.Sürekli ilgilendim ben ilgilendikçe, onları rahatlatmaya çalıştığımı düşündükçe onlar yavrulamadı.Ne haliniz varsa görün dediğimde ise patır patır dökmeye başladılar.Benim sıkıntımda bu.Artık yeter istemiyorum yavru, yerimde yok yurdumda.Bundan sonra doğurmamaları için yapabileceğim bir şey var mı? Deneyimli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.
İlginiz için teşekkür ederim.
Derz Kale Çalışması
İlginiz için teşekkür ederim Nihat ve Bekir bey.Aslında yapılışı basit sakin bir şekilde sırasıyla yapıldığında sorunda çıkmıyor :) Bende aslında daha küçük yapmak istemiştim ama yinede beklediğime yakın oldu.Genelde resimde görülen erkek alt kata sahip çıkıyor onun dışında bazen 2 bazen 3 balık yuva olarak kullanıyor.
Rs Electrical Isıtıcılar Hakkındaki Görüşleriniz Nelerdir?
Çok teşekkür ederim Murat bey imkanlarım doğrultusunda en kalitelisini almaya çalışacağım.
Rs Electrical Isıtıcılar Hakkındaki Görüşleriniz Nelerdir?
Arkadaşlar bende 1 yıldır 50 W olanını kullanıyorum.Hiç sorun yaşamadım ancak kafama takılan bir olay var.Komple suyun içinde kullanıyorum.Kutusunun üzerinde tamamının suyun içinde kullanılacağı yazıyor.Ben mi yanlış kullanıyorum acaba?
Anlaşılan Rs electrical da arıza oranı yüksek peki roxin hakkında ne düşünüyorsunuz? 100 W lık olanlarından almayı düşünüyorum da.
Derz Kale Çalışması
Teşekkür ederim Onurcan bey , ama insan el emeğini kolay kolay çöpe atamıyor :)
Yeni projelerde görüşmek dileğiyle
Derz Kale Çalışması
Beğenmenize çok sevindim.Aslında çok haklısınız.Ben ahşap gemi modelleri de yapıyorum ve bu el işi işlerinde üstesinden gelemediğim bir korkum var.Boya cila gibi güzel görüntü verecek işlemleri uygulayamıyorum.Elime yüzüme bulaşacakmış gibi geliyor.Bende olduğu gibi bırakıyorum.Ama çok haklısınız bu konuda.

Teşekkür ederim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.