ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
froycyy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Şubat 2012 09:54
Son Ziyaret:
13 Ocak 2014 23:44
Toplam Mesaj:
154 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
MEHMET FIRAT YÜNCÜ
Doğum Tarihi:
05 Kasım 1989
Yaş:
34
İl:
Kocaeli
Meslek:
ÖĞRENCİ
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

MEHMET FIRAT YÜNCÜ

SON 10 MESAJI

Sera ve ithalatçısı Orijinpet (Aquatan kullananlar dikkat!)
Aylardır kullanıyorum ve okuduğumda gerçekten şok oldum.Sonuçta sera bu piyasanın en ileri gelen markalarından.Eminim çoğu arkadaşta gönül rahatlığıyla kullanıyordur.Benim merak ettiğim su düzenleyiciler içinde kullanabileceğimiz en güvenilir marka hangisidir peki?Bu konuyu test etmiş diğer akvarist dostlar bu konuda fikirlerini paylaşırsa çok daha yararlı olacağına inanıyorum.
Hobihane tür tavsiyesi
500 lt ye karma amerikan güzel olabilir
tetratex 700 garip sorun
Acaba o sis dumanı dediğiniz şey karbonun yaptığı salınım olabilirmi?
Hailea HX-6550 Kafa Motoru ile su değişimi
Merhaba.Su değişimlerinde damacana taşımaktan bel ağrıları çekmeye başladım çünkü evde 5 adet tank var.Buna bir çözüm ararken aklıma hobi odamda yerdeki akvaryumlarda ve damacanalarda dinlendirdiğim suyu güçlü bir kafa motoruyla salonumda bulunan akvaryuma basmak geldi ve siparişi bugün verdim.bu markayı seçmemin sebebide motorun su dışındada çalışabilme özelliği.Hobi odamla salon arası yaklaşık 8 10 metre ve su basacağım yükseklik 130 cm.Motorun 4m ye su basabileceği yazıyor ancak aradaki 10 m mesafe kafamı karıştırıyor.Acaba bunu daha önce deneyen arkadaşlar varmıdır?Başarılı olmayı umuyorum çünkü gerçekten eziyet haline dönüşmüş durumda bu su değiştirme işi.
BRİCHARDİ KATONGA TAÇSIZ KRALLAR
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH.Foruma her girişimde bakıyorum bu balıklara hayranım.Burhan abi tropheusa başlamama sebep olacaksın inanki.
Yeşil su ve yosun oluştu ne yapmam gerek ?
Arda kardeşim yeşil su diye bahsettiğin şey siyanobakteri denilen bir bakteri türüdür ve çok inatçıdır.Karartma yolu denenebileceği gibi bazen sonuç vermediğide oluyor.2 akvaryumumda aynı anda bu problemle karşılaştım hatta biri yavru akvaryumu olduğu için dip çekimi yapamadım vs. yavru kaybetmiştim.Kurtuldum demişsin ancak ben akvaryumlardan birini komple boşaltıp tekrar doldurdum 2 hafta sonra aynı şekli aldı yemyeşil oldu.Umarım sende tekrar etmez ancak bundan tamamen kurtulmanın en kesin yolu uv filtre.1 haftada suyun cam gibi olacaktır. froycyy2012-06-25 19:39:36
1 Ton Amerikan Evi(Güncelleme 16.02.2014)
Murat kardeşim baştan sona takip ettim yapılışı kurulumu vs.Herşeyiyle şahane bir akvaryuma sahip oldun.İnşallah problemsiz güle güle kullanırsın.
12 adet 250 lt ve 8 adet 125 lt
Merhabalar.Akvaryumları adliyenin karşısındaki camcıda yaptırabilirsiniz zaten bildiğim kadarıyla bir tek orası var yapan.Onun dışında kurulumda yardım gereken her konuda elimden gelen hertürlü yardıma hazırım.
Çeşmeden direk akvaryuma
Evde fazlasıyla akvaryum olduğundan su değişimleri için o kadar çok su dinlendirmem gerekiyorki bazen bu olay yoruyor insanı.Acaba çeşmeden direk akvaryuma suyu koyabilmemiz için  herhangi bir sistem varmı kloru direkman tutarak suyun diğer değerlerini değiştirmeden veren?Su arıtma cihazları bildiğim kadarıyla suyun içindeki mineralleri de yok ediyor bir miktar ve suyu yumuşatıyor.Buda sert su seven balıklar için hiç hoş değil.Sizlerin önerebileceği veya kullandığınız birşeyler varmı acaba?
temizlik istemeyen akvaryum
180 litrede tek betta bakabilirsiniz:)uzunca bir süre temizlik gerektirmez;)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.