ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Erkanates
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Haziran 2006 00:21
Son Ziyaret:
25 Eylül 2015 17:29
Toplam Mesaj:
24 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erkan
Doğum Tarihi:
20 Şubat 1989
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erkan Ates

SON 10 MESAJI

Tropheus Canlı Yem ?
Kardeşim çok garip cidden akım moturu kullanıyor musun? 19 aylık balığın o boyda kaldığını ilk defa senden duyuyorum.
Tropheus'larin Dipte Yuzmeleri
30 derece civarinda kardesim
Tropheus'larin Dipte Yuzmeleri
Arkadaslar 120x40x60 olculerindeki tankimda 5 albino red chek 5 bulombora ve 5 Duboisi turum mevcuttur. Baliklari alali 5 ay oldu. Gayet sagliklilar ancak baliklarim hep dip seviyesinde takiliyor. Arkadaslariminkiler gibi hic yukari cikmiyorlar.Hep altta koselerde bekliyorlar dip karistiriyorlar. Sizce bir sorun var midir var ise ne yapmaliyim. Simdiden tesekkurler.
Jebo /Lifetech 839 boyut.
[QUOTE=Kaleydoskop]Erkan Bey yeniden merhabalar.

Bende 838 modeli var. Yani 4 sepetli olanı. Hemen kutusuna bakayım dedim ama çok enteresan hiçbir şekilde ebat bilgisi göremedim. Dahası kullanma kılavuzunda bile rastlayamadım.

   

Ben kendi filtremi mezura ile yüzeysel olarak ölçtüm ve musluk girişleri dahil 48 cm +/- lik bir ölçü elde ettim. Sepetlerin yükseltiside takriben 4 yada 5 cm olduğunu varsayarsak sizin almayı düşündüğünüz 5 sepetli filtrenin yüksekliği maksimum 55 cm civarı olduğunu düşünüyorum. 

Ben tüm bunları yaparken sizin filtreyi almayı düşündüğünüz firmaya ulaşamadığınızı varsayıyorum. Herhalde telefon açtınız ulaşamadınız değilmi ? Son olarak siz bu filtreyi kaç litrelik bir tank için düşünüyorsunuz acaba ?
[/QUOTE]

Yardımlarınız ve ilginiz için cidden çok teşekkür ederim. Benim için ölçüler çok önemliydi. Firmalar maillerime cevap vermedi ve iletişim numaraları ancak iade de elde edilebiliyor. Filtreyi 280lt lik akvaryumda kullanmayı düşünüyorum herhalde debisi ilerde düştükçe bana yeterli gelir. Forumdan baktım debi düşmesi yaşanıyor tabi ki malzeme sıklığı da çok önemli. Heralde yetecektir 
Jebo /Lifetech 839 boyut.
[QUOTE=Kaleydoskop]Erkan Bey merhabalar.
Özelliklemi 5 sepetli düşünüyor sunuz ?[/QUOTE]

Hayır sepetleri için değil. Degerleri yüksek olması sebebiyle. Araştırmalarıma göre 1500/h en iyi ihtimallerle 1000-900/h su çevirecek ve ayrıca zaman içinde bu debi azalacak. Mantıklı olan bu gibi markalarda yüksek olanı almak diye düşünüyorum. Sizde ya da tanıdıgınız da acaba bu filtre mevcut mu ? Ölçüleri lazım sipariş veremiyoru.
Jebo /Lifetech 839 boyut.
Teşekkür ederim elektirik çok sorun olacağını düşünmüyorum sonuçta en fazla 10 w fark eder. Buda pek sorun değil bence.
Jebo /Lifetech 839 boyut.
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. İnternetten dış filtre siparişi vericem ancak filtrenin tam ölçülerini bulamıyorum. Sitelerde 24x24x50cm (Musluklar hariç) boyutu var. Benim için önemli olan musluklu hali çünkü dolabın içine koyucam. 
Daha önce bu filtreden kullanan veya evinde bu filtreden olan arkadaşlar acaba boyutlarını yazabilir mi?
İnternette hiçbir yerde bulamadım yarına kadar sipariş vermem gerekli rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler..
Malawi cichlids doğal ortam
Kardeşlerim öncelikle bu hobiye gerçekten gönül veren arkadaşlara selamlar olsun. Konuyu açmamın nedeni bir balık sadece bir balıktır mantığıyla bu işi sadece görsel zevk için yapan arkadaşlara olan tepkimdir. Yıllarca bu hobide çirkin şeyler gördüm. Hayvanlara sadece mal gözü ile bakanlar ve onları hiçe sayanlar... Lütfen onlarında birer canlı olduğunu sırf zevklerimiz yüzünden doğalarından koparılıp evimize kadar geldiklerini unutmayalım ve onlara en iyi hayatı yaşatalım. Aşağıda paylaştığım muhteşem videoda bu canlıların ne kadar güzel olduklarını bir kez daha görün istedim... Sifonculara ve birbirine yedirenlere hayır demek istiyorum...

Malawi gölü doğal ortam (1080p)

[VID]https://www.youtube.com/watch?v=QGtCFgNcdJY[/VID]
Erkanates2014-10-16 22:09:43
Restoranımızda Tropheus Heyecanı (Yeni Fotolar)
[QUOTE=hakgoktug]Bence akvaryum içinde kurşun olmaz salınım yapar ve suya zehir salgılar diye düşünüyorum. Örnek, akan pil elleyince ağza götürme elini, zehirlenirsin derlerdi. Pil kurşundioksit malzemeden yapılıyor, bilginize.[/QUOTE]

Umut bey yukarıda açıklamasını yapmış. Sorun yok ;)
duboisi maswa ( İlk yavrular fotoğraflar eklendi )
Maşallah çok güzeller şuan bende akvaryuma yeni koydum balıklarımı 3cm civarındalar İnşallah sizinkiler gibi büyürler :) The Cranberries seçimide güzel olmuş videoda ;) Erkanates2014-10-14 21:04:39

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.