ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kopekbalıkgıavı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Nisan 2012 17:14
Son Ziyaret:
02 Haziran 2012 17:16
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mert Can
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1988
Yaş:
36
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ankaragücü

SON 10 MESAJI

Öğrenci İşi...
Bitki almak için doğru yeri tercih etmişsin:)
Okuluma Kurduğum Akvaryum (Yeni yavrular syf 2de)
İşte azmin sonu hocam:).Balıklarınız çok güzel olmuş.Nasıl baktınız yemler,ilaçlar hakkında biraz bizlere bilgi verirmisiniz.Bu altı aylık süreçte kayıplarınız oldumu?
DIY dip süpürgesi 1 TL
Biraz daha yapılışı hakında bilgi verme imkanınız varmıdır? Yazılı olarak.
Lepistes Akvaryumu Kurmak İstiyorum
Furkan bey biraz geç cevab verdim kusuruma bakmayın.Hala bitki almamışsanız Bitki ilanlarına bakmanızı tavsiye ediyorum.Aynı olay benim başımada geldi akvaryumcu uçuk rakamlar istedi.Bende forumdan almaya karar verdim ve aldım.Çok değil sadece bir kaç tane almanız yeterli olacak.Çünkü bitkiler ışıkta yeterli olunca çok cabuk gelişiyor,budanan bitkiler tekrar ekilebiliyor.Geçenlerde bir konuda ismini hatırlayamıyorum bir arkadaşımız almış olduğu 2 çift sazla 400 lt akvaryumunu doldurmus.Sanada tavsiyem az,temiz,güvenilir kişiden alınmasıdır.
şoktayim
Lapisten Plati gibi balıklar her zaman hamile konumundadır.Akvaryumun bıtkılıyse bu ayriyetten üreme için kolaylık saglar.
Lepistes Akvaryumu Kurmak İstiyorum
Ankaranın neresınde oturdugunu soylersen belkı sana uygun ve kalıtelı bıtkıler tavsıye edebılırım.Ayrınca forumdan bıtkı ılanlarındanda uygun fıyatlı kalıtelı bıtkılerı elden ve kargo yoluylada alabılrsın.
Plati Balıgı
Arkadaşlar acıl yardım bugun 2 tane platı balıgı aldım aldıgım balıkların turu degısık her halde benım oncekı platı balıklarını kovalıyorlar?Acaba yenı koydugum ıcınmı alısma surecınemı bırakalım yoksa ne yapalım yardımcı olurmusunuz cok acıl? Ozellıkle erkek olan hepsını kovalıyor yenı aldıgım dısıyıde kovalıyor kendı rengınden olan dısıyı? Yardımlarınızı Beklıyorum.
Ankara Ulustaki Akvaryumcular Çarşısı
 Arkadaslar Merhaba.Ankara ulustakı akvaryumcular carsısı pazar gunu acıkmıdır.Halın karsısındakı bılgısı olan yardımcı olabılır mı?
Plati Balıgı
   Merhaba arkadaşlar.40 lt lık akvaryumum var içinde 3 adet plati balıgı var(bır 3 daha koyacagım).Plati Hakkında yaptıgım arastırmaların sonunda platıler ıcın Hagen siyah kum ve Bitki Düşünüyorum.Bitkimizin türüne karar veremedim.Bakımı kolay olacak ve yavrular ıcınde saklanabılecek.Bu arada Hagen siyah Kumu 40 ltlık akvaryum ıcıne kac kılo almalıyım? Teşşekürler
pengasus yavrularını besleme :(
  Aynı dert bendede var gorunusune baktım aldım 2 gun once...Yemı atıyorum platıler yıyor alta 2 tane pengasus dıpte duruyor.Bugun aynı yemı attım(kucuk parca yem) Motorun akıntısına kapıldı ve pengasuslar bırazda olsa yedıler.Sanırsam bu balıkları almakla bız hata ettık.Zaten petshopda aldıgımda balıklar suru seklınde yuzuyorlardı. Bu arada bu balıkların korkunca bayıldıklarını bılıyorsun herhalde.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.