ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
musti0828
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Eylül 2011 11:05
Son Ziyaret:
04 Haziran 2013 16:59
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Servet Mustafa Şahin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Giresun
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Servet Mustafa Şahin

SON 10 MESAJI

Melek ile neon tetra
Ben şuana kadar melekle çok cins besledim ancak en sorunsuzu pengasus oldu ama pengasuslar biraz tüllekdir su değişiminde bile delirirler yani o derece :)
Melek Balıklarım Yumurtladı
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Ticari bir amacım yok tamamen hobi 2. taktiğiniz daha mantıklı geliyor ama bugün vatoz 5-10 tane yumurtayı götürdü dişi her ne kadar kovalasada şuan için maşallahları var eşler başlarında nöbet tutuyo 10 gün falan ışıklarını gece yakılı tutacağım.Diyelimki yumurtalardan çıktı yavrular yavruluğa alsam büyük sıkıntı olurmu acaba?

Malesef dün akşam meleklerin savunmalarına rağmen vatoz bütün yumurtaları yedi çok acıdım birdaha böyle bir yumurtlamayla karşılaşırsam ne tavsiye edersiniz?
Melek Balıklarım Yumurtladı
Merhabalar balıklarım yumurtlamışlar ancak bundan önceki akvaryumda yumurtlamamışlardı 40 lt den 180 lt ye aktardım sonra yumurtlamaya başladılar aynı anda 2 eşin yumurtlaması söz konusu neler yapmam gerekli fazla kayıp vermek istemiyorum aşağıda videosu mevcut yardımlarınızı bekliyorum aciliyeti var.Teşekkürler..

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=m3Hj_13BCaA[/VID]


90-45-45 Melek Akvaryumu Tavsiyeleriniz
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Filtre olarak Tetra Tec ex 700 fiyatı ve kullananlardan duyduğum kadarıyla güzel bir filtre. Isıtıcı olarak 100w risheng yeterli olur diye düşünüyorum.

Bu arada bakteri oluşumunu nasıl yapacağım suyu koyduktan sonra içine japon balığı gibi birşeymi atacağım yoksa ilaç mı kullanmalıyım ? Teşekkürler.
90-45-45 Melek Akvaryumu Tavsiyeleriniz
Merhabalar öncelikle yeni akvaryum yaptım ölçüleri 90-45-45 akvaryumun içinde melek balığı,vatoz ve çöpcü olacak sadece.Bu akvaryum için filtre,ışıklandırma,kum,ısıtıcı,kum kalınlığı gibi tavsiyeleriniz ve önerileriniz nelerdir acaba. Akvaryum 180 lt ye denk geliyor aşağı yukarı. Birde akvaryumu kaya tuzu ile dezenfekte edeceğim ancak suyu nasıl hazırlayabilirim ilaç olarak ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler.
Meleğimin Hastalığı
Arkadaşlar çok teşekkür ederim meleğim sarımsaklı yem yemeden düzenli su değişimiyle düzeldi Allah'a şükür.Hepinize teşekkürler.
Meleğimin Hastalığı
Bende iç parazitten şüphelenmiştim.Su değişimini sıklaştırmıştım son 1 aydır en geç 5 günde bir su değişimi yapıyorum.Yemi vitaminleyip veriyorum.Şuan yem istiyor ama yemden bir kere yiyor sonra aşağı iniyor.Dediğiniz gibi sarımsakla deneyeceğim.Teşekkürler ilginiz için.

Bu Arada Akvaryumda diğer balıklarda sarımsaklı yemden yese birşey olurmu? Karantina akvaryumum yok şuan.. musti08282012-08-24 15:32:06
Meleklerimin Cinsiyeti
Balıklar akvaryuma göre büyürler.Tabi doğal ortamını hiçbir akvarist tam olarak yansıtamaz bende elimden geldiği kadar yaşatmaya çalışıyorum.Yüzüş şekilleri hoşuma gitmese çok tüllek oldukları için çoktan satmıştım.Ama dediğim gibi insanları üstüne çeken bir balık.Biraz daha rahatlasınlar diye 220 litrelik bir akvaryum yapacağım.
Meleklerimin Cinsiyeti
Teşekkürler dediğiniz gibi eş tutuyorlar bende 1. fotoğrataki ile 4. fotoğraftaki eş gibiler ne bileyim birbirlerini koruyorlar beraber geziyorlar falan tahminim 1.fotoğrafdaki dişi 4.fotoğraftaki erkek tariflere göre erkekler biraz daha kafaları yüksek oluyormuş..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.