ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ibrahimalp
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Kasım 2011 21:45
Son Ziyaret:
27 Temmuz 2013 10:07
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ibrahim ALP
Doğum Tarihi:
26 Temmuz 1982
Yaş:
41
İl:
Kirklareli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ibrahim ALP

SON 10 MESAJI

Ali Usta 40 gündür akvaryumumu göndermedi
Hocam zaten sabırla beklememin sebebi bu..Ancak bir söz verilmişse er geç yerine getirilmeli..Ben de her defasında kendimi tanıtmak zorunda kalıyorum. Nakliye sorun oluyorsa pazarlık yaparken bunu dile getirmeli. Nakliye konusunda gün veremem ne zaman denk gelirse diye belirtmeli. Yoksa benim gibi aldığın balıkları sağa sola dağıtmak zorunda kalırsın.
Ali Usta 40 gündür akvaryumumu göndermedi
8 Ekim tarihinde ödemesini yaparak sipariş etmiş olduğum 160x65x65 ebatlarındaki sumplu akvaryum ve sump malzemelerini hala teslim almadım..Ali Usta'yı her aradığımda bir gün veriyor..O gün aradığımda kardeş daha yüklenmedi falanca gün diyor. Tam 40 gündür akvaryumu bekliyorum. F0 tropheus aldım ve balıkları sağa sola emanet verdim. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Nakliye sorun oldu diyor. Ben sana 100 TL nakliye ücreti vermişim. Bana 10 günde teslim ederim dedi. Hadi 1 hafta anlarız da 40 gün nedir kardeşim...Yarın için elinde olacak dedi. Az önce aradım..Kardeş daha almaya gelmediler ben seni ararım diyor..Valla artık gına geldi..Yarın son gün..Göndermedi paramın iadesini isteyip şikayetçi olacağım kendisinden.
Balıklarımın cinsiyeti ve cinsleri nelerdir ?
Arkadaşlar chewere diye aldım bir erkek bir dişi...Sizce bunların cinsiyeti ve cinsleri nedir ?
 

Bunlarda demasoniler


Sumplu Akvaryumda Devrim(Resimli ve bölüm
Ali Abi, Yeni sistemin harika olmuş...Ben 2 odanın arasına koymayı düşünüyorum akvaryumu..İki oda arasında kuşak var..Tam araya koyacağım o nedenle alttan sump'lı sistem daha uygun görünüyor. İki odadan da akvaryumun görünmesi için. Taşma riski için bir önlem var mı alttan sumplı sistemlerde ? yoksa başka bir yer seçip, arkadan sump mı yaptırmalıyım ? Bu arada akvaryumu size yaptırmayı düşünüyorum Lüleburgaz'a yollarsınız :) 
160x60x60 Ebatlarında Sump'lı mı ? Dış filtre mi ?
[QUOTE=YUNUSÇU YUSUF]Arka sump sistemli bir akvaryum yapmanı öneriyorum. Alttan sump sistemi yaptırıpta evini su basan çok sayıda arkadaşa şahit oldum. Umarım kötü bir tecrübede sen yaşamazsın. Mutlu mesut sağlıklı güzel bir hobi diliyorum..[/QUOTE]
Teşekkür ederim..Ali usta ile görüşsek iyi olacak :)
160x60x60 Ebatlarında Sump'lı mı ? Dış filtre mi ?
[QUOTE=la_bamba] [QUOTE=oscarus]http://www.akvaryum.com/Forum/sumplu_akvaryumda_devrim(resimli_ve_bolum_k302383.asp

Bu linki incelemenizi tavsiye ederim.
[/QUOTE]
Bayramın 4. günü gittim ali abi dükkanı açtı gezdim işçiliğini mobilya akvaryumlarını gördüm bence kaliteli istediğin tarz ve ölçüde yapıyor.
150 x 70 x 65 12mm alttan sumplı sipariş verdim inşallah pazar gelecek gözüm arkada değil en azından. Tavsiye ederim.[/QUOTE]

Ali Abinin methini duydum :) Lüleburgaz'a gönderim yaparsa onun ürünlerinden almak isterim tabiiki. 
160x60x60 Ebatlarında Sump'lı mı ? Dış filtre mi ?
[QUOTE=barbarossa] Kesinlikle sump. İç, yan, arka, ve dış sumpları araştırmadan bu işe girmeyin. Sumplar hem daha güvenli hem de daha etkili. Üstelik çok daha ucuza mal ediliyor.

Bunlarla canlı doğran türleri ve bolivian ram gibi cüce çiklitler olabilir.
[/QUOTE]

Sizce hangi sump daha iyi ? İç sump düşünmüştüm ben.
160x60x60 Ebatlarında Sump'lı mı ? Dış filtre mi ?
[QUOTE=alihanerdem]İmkan varsa sumplı kur akvaryumu çünkü sumpı temizlemen daha kolay olur ve ısıtıcı,hava motoru falan sumpa koyarsın görüntü kirliliği olmaz.[/QUOTE]

Uzun zamandır bu hobim için birikim yaptım. Paraya kıyacağım bu sefer :) Lüleburgaz'da ikamet ediyorum, burada akvaryumcularda hep çin malı tanklar var ve fahiş fiyatlar istiyorlar. Sanırsam forumdan bir ustaya yaptırtacağım akvaryumu. Tek korkum nakliye sorunu...İnşallah birşey olmaz bana gelene kadar. Discus ve neon tetra gibi canlılardan kaç adet koysam tank'a ve başka hangi türler birlikte yaşar discus ve neon tetra ile birlikte ? ibrahimalp2011-11-14 22:33:16
160x60x60 Ebatlarında Sump'lı mı ? Dış filtre mi ?
Arkadaşlar 160x60x60 ebatlarında mobilyalı bir tankı ev ortamında kurmak istiyorum. Filtreleme için sump mı ? Yoksa dış filtre mi daha iyi sonuç verir ? Malum evde su doldur boşalt işi zor oluyor ben sump'lı bir sistem düşünüyorum ama sormadan edemedim. Avantajı ve dezavantajı nelerdir ? Akvaryumda Discus, neon tetra gibi canlılar beslemeyi düşünüyorum. O nedenle filtreleme olayı benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.