ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
manyaks
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Aralık 2011 22:05
Son Ziyaret:
06 Temmuz 2013 00:24
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
taha abdullah aydın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Eskisehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Taha Abdullah AYDIN

SON 6 MESAJI

İlangilerimin sıkıntısı nedir çözemiyoruz?
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.Enes bey balıklar gelmeden önce tankta başka tür vardı ve onları çıkarttım.bütün aksamı yıkadım kaya tuzu ile tuzlu suya yatırdıktan sonra tekrar doldurdum ve 2 3 gün kadar dinlendirdim.Su düzenleyici içinde biotopol kullanıyorum.Haftalık 60 litre kadar su değişimi yaptığımda dinlemiş su koymuyorum ama ilacı kullanıyorum tabi acaba ondan mı diyorsunuz ? Şuan yem yemeyen bir balık var ve yarında yemezse flagy den içirmeyi düşünüyorum.   Kaan bey dediğiniz ilaçlar bloat hastalığının tedavisinde kullanılmaz içi heralde değil mi ? Balık bloat değilse ve ben bu ilaçları kullansam zararı olur mu acaba ? Tekrar alakanız için teşekkür ettim ..
İlangilerimin sıkıntısı nedir çözemiyoruz?
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Yaklaşık 1.5 ay önce 16 adet ilangi yellow aldım. 350 litrelik tankıma 13 dişi 3 erkek olarak koydum ve güzel güzel besliyordum. Ama son 3 haftadır, teker teker ölmeye başladılar. En küçük kalan yemden kesiliyor ve 10 gün kadar aç kaldıktan sonra ölüyor. En son beyaz ipliksi dışkı gördükten sonra bloat olduğunu düşünüp flagy ile tedavi uyguladım ama sorun çözülmedi. Ölen balıklarda yem yememe dışında hiç bir sıkıntı gözükmüyordu. Gayet hareketli ve canlılar. Biz artık kafayı yiyeceğiz. Koloniden mi dışlıyorlar diye ufak balık attım tanka ama şuan hala yem yemiyor. Flagy i uygulayalı 2 gün oldu. Balık 5 gündür yem yemiyor yakında gidecek. Sizce ne olabilir yardım edebilir misiniz? Renklerinde herhangi bir sıkıntı yok, pulları da gayet güzel. Şuan 10 dişi 2 erkek bulunuyor. 4 tane de ufak mavi prenses var. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden her şey için teşekkür ediyorum.Bülent ÖNER2013-07-07 12:13:24
ışığı kapatıyorum yunuslar siyahlaşıyor..
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Korkulcak bişey yok o zaman;peki mavi renkleri ne zaman sürede alırlar ?
ışığı kapatıyorum yunuslar siyahlaşıyor..
Merhabalar ;
350 litre tankımda beslediğim yunuslarım 4 5 cm civarındalar ama benim merak ettiğim, gece ışıkları kapatıyorum sabah kalktıgımda balıkların rengi koyulaşmış oluyor.Benekleri aşırı belirgin , süzgeçleri siyaha yakın oluyor.Işıklarını yaktıktan 1 saat sonra normale dönüyor.Daha normal renklerini almadılar ama bu durum normalmidir acaba? 
Flower horn'a ne olmuş olabilir ?
Aynen bende öyle düşünüorum ismi önemli değilde rengi çok güzel oluyor.Resim çekemiyorum çünkü kaliteli bir fotograf makinam yok ve balık sürekli hareket halinde :) çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bekliyip göreceğim artık.
Flower horn'a ne olmuş olabilir ?
Öncelikle herkese merhabalar.Ben forumu sürekli takip ederek çok şey öğrendim ve öğrenmeyede devam ediyorum ama size bir sorum olacak.350 litre tankımda beslediğim balıklarımın içindeki erkek olduğunu düşündüğüm flower hornum şuanda renksiz ama kafasının arkasında başlayan ve gövdesinin ortasına doğru gelen bir kırmızılık var.Çok akıllı bir tür oldukları için doyduktan sonra yem yemiyorlar.Acaba bu kırmızılıgın sebebi ne olabilir.boyutu şuan 8 cm civarında.Onuda çok seviyorum acaba kötü bişey olabilir mi?Bide red dragon mu çıkar yoksa :)))

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.