ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
zara
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Mart 2012 16:06
Son Ziyaret:
31 Temmuz 2018 15:58
Toplam Mesaj:
273 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
KKTC
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

sitede görünen görünmezlikler
[QUOTE=SuperSport] [QUOTE=tosyalı]Kimseyle 2 li tartışmaya girme gereği duymuyorum yazdığım mesajlardaki +1 ler düşüncelerimde doğru yolda olduğumu anlamama yetiyor malum arkadaş siz değilsiniz.[/QUOTE]
Sen düşüncelerini +1 lere göre mi orantılıyorsun sonra birde tartışma gereği duymuyorum demişsin bu nasıl bir çelişki bu nasıl bir düz mantıkdır ?
[/QUOTE]


Aklın yolu bir. Katılıyorum size, bende anlayamadım nasıl bir mantık olduğunu.
sitede görünen görünmezlikler
[QUOTE=tosyalı]Kimseyle 2 li tartışmaya girme gereği duymuyorum yazdığım mesajlardaki +1 ler düşüncelerimde doğru yolda olduğumu anlamama yetiyor malum arkadaş siz değilsiniz.[/QUOTE]


Konumuzda zaten tam olarak size yapılan +1'ler ya da bana yapılan +1'ler, eleştiriler veya katılımlar.Madem bu kişi ben değilim isim belirtin, nick belirtin. Kime sersenişte bulunduğunuz belli olsun en azından. Konuyu hala kavramadan körü körüne sırf yükselen sese itiraz etmek için bitakım arkadaşların yorumlar yapması şaşırtmıyor artık beni; amacın +1 vs gibi yaklaşımlar olduğu ortada.

Altını çizerek yineliyorum kimi kastediyorsanız açıklamalarınızda belirtin. Doğru yol konusuna değinecek olursak, bu insanların taktiridir. Siz +1'i onların yorumuna kullanırsınız, onlar sizin. Bu da maalesef bir gelenek.


[QUOTE=LIGHTNING]Hobi son zamanlarda olmadığı kadar ayağa kalkmış bende diyorum neden, şimdi konuyu gördüm meğer bu yüzdenmiş, yarın elimde ne varsa bedava dağıtacak forumda tanıştığım kim varsa irtibatı keseceğim, özel Üyeliklerde silindimi alır başını gider hobi, yapıcı önerileriniz için çok teşekkür ederim  [/QUOTE]


Affınıza sığınarak söylüyorum, beni yanlış anlamayın yorumunuzda ciddi anlam bozuklukları var, o yüzden anlayamadım, biraz daha net yazarsanız ona göre ben de paylaşımınızı değerlendiririm, iyi hobiler.
sitede görünen görünmezlikler
[QUOTE=PuPPeT666]Bu konu; kuru kuruya yapılan bir inadın insanları nasıl birbirini zıt kutuplara iteceğinin açık kanıtıdır.
Zıt kutupta olup,sırf muhalif görünmek isteyen birinin,zorla diğer üye ve yönetimi karşı kutupta gösterme çabasıdır.
BOŞ ATIP DOLU TUTMA ÇABASIDIR.
İbretlik olarak bakılması gereken bir konu...

[/QUOTE]


Gereksiz olduğunu düşünen daha öncede söyledim, ilgilenmez olur biter. Gurur meselesi yapmanıza hiç gerek yok. Karşı kutuplarda, muhalefetin olmadığı bir yerde, demokrasiden bahsedilemez sevgili arkadaşım. İnsanlar kendilerine dikta edilen şeyleri sineye çekmiyor artık, ha siz kabul edin veya etmeyin bu böyle. Kaldı ki boş bir içerik olduğunu düşünen arkadaşımında yorumlar yapması düşündürücü. Madem boş, neden hala uzatılıyor. Evet konu ibretlik, yapılan bir takım gereksiz yorumları insanların görmesi bakımından oldukça ibretlik, bu konuda da size katılıyorum


[QUOTE=tosyalı]Bu kadar memnun degilseniz neden hala ısrarcısınız bu kadar sizin tabirinizle dandik bir sitede.

Bir ortama girersin baktın hoşuna gitmedi bir daha uğramazsın hem her şey çok kötü hemde ısrarcı olmak bir tezatlık var.[/QUOTE]


Ben dandik gibi seviyesi dibe vurmuş bir kelime kesinlikle kullanmadım. Üsluba özellikle dikkat ediyorum. Bu yalnızca sizin tabirinizdir, ağızdan çıkmayan kelimeyi karşı tarafın ağzından çıkmış gibi göstermeye çalışmayın. 

Bu ortamın daha önceki halinide bildiğim için, şuan ki yersiz çekişmeler beni rahatsız ediyor. Uğrayıp, uğramamam benim kararımdır, daha öncede bu konuda uyarmıştım. Tezatlıktan ziyade yine belli bir takım arkadaşlar savaşa gider gibi donanmaya çalışmış. Arkadaşlar bi sakin olun ya, tarafsızlık söz konusu olsun müsade edinde. İnsanların övgülerine açık olduğunuz kadar, yergilerine de açık olun ki, olgun hobici arkadaşlarımız çoğalıyor deyip gıpta edelim


[QUOTE=brooklyn_bjk]Herkes görmek istediğini görür..Forum yönetimi gerekli uyarı ve müdahaleleri yaparken emin olun üye statüsüne bakmaksızın bu uyarıları yapıyor..Forumdan şikayetçi olan arkadaşlar diğer forumlarda biraz zaman geçirseler gerçekten bu sitenin kıymetini daha iyi kavrarlar diye düşünüyorum..[/QUOTE]


Zaten o yüzden konunun başlığı 'Sitede Görünen Görünmezlikler' . Durum gayet net. Yapılan yorumlara bir bakın, özel üyelerde dahil, bitakım aksaklıklardan şikayetçi birsürü arkadaş var. Bunca insan haksız ısrar veya uydurma bir taktik izliyor olamaz. 


[QUOTE=tosyalı] Aslında malum arkadaşın hala nasıl bu sitede kaldığını bilmiyorum her mesajında hata vara basıp yönetime bildiriyorum işi gücü siteyi ve Türkiyeyi küçük geri kalmış görmek. [/QUOTE]


Burada ki malum arkadaşı tam olarak anlamış değilim, fakat söz konusu arkadaş bensem eğer; adaletten şimdiye kadar hiç vazgeçmedim. Farklı isimde, farklı üyelikle ve farklı IP adresi ile yeniden bunları dillendirmem zor değil. Ha bunu yapacak meziyette bir insan değilim ama böylesi bir durumda da tabi ki yine hakkımı ararım. Türkiye'nin küçük düşürülmesinin sempatizanlığını yapan en ufak bir cümle yok. İşi siyasi bilinçaltınıza vurmaya hiç gerek yok, insanlar burada siyaset değil, hobi faaliyetlerini yürütsünler. Gerçekten elem verici. Böyle düşünceler çıkarmanız konuyu değil, bireyleri hedef aldığınızın en açık ifadesidir. Sizin adınıza üzüldüm, talihsiz bir kanıya varmışsınız.
sitede görünen görünmezlikler
[QUOTE=İlkayO.]Ben de siteye düzenli olarak giriyorum, çeşitli forumları geziyorum fakat bir türlü herhangi bir sorun sıkıntı görmüyorum. Hatta geçen yıllara oranla çok daha iyi durumda forum. 
Amacınızı anlayamıyorum. Şu yaptığınız yorumlar yapıcı değil yıkıcı nitelikte maalesef. Dışarıdan birileri yorumlarınızı okusa foruma üye olmaktan vazgeçecek. Daha önce söylendiği gibi Hata Var butonunu kullanmak çok mu zor? Ha eğer çok zorsa forumu beğenmeyen çıkar gider. Bu ise en kolayı.
[/QUOTE]


Yorumun baştan sona kadar polemiğe açık, insanlara ne yapmaları konusunda direktifler verme lüksünü nerden bulduğunu bilmiyorum ama bu kadar insan sorunlarını anlatıp dile getirmişken, sen 'öyle bişey yok ben denk gelmiyorum' diyorsan sorun insanlarda değil. Daha açık söylemek gerekirse bu kadar insan aynı anda bir taraf tutma peşinde olamaz, herkes belirli bir takım sorunlarını dile getirmiş. Üslubuna dikkat etmeni öneririm, insanlar gider, üye olur, kalır buna kendileri karar verir sen değil.
sitede görünen görünmezlikler
[QUOTE=tlgtck] * Sitede sonuçta insanlar birbirini tanıyabiliyor. Belli bir gruplaşma veya adına ne derseniz deyin olabilir
* Teşekkür,tebrik,+1 butonlarının tümden kaldırılması gerekir. Sebebi 1.madde
* Adamın biri bana mesaj atmış. Sana bitki satmak isterim diye geri dönüşümlerime bak demiş. Ben adamdam geçen yıl bitki aldım ve çürük çarıktı çöpe gitti zaten bitki. Bir de ögretmen olacak.
Pess dogrusu...!
* Link verme,onu yapma ,bunu yapma. AMERİKAN sitesinden çeviri yapacagım Amerikan sitesinden fotograflar alacagım. Adamların linkini niye vermeyeyim? Yasal ve ahlaki olarak vermek zorundayım. Ben hırsız mıyım?
* Ben Amerikan sitesine soru soruyorum adamlar bana yardımcı da oluyor Link de veriyor. Link verme  ne demek?
*Sitedeki çakal,simsar,tüccar,stokçu,vurguncu tarzı kişilerin peşinden koşun. İyi niyetli vatandaşı rahat bırakın
* Eskiden de sitede Büyük harf,küçük harf,yazım noktalama işaretleri üzerine tartışma vardı. Sürekli birileri uyarı alıyordu.  Ondan sonra uzun bir süre siteye girmedim.
* Sitede tuhaflık ötesi şeyler var yaz yaz bitmez..Site bu gidişle ticari bir siteye dönüşebilir eger böyle iyi niyetli insanlar  kızdırılmaya devam edelirse.
[/QUOTE]



Paylaşımınızı baştan aşağı dikkatli bir şekilde okudum. Butonlar konusunda şimdilik ciddi bir sıkıntı yaşamadım. Fakat söylediğiniz gibi belirli kişilerin sempatizanlığını yapan arkadaşlar ölümüne teşekkür, tebrik ve katılım butonlarına sarılıyorlar , sebebi gayet net; karşılıklı çıkarlar.


Reklama karşı bir sitemiz var. Yeterince reklamını yapıp tekel oluşturmuş arkadaşlarımız var zaten, o yüzden paylaşım yaparken kullandığınız linkler vs de onların çıkarlarını tehdit ettiği için yasaklanmıştır.


F0, F1 olaylarımız var bir de. Arkadaş gidiyor F0 balığı alıyor, bakıyor ki kimsenin elinde yok o balık, alınan fiyatın çok üstünde, fahiş rakamlarla hobicilere pazarlanmaya çalışılıyor. Satılmayınca fiyat düşüyor, takasa kadar önü açılıyor balığın, gerisini siz düşünün. Bu durum maalesef en fazla Ankara'da yaygınlaştırılmış durumda. Aynı balığın İstanbul'dan koyulan ilanına bakın, fiyat neredeyse Ankara'dakinin yarısı( bazen istisnalar oluyor tabi) bunun adına tekel diyemedik hala, bekliyoruz herkesin ne zaman ki bu durumdan ağzı yanarsa o zaman birlikte hareket edeceğiz yani daha zamanımız var.


İyi niyetli insanlar şuan için o arkadaşlara saldıran, yeren kişiler olarak görülüyor. Şuna eminim ki durumdan muzdarip olmayan insanlardan, bu kişilerin yaptıklarını görmesini bekleyemeyiz.Çünkü onlar kendi deyimleriyle 'bu duruma hiç şahit olmayan, görmeyen kesimdir'. Belki de görmek istemeyen .
sitede görünen görünmezlikler
[QUOTE=c0c0c0]Geri bildirim konusunda'da sıkıntı var diye düşünüyorum çoğu kişi kendini güvendirmek için geri bildirimime bakın diyor bi bakıyosunuz 80 tane 90 tane geri bildirim sizde güvenip alışveriş yapıyorsunuz ama çoğu kişi bilmiyorki en ufak bir şey satın alınca bile adam geri bildirim yaparsın diyip pis pis gülüyor aldığınız seye bakınca (her ne aldıysanız) dediği gibi çıkmayınca sorun bende değil diyor öyle yazmamıştım öyle anlaşmamaıştık gibi şeyler söyleyip kendisini üste çıkarıp haklı çıkmaya çalışıyor.Eminim bunun gibi bir şeyle sadece ben karşılaşmamışımdır.[/QUOTE]



Sen şahitsin kardeşim, ikimizde oldukça itinalı hareket ediyoruz ama karşı taraf iyi niyeti su istimal ediyor. Senin nick'in kullanılarak bir arkadaş yemlerini pazarladı. Geri bildirim zaten çılgınlık, sanki iyilik yapıyor gibi karşılığında birçok arkadaş teşekkür ve reklamının yapılmasını bekliyor. Eski üyeler bu olayın zaten farkında da, yeni üye olan arkadaşlarımız kolay kandırılıyor. İyi insanlar tabi ki bu bildirimleri hakediyor, lakin marjinalleşmeye çalışan kitlede azımsanmayacak kadar çok.


[QUOTE=tlgtck]Görmeden bitki,balık almamaya çalışın..  Sayısız olay yaşanıyor ama kimse sesini çıkarmıyor..

[/QUOTE]


Sesini çıkarıyor aslında insanlar, fakat bastırılmaya çalışılıyor, şuan belli üyelerin benim konumu cımbızlamaya çalışması gibi. Yani hep haklı bir taraf arayıp aklama modundalar. 
sitede görünen görünmezlikler
[QUOTE=PuPPeT666] [QUOTE=king rap]


Yazmak zorunda değilsiniz, fikirleriniz sizle güzel ve sizde kalması da oldukça makul. Bırakın artık şu gereksiz tartışmayı, insanlar yazacağını yazıyor ve çok güzel yaklaşımlarda oldu bence. Konu benim olduğu için müsadenizle yapılan içeriğide ben takip edip, değerlendiriyim. Benim dışımda da konu açan çok fazla arkadaş var onlarla ilgilenmenizi öneririm, gereksiz vakit kaybı olmasın sizin için. Katılım olumlu veya olumsuz gayet güzel. Birkaç sıkıntılı yorum dışında iyi ilerliyor.[/QUOTE]

Eğitim şart!!!

[/QUOTE]


Gerçekten eğitim şart. Ama okulu yok bunun, biraz toplum hamurunda yoğurulup, artniyet ve önyargı geliştirmek yerine, insanları anlamayı ve hoşgörülü olmayı öğrenmek gerek.
omardaing2013-05-08 15:00:19
sitede görünen görünmezlikler
[QUOTE=PuPPeT666] [QUOTE=king rap]



Saygıyı sadece bu kelimeyle ölçmek biraz mantık tutulması, saygısızlık sizi sert sözlerle hatta ve hatta argo sözlerle yermekse saygısızlıktır, yapmış olduğum yorumlarda sizin dışınızda kimse böyle yanlış bir üsluptan söz etmedi, ayrıca bu durum  SİZE  madem yanlış geldi, özel mesaj ile söyleyebilirdiniz, bence bu tür bir yaklaşımın yeri açtığım konuya yaptığınız yorum formatın da olmamalı sevgili arkadaşım, sıkıntı varsa özel mesajınız ile dile getirilir ve düzeltilir. Herhangi bir saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum, kaldı ki çoğunda telden bağlanıp yorum yazdım, telden herkesin profilini inceleme şansım olmadı, taktir edersiniz ki telden bağlanmak oldukça sıkıntılı ve kısıtlı bir iletişim sağlıyor. Yine de özür diliyorum, kusura bakmayın, başka bir sıkıntımız varsa üslup konusunda rica ediyorum özelden yazın. Burası aradaki üslubun eleştirildiği bir içerik değil, en azından ben bu amaçla açmadım.

Bu yoruma da katılmıyorum.Telefonla girmeniz ,profilleri incelememeniz gibi durumlar bile,
tanımadığınız,hukukunuz,muhabbetiniz belirli bir samimiyetinizin olmadığı forum üyelerine "siz"li "bizli" hitabı gerektirir.Forum üyeleri ve yönetim çok şükür bu seviyeye ulaşmış hitapta da seviyeyeyi yüksek tutmaya çalışıyor.Sizin de biraz çabalamanızı bekleriz. "Burası aradaki üslubun eleştirildiği bir içerik değil, en azından ben bu amaçla açmadım." demişsiniz açtığınız içeriğin amacı kadar uslubu da önemlidir,icerikte hata varsa bu söylenir.Ama uslupta da hata varsa bu da dile getirilir.Özel mesaj talep etmek gereksizs kanaatimce.



Saygı duyuyorum farklı bir bakış açısı , kabul etmenizi beklemiyorum, sonuçta etmemek sizin fikrinizdir, bunun olduğunu dile getirmekte bizim fikrimiz. Bakış açıları farklı olsa da gözle görülür bir katılım var, yani başta hep üyeliğe takılıp kaldı birçok arkadaşım, fakat şuan geçte olsa konunun özü benimsendi, gerçekten olumlu bir gelişme, sevindim bu şekilde bilinçli olarak yorumlar yapılmasına, sizede teşekkür ediyorum .

[/QUOTE]

Başta da söyledik ama bence siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Konunuzda başlık başlık sunduğunuz maddelerin hiçbiri sizin düşündüğünüz ve aktardığınız gibi değil(gözden kacanlar hariç.onun içinde hata var butonu mevcut zaten)Bunu yönetiminden üyesine herkez söylüyor zaten.
Ucu bir yere varmayan asılsız maddeler olduğu için kimse  cevap vermedi.
Geriye bir tek üyelikle ilgili yazdıklarınız kaldı onuda açıkladı herkez.
Ama siz ikna olmadığınız için,belki böyle anlarsınız diye hepimiz detaylandırmak zorunda kaldık gereksiz yere.


Onun dışında bence konuya katılımın artmasının tek sebebi yönetiminden üyesine herkesin tek bir şey düşünmesidir.

"Bir üye bir üyedir.Eksik ya da yanlış ta düşünüyor olsa onu kazanalım,kaybetmeyelim...."

Saygılar...
 [/QUOTE]

Yazmak zorunda değilsiniz, fikirleriniz sizle güzel ve sizde kalması da oldukça makul. Bırakın artık şu gereksiz tartışmayı, insanlar yazacağını yazıyor ve çok güzel yaklaşımlarda oldu bence. Konu benim olduğu için müsadenizle yapılan içeriğide ben takip edip, değerlendiriyim. Benim dışımda da konu açan çok fazla arkadaş var onlarla ilgilenmenizi öneririm, gereksiz vakit kaybı olmasın sizin için. Katılım olumlu veya olumsuz gayet güzel. Birkaç sıkıntılı yorum dışında iyi ilerliyor.
omardaing2013-05-07 10:28:49
sitede görünen görünmezlikler
[QUOTE=efendy06] Ramazan bey bir kere üslup yanlış. Burda herkes size "siz" diye hitap ederken sizin kalkıp heleki sizden yaş olarakda büyük olan Tarık bey'e, bana, ve diğer arkadaşlara "sen" diye hitap etmeniz uygun değil diye düşünüyorum.
Bana ithafen konuşurken "sen" değilde "siz" derseniz çok makbule geçer.
Aslında söylenecek çok şey var ama yeri değil.

Selamlar ve saygılar...
[/QUOTE]


Saygıyı sadece bu kelimeyle ölçmek biraz mantık tutulması, saygısızlık sizi sert sözlerle hatta ve hatta argo sözlerle yermekse saygısızlıktır, yapmış olduğum yorumlarda sizin dışınızda kimse böyle yanlış bir üsluptan söz etmedi, ayrıca bu durum  SİZE  madem yanlış geldi, özel mesaj ile söyleyebilirdiniz, bence bu tür bir yaklaşımın yeri açtığım konuya yaptığınız yorum formatın da olmamalı sevgili arkadaşım, sıkıntı varsa özel mesajınız ile dile getirilir ve düzeltilir. Herhangi bir saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum, kaldı ki çoğunda telden bağlanıp yorum yazdım, telden herkesin profilini inceleme şansım olmadı, taktir edersiniz ki telden bağlanmak oldukça sıkıntılı ve kısıtlı bir iletişim sağlıyor. Yine de özür diliyorum, kusura bakmayın, başka bir sıkıntımız varsa üslup konusunda rica ediyorum özelden yazın. Burası aradaki üslubun eleştirildiği bir içerik değil, en azından ben bu amaçla açmadım.

[QUOTE=M.Tuna]
Forumda hatalar olabilir,gözden kaçanlar olabilir,günlük koşuşturma içerisinde yaşanan tatsızlıklar da olabilir.

Fakat bu kadar detaylı ''forum kuralları''nın her bir bölüme sabitlendiği ve her bir mesajın altına ''hata var''ile ''yönetime mesaj'' uygulamalarının olduğu,daha da ötesi ''yeni konu aç''seçeneğinin bu kadar özgür kullanılabildiği bu güzide forumun işleyişi  için ''görmezden gelmek'' ve forum üyelerinin ''seslerini duyuramaması'' eleştirilerini kabul edemiyorum.

Toplam üye sayısı itibariyle forumumuz, bu forumu oluşturan tüm üyeleriyle son derece ''demokratik'' işleyen bir forumdur.

Yeni üyeler,üyeler,özel üyeler,yöneticiler herkesin varlığı bu siteye ''anlam katmaktadır''

Herkese sağlıklı hobiler,balıklarınıza iyi bakın.



[/QUOTE]





Saygı duyuyorum farklı bir bakış açısı , kabul etmenizi beklemiyorum, sonuçta etmemek sizin fikrinizdir, bunun olduğunu dile getirmekte bizim fikrimiz. Bakış açıları farklı olsa da gözle görülür bir katılım var, yani başta hep üyeliğe takılıp kaldı birçok arkadaşım, fakat şuan geçte olsa konunun özü benimsendi, gerçekten olumlu bir gelişme, sevindim bu şekilde bilinçli olarak yorumlar yapılmasına, sizede teşekkür ediyorum .
sitede görünen görünmezlikler
[QUOTE=efendy06]Bir gün sanayiye gittim araba tamiri için. Araç arkadaşın, arkadaş yanımda, iki öğretmen, baktı etti usta, dedi ki yaparız 3 saate çıkar. Usta kaçparaya malolur diye sordum haliyle. "Ya siz öğretmen değilmisiniz? Üçbuçuk milyar maaş alıyonuz bide pazarlıkmı ediyonuz" deyince arkadaş dayanamadı; "Birbuçuk milyarımı hangi haysiyetsiz çalıyosa Allah onun belasını versin."
Başladı tamirhanedeki herkes gülmeye...

Özel üyelerle ilgili birtakım yorumlarda bulunulmuş. Benim bugüne kadar, ki kayıtlardan bakılabilir neredeyse kayıt olduğumun ikinci ayında özel üye yapılmıştım, forumda tek ticari faaliyetim yıllar önce Ankarada bir çay içmiştik toplanıp, Refet bey hatırlar. Şimdi soruyorum; hakkımı kim yiyor?
Bir de hobiyi ayakta tutmak benim vazifem değil diye düşünüyorum. Ben elimden geldiğince bilgi vb. alanlarda yardımcı olurum ki telefonla arayıp bilgi isteyenler oluyor. Forumdaki sorulara cevap verir balık hastalıkları hakkında araştırmalar yaparım. Bunları da faydalanılsın diye forumda paylaşırım. "Yoksa hobiyi ayakta tutmak" gibi yüce bir amaç için, onca para verip alıp büyüttüm balıklarımı ister hediye ederim, ister satarım, istersem götürür akvaryumcuya bırakırım. Hani bunun kararı benim gibi düşünüyorum.

Saygılarımla...
[/QUOTE]





Arkadaşlar daha anlayabileceğiniz yollardan anlatmaya çalışayım, hobiyi ayakta tutmak konusunda yorum yapan arkadaşlara özel mesajla vs bir teklif sunduğumu hatırlamıyorum. Bunu her arkadaş yapmaz zaten. Benimde dikkatimi çeken özel üye olan arkadaşlardan birkaç tanesi dışında konuyu algılayıp, içeriğe uygun açıklamalar yapan yok. Tekrar söylüyorum özel üye ve bu üyelikle alakalı bir sıkıntı dillendirilmedi sadece, olan sıkıntılardan birinin de bu olduğu vurgulandı tarafımdan. Hani bu konuda, bu denli takılıp kalmanız bir hayli ilginç. Katılımınız için teşekkürler.

[QUOTE=prisonbreak] Bu aralar açılan tartışma konularında bir şey özellikle dikkatimi çekmeye başladı. Özel üyelere bir gider yapmak neredeyse farz oldu. Özel üyelik istenilmez arkadaşlar hak kazanılır. Şu söylemde bir başka komiklik aslında. İşte o bunu yaptı , bende yaptım uyarıldım bu mantık da çok saçma.Sitemizde Benimde bazı beğenmediğim , sinirlendiğim şeyler oluyor ama hata var tuşuna basıp görevimi yerine getiriyorum. Sitede tek gördüğüm yanlışlık Tamer Şehitoğlu kardeşimin dediği gibi bitki ilanlarında kampanyalar ve balık satışlarında da özellikle balık fiyatlarının uçuk fiyatlı olması. Son sözümde şu sitede gruplaşma var diyen arkadaşlara soruyorum ?. Nerede bu gruplar arkadaşlar. Medarı iftarımız Adist dışında bir gruplaşma var mı ?.[/QUOTE]


Açılan konuları takip ederek böyle bir konu açmadım arkadaşım. Senin deyiminle söyleyecek olursamda kimseye en ufak bir gider yapmış değilim . Özel üyelik talep edilmiyor yazımda, lütfen konuyu baştan sona tüm yorumları ve açıklamaları okuyarak değerlendir. Gıybet, dedikodu, iftira vs de yok ( o onu yaptı değil yani, yapılan anlatılıyor, olmayan birşeyi var gibi göstermiyorum anlayacağın), aynı tezi savunmuşsun yorumunda, fakat bu konuda hemfekir olduğumuzun farkında bile değilsin ( bitki ilanı konusunda başlayan cümlen). Sitede ki birliktelikleri ( gruplaşma) görmek dereceli, ben görürüm sen göremezsin kişiye göre değişir. Grupların nerede olduğu elle gösterilmez; ilanlar,konular,yorumlar,katılımlar göz önüne alındığında değerlendirilir. Katılımın için teşekkür ediyorum.

[QUOTE=Bilgehan]Çoğu özel üye olmakla birlikte bir çok üyeyle muhabbetim var.  Nedense sadece bana denk gelmiyor böyle üyeler ? Şuan sohbette kime rica etsem bir çok hediye sunabilecek insanlar. İstisna sayılacak kişiler adına genel konuşuyorsunuz. Bende üzerime alınarak bir yorum yaptım. Kimsenin günahını almanıza hakkınız yok. [/QUOTE]


Yapılan yorumlara baktığımızda üzerine alınan tek arkadaş sen değilsin arkadaşım . Sana denk gelmeyen üyeler diye bakma olaya, senin denk gelmek istemediklerin vardır. Çünkü çok sık alışveriş yaptım ve herkese gayet olumlu yaklaştım, hatta hassasiyetimi bil diye bunu söylüyorum; hobici arkadaşlarla birçok buluşmamda, buluşma yerine önceden gidip, arkadaşı bekletmem. Kendim birşeyler satacaksam dahi ortak mekan sunarım, dikkat edersen birçok arkadaşımız 'elden, evden teslim edilir' diyor. Hediye istenilmez,talep edilmez yada sunulmaz, gönülden isteyerek verilir. Kimsenin günahını almıyorum, bu kanıya nerden vardın  ? Günahını almak için nick'mi kullanmışım? Olmayan bir konu hakkında hurafelerde mi bulunmuşum ? Lütfen biraz olayın bu olmadığını gör, yorumlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

[QUOTE=tlgtck]Sitede yazılanlara aşırı müdahale oluyor. Başlık taşınıyor,siliniyor,yazılar degişiyor. İnanılmaz bir müdahale var.. Sapla saman birbirine karışmış durumda...
Müdahale seviyesi biraz düşürülmeli...
[/QUOTE]


Haklısın aslında arkadaşım.Belkide forumda en fazla takip edilen konu saydığın durumların görülmesi. Ama bu söylediklerine de tepki gecikmeyecektir. Malum eleştiri, olumsuz tartışmalar insanlarımız tarafından kabul görmüyor, sanırım iyi olmak için birazda gurur okşayıp, bazı aksaklıkları görmezden gelerek yermek yerine, övmek gerekiyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.