ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yucel-yucel
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Mart 2011 14:56
Son Ziyaret:
13 Nisan 2013 15:54
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yücel şöhret
Doğum Tarihi:
01 Aralık 1984
Yaş:
39
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

yücel şöhret

SON 10 MESAJI

Burası 101Litre Taşırmı
Buhacimde bir akvaryum için riskli olabilir.Ancak dolaba müdahale şansınız varsa ortadan bir dikme koyarsanız ozaman taşır.Tabi biraz meşakkatli bir iş.Buna benzer bir dolap yaptım kendi imkanlarımca.Aynen dediğim gibi ortadan destek koydum 80 lt çok çok rahat taşıyor.

Ayrıca dolap biraz yüksek gibi görünüyor.Bu dolabı akvaryum için gözden çıkardıysanız dolabın boyunu kısaltmanız mümkün.Biraz el beceriniz varsa çok çok kolay bir işlem.Ben sıfırdan mobilyacıya yaptırmak istedim buna benzer bişiy 100 tl gibi bişiy isteyince kendim parçalardan yaptım ve üzerine fiber karbon kaplama yaptım hem çok makul fiyatlı oldu hemde çok güzel oldu.
Kendi Akvaryumumuzu Kendimiz Yapmak
Mrb.size yardımcı olması açısından kendi yapmış olduğum akvaryumun detaylı anlatım linkini veriyorum.detaylı anlatmaya çalıştım.umarım yardımcı olur.

cam kenarının el kesmemesi için öneri?
Mrb.camları çok iyi bir şekilde temizledikten sonra antibakteriyel akvaryum silikonu ile yapıştırın.Silikondan tam bir verim almak istiyorsanız en az 1 gün kuruması için bekleyiniz ve kağıt bant ile camları birbirine tutturunuz.
Fikir vermesi için isterseniz yapmış olduğum akvaryumu inceleyebilirsiniz.

Kara Çayır Projesi
Tebrikler çok güzel bir çalışma olmuş.
Akvaryum Kapağı
Mrb.yapmış olduğum akvaryumu bir incele istersen.fikir verebilir sanırım.

80x40x50h Akvaryum Çalışmam
[QUOTE=knifefish]Selam,güzel titiz bir çalışma olmuş beğendim.Sanırım sırada daha büyük bir tank çalışması olacak,kolay gelsin. [/QUOTE]

Teşekkürler.Şuan yerim bu akvaryum için müsait.Daha güzel ve geniş bir imkanım olursa daha büyük akvaryum ve daha büyük balıklarda bakmayı tabiki isterim.Bu akvaryumumun kapasitesi 140 litre oldu.


Son resimlerimide sizinle paylaşıyorum arkadaşlar.Akvaryum içinde değişiklikler tabiki biraz olacak fakat şuan için bukadar yeterli :))))






80x40x50h Akvaryum Çalışmam
[QUOTE=_U_U_R_]Bu modül ledlerin fiyatı nedir? [/QUOTE]


Modül ledler işyerimizde vardı ordan kullandım.Birkaç top halinde almıştık ama normal ledlere göre biraz pahalı diye biliyorum.


[QUOTE=Kemal Leo]Elinize sağlık özelikle mobilya kısmı çok güzel olmuş fakat silikonu siyah kullansaydınız çok çok güzel olacakmış. Dolu halinide bekliyoruz...[/QUOTE]

Silikon kısmında dediğiniz gibi siyah daha güzel olabilirdi ama hiç aklıma gelmedi desem yeridir.Akvaryumu kurdum fotoğraflarını en kısa sürede ekliyeceğim.İçeriğinde biraz eksiklik var diye henüz foto eklemedim.
aydınlatma
Ben yeni bir akvaryum yaptım.Elimde bulunan modül ledler ile aydınlatmasını bugün tamamladım.Çok güzel bir ışık veriyor.Kesinlikle tavsiye ederim.80x40x50h ölçülerindeki akvaryumuma 10 adet modül kullandım.Örnek resmini veriyorum.

http://www.akvaryum.org/Forum/dosyalar/108221/15_3_2011_13_8_6_1.jpg
Dip çekim motoru
Öncelikle hayırlı olsun.İşe yarayacağından eminim.Forumda  benzer örnekler mevcut.Hatta bende yapmayı düşünüyorum.
80x40x50h Akvaryum Çalışmam
[QUOTE=aky6633]Yücel bey tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş. son halinin resimlerinide eklerseniz iyi olur.[/QUOTE]

Teşekkürler.Tamamlayınca resimleri ekleyeceğim.


[QUOTE=neo1907] [QUOTE=yucel-yucel] [QUOTE=neo1907] [QUOTE=yucel-yucel] [QUOTE=neo1907]Tebrikler güzel çalışma olmuş, son halinide paylaşırsanız bakalım nasıl olmuş. Sağlıklı balıklar [/QUOTE]

Teşekkürler.Mobilya Kısmınıda Ekledim.Yakında Işıklandırmayıda Ekleyeceğim.
[/QUOTE]

Yücel bey birşey söyleyeyim gerçektende güzel olmuş sanki bir akvaryumcudan alınmış bir akvaryum gibi olmuş elinize sağlık. Işıklandırmada tavsiyem şerit led hem 80cmlik keser yapıştırarak silikonlu şerit ledlerden temin edebilirsiniz su / buhar vs.den etkilenmez.
[/QUOTE]


Tekrar teşekkürler.Elimde led var.İşyerimizin vitrininde kullanıyoruz.Çok güzel bir beyaz ışık veriyor.Resimdeki ledlerden 10 adet takmayı düşünüyorum.

[/QUOTE]

Evet bunlarda güzel ışık verir ama dış korumasını güzel yapın ki oksitlenip bozulmasınlar.
[/QUOTE]

Ek bir önlem alacağım fakat buhar camı sayesinde yeterincede korunacaklardır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.