ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Epoksici
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Mart 2011 11:57
Son Ziyaret:
11 Ağustos 2012 11:19
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erhan AYHAN
Doğum Tarihi:
05 Aralık 1978
Yaş:
45
İl:
Istanbul
Meslek:
inş. müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erhan AYHAN
550 Litre Tropik Botanik

SON 6 MESAJI

Epoksi,recine,astar,lateks vs hk.
Sanırım bu konularla ilgili biraz bilgi karalayıp web sitemize eklesek iyi olacak.  
 
Fon üzerine epoksi yada poliüretan reçine ve katalizatör (sertleştirici)  karışımını kullanabilirsiniz.
Bu ürünler tek kompenetli ve kürünü tamamlamadan su dünyası için aşırı zehirli ancak kürlenme sonrası tam tersi olan camsı yapıda, alkali asit tuz v.b yıpratıcılara dayanıklı polimerlerdir. 
En kısa sürede talimat vererek ticari düşünmeden ufak ambalajlarda hobidaş :) arkadaşlarım için bir ürün grubu hazırlatacağım. Ama kısa sürede yardımıcı olmam gerekirse web sitemizdeki telefonları arayarak ismimi söyleyerek sizinle ilgilenilmesini sağlayabilirsiniz.

reklama gireceğini sanmadığımdan yazıyorum. epoksi v.b. bilgiler için http://www.epoksici.com adresindeki telefonlardan bana ulaşabilirsiniz. 
sorunum bu 160.60.60
[QUOTE=blues][QUOTE=Epoksici]

Daha da güvenli olduğunu söyleye bilirim

[/QUOTE]
 
Ben size katılmıyorum bu boyutta bir akvaryuma o perçinler sağlamlık katmaz.Allah korusun akvaryum üst tarafından esneyip açılmak isterse zaten o alüminyum çerçeve yerinden çıkar yada yamulur cam yine onun altından açılır.Çünkü o alüminyumun perçinleri cama atılamaz.
[/QUOTE]
 
Lütfen resimlere daha dikkatii bakın. En 7-8 cm lik kayıtlara dikkat ediniz. Bu boyutlarda ki kayıtlar rahatlıkla 1m lik cam esenemesi rahatlıkla tolere eder. Alüminyumlara gelirse bence gereksiz.
Güvenli bir imalat ancak estetikmi derseniz, onu bilmem. Üzerine gelen kapak varsa muhtemelen kayıt ve kuşak genişliğini biraz aşmalı diye düşünüyorum. 
sorunum bu 160.60.60

Daha da güvenli olduğunu söyleye bilirim

kalın cam
İyi iyi bir şey olmaz.
Sizce kum ne olmalı
Barış Bey kardeşim,
 
Silis kumu madendir. Akvaryuma adepte etmek için biraz uğraşmalısınız. Piyasada satılan silis kumları genellikle yapı sektörüne hitap eden (kumlama, boya sektörü v.b. gibi ) yıkanmış - fırınlanmış ve 50 um den 1 mm 'ye kadar ulaşan boyutlarda ayrılarak paketlenmiş ürünlerdir. Çoğu firma bu ürünleri 50 kg' lık pp çuıvallar içinde satmaktadır. Samsun'da kalifiyeli bir izolasyon firmasından veya metal kumlamacısından ricaya binayen istersen temin edebilirsiniz. Bu tür kumları besleyeceğin balık türüne göre bazı agregalar ile zenginleştirmelisiniz. Mesela cichlid için 50 kg 'lık 300-400 um'luk kumu 250 - 300 gr kaya tuzu ile iyice yıkayıp elemelisiniz. Kumu akvaryuma koymadan önce 30 -50 gr karbonat ve eczanelerde demir hapı olarak satılan ürünlerden bir tablet  yine eczanede insan immüm sistemini geliştiren ekmek mayası olarak bilinen üründen 3-4 tablet çok güzel sonuçlar oluşturabilir. Ama yine bastırarak söylüyorum dere kumu ile en doğal ve iyi sonuç ortaya çıkacaktır.
  
Sizce kum ne olmalı
Mariposa kardeşim,
 
Toprak sayılırız, ben Bafra'lıyım. " - Yakınınızda ırmak bol ve/veya ulaşabilirsiniz. En iyi sonuç için toplayabileceğin ırmak kumu içerisine en az 10 tane tavuk yumurtası kabuğunu ufalayarak ve bir çuval veya bez ile harmanlayarak, tank tabanında 3-4 cm' lik bir katman halinde yayınız. ( Eğer cichlid haricinde bir tür beselyeceksen bu değere dikkat etmeni tavsiye ederim. Cichlid ile uğraşıyorsan yumurta kabuğu sayısını abartman balıkların için keyifli bir hal alabilir. Lakin uygulama yapabilieceğin bitki sayısı biraz sıkınıtılı biliyorsunuz.) Aynı torf v.b. aparatlar yoğun nitrit ve nitrat oluşumuna sebebp olabilir. Ama tüm yüzeyin siyah renkte bir agrega ile kaplarsan, bitkilerin fotosentez yapımına ve dolayısıyla hızlı gelişmesine destek verirsiniz. " 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.