ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
boilerman
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Şubat 2012 21:21
Son Ziyaret:
23 Ekim 2020 20:34
Toplam Mesaj:
97 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
13 Kasım 2002
Yaş:
21
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

L46 Vatozlarımdan Doğal Yoldan Yavru Alabildim
MaşaAllah, tam oturdu koloni, farklı çiftlerden de yavru almaya başladın.Abi seni tebrik ediyorum,yavruları sağlıklı büyütmen dileklerimle.
L46 Vatozlarımdan Doğal Yoldan Yavru Alabildim
Caner abi, yavruların son durumları nasıl? büyüme aşamalarını merakla takipteyim.
L46 Vatozlarımdan Doğal Yoldan Yavru Alabildim
Caner abim, çok güzel görüntüler, bu nadir türdende büyük sabrınla canlı canlı altı tane yavruya sahip olmana çok sevindim.Sabır zaten moba kolonin sayesinde fazlası ile sende mevcuttu, sanırım bu tür çok zorladı seni ama mutlu sona ulaşmış olman bu türe gönül verenlere bir ışık oldu.Yabancı sitelerde izlerken/takip ederken çok imrenirdim adamlara artık sayende daha çok güzel resim/videolar ile gözlerimiz bayram edecek.Tekrar tekrar tebrikler abim kalbin gibi tertemiz güzel yavrulara sahip olmana çok mutlu oldum yavruların büyüme aşamalarını yakından takipteyim.Yeni farklı çiftlerin kuluçka aşamalarını da tabiki.Saygılarımla.
Gibberosa Blue Zaire Moba Yeni Resimler 21.sayfada
Maşallah söylenecek tek kelime bırakmadın usta,bu yolda frontosa konusunda özellikle moba'daki tecrübe ve bilgin tartışılmaz bir ezberi daha bozdun,1.5 yaşındaki anneden yavru almakla,sonunda emeklerinin karşılığını görmen beni çok mutlu etti.Güzel kolonine ve yavrulara iyi bak güle güle büyüt kardeşim.Son olarak;

Usta’ya başarısının sırrını sormuşlar.
iki kelime demiş
Doğru Kararlar.
Hepimizden farklı olarak, sürekli doğru kararları nasıl alabildiğini sormuşlar.
Tek kelime demiş
Tecrübe,
bu tecrübe denen şeyin sırrı nedir? diye sormuşlar.
Usta, derin bir iç cekmiş ve iki kelime demiş.
Yanlış Kararlar.
Kral Moba [Mobadan Ayrılık Zamanı.25 sayfada]
Maşallah, ne demek istediğimi kelimelerle anlatamaya çalışsam da yaşamak gerektiğini hep söyledim, şimdi beni daha iyi anlıyorsunuzdur umarım Abdullah bey  doğal yollarla dünyaya gelen yavrularınzı, anneyi ve sizi tebrik ediyorum güle güle büyütün.Saygılarımla.
Kral Moba [Mobadan Ayrılık Zamanı.25 sayfada]
Abdullah bey güzel görüntüleri  görmemiz lazım  dikkatli seyredin bu aralar başlaması lazım.Video çekimi için acele etmeyin zaten ilk günlerde izin vermiyecektir, bırakın zaten yavrular gün ışığını gördükten sonra anneyi devamlı rahatsız edecekler, uzun uzun çekim yapma zamanınız olacak bu süreç üç / dört gün sürecek.Şimdiden sizi ve anneyi tekrar tekrar kutluyorum.
Kral Moba [Mobadan Ayrılık Zamanı.25 sayfada]

Öncelikle size ve güzel anneye kocaman maşallah, Abdullah bey  bu mutlluluğu yaşadığınızda bu balığa daha çok bağlanacaksınız, ne kadar anlatsamda yaşamak lazım yakın zamanda yaşadığınızda o duyguları anlatmak az kalacak,  benim yaptığım bir şey yok tüm başarı sizin ve o harika annenin.Tekrar tekrar tebrik ediyorum her hobici nin  yapmak istediği ve yaşamak isteği bu duyguları yaşamak isteyen arkadaşlara tek tavsiyem onların  hayatlarına müdahale etmemeleri, onlar mutlu olduklarında zaten doğalarında olan bu güzellikleri sergilediklerini göreceksiniz.Maşallah  Allah nazardan saklasın güzel görüntüleri her kez gibi sabırsızlıkla bekliyorum.
Emrah ustam sen varsan ben varım bir elmanın iki yarısı gibi.Saygılarımla.
boilerman20102014-04-20 19:53:21
Blue Zaire Moba
[QUOTE=CHAMPİOLCAY]41 kere maşallah abi kelimelerin yetersiz olduğu bi durum... Moba hakkında bilinenlerin yapılamaz denilenleri başarıyorsun ve her gecen gün insanları sasırtıyorsun. :) Maşallah abi 41 kere Maşallah...[/QUOTE]Olcay güzel sözlerin, için çok teşekkür ederim, sevgi ile bakılan her canlı karşılığını fazlası ile verir, bende elimden geldiğince onlara bu çerçeveden bakıyorum onlarda mutluluklarını bu şekilde ifade ediyorlar.

[QUOTE=ERHAN 26]Nurettin Bey, oğlumdaki moba sevdası bana da bulaşmış galiba videonuzu büyük bir keyifle izledim. Allah nazardan saklasın. Her ne kadar bizim Erhan kadar olmasa da fırsat buldukça Foruma girmeye çalışıyorum.İnşallah vatani görevi bittikten sonra camları ve yeri hazır, montaj bekleyen bir akvaryum ile biz de kaldığımız yerden devam ederiz.  
[/QUOTE]Teşekkür ederim, Erhan'ı bizlerde çok özledik, inşallah az kaldı hayırlısı ile teskeresini alıp tekrar aramızda döndüğünde o güzel kolonisini yeni tankı ile beraber görebilme fırsatı bulabiliriz.Sizde alıştınız sanırım forum ortamına, sizi de her zaman aramızda görmekten mutluluk duyarız.Saygılarımla.
Blue Zaire Moba
[QUOTE=EMRAH.Y]Frontosa forumun adminlerinden Nürettin YILDIRIM'a ait olan ve bir eşinin daha Türkiye'de olmadıgı nadir balıklar ve düzenli olarak 3 ay zamanı gecirmeden yavru veren kolinisinin bir videosu elime gecti. Ve finleri olsun renkleri olsun, erkeğin çiftleşirken sakinliği olsun, zor rastlanan bir durumdur. Bu tarz bir koliniye ne para biçilir ne de değer belirtilir. Her hobicinin rüyaları süsleyen ve Nürettin YILDIRIMIN herkese göstermediği kolinisinin videosunu kendisinden izin almadan ekledim. Lakin birşey demez diye tahmin ettim. Buyrun iyi seyirler. LÜTFEN MAŞALLAH'larınızı esirgemeyin.
Yukaridaki resim ekle demekten biktigim icin ben ekliyorum. Sebebine gelince her ne kadar bu baliklar senin de desen, usta asil ailesi sensin onlarin.

Bir seferde 41 adet canlı olarak dünyaya gelen ve bir rekor olarak bilinen balıklar, artık büyümeye başladılar. Lakin büyürken sanki F1 değil de F0 gibi büyümeleri için elinden geleni yapan Nürettin yıldırım bunu başardı. Balıklar 4.5 aylık olmalarına rağmen vücut formu olsun, bantları olsun, şimdiden büyüdüklerinde güzel birer damızlık olacaklarını belli ediyorlar. Nürettin yıldırım paylaşmayı sevmiyor ama hayat paylaşınca güzel sloganı ile yola çıkıp sizlerin de bu güzellikleri görmenizi istedigim için ben ekliyorum. Bir kez daha tebrik ediyorum MAŞALLAH.[/QUOTE]

Emrah ustam, eline emeğine sağlık bu balıklar benim olduğu kadarda senin istediğini yapmak hakkın teşekkür ederim.

[QUOTE=S E C İ N]Hepsi olağan üstü; güzel gürüntüler güzel videolar tek kelime söylenebilir maşaallah maşaallah selamlar [/QUOTE]

Özkan bey, elimizden geldiği kadar hak ettikleri yaşam şartlarını oluşturmaya ve istediklerini yerine getirmeye çalışıyoruz onlarda bizlere bu güzellikleri sergileyerek teşekkür ediyorlar.Saygılar.

[QUOTE=statistician06]Şahane ben ilk defa gördüm bu videoları dayanamadım facebookta yayınladım , olağan üstü bakım ,karşılığını veren muazzam balıklar. Maşallah. [/QUOTE]

Çok teşekkür ederim, ilginiz için. Beğenmenize sevindim, İnşallah sizlere de bu güzellikler nasip olur.
Bülent ÖNER2014-02-24 21:22:19
220*75*55(h) F0 Blue Zaire Moba ve F1 Yavruları
Erhan, şimdiden hayırlı tezkereler.Yeni gördüm acemilik bittiyse gerisi gelir, Kıbrıs güzel yer kendine iyi bak görüşmek dileğiyle.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.