ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ylmzem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Temmuz 2012 16:02
Son Ziyaret:
28 Ağustos 2015 17:02
Toplam Mesaj:
36 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emrah Yılmaz
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1983
Yaş:
41
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ylmz emrah

125x50x65h Duboisi

SON 10 MESAJI

DUBOİSİ
Teşekkürler arkadaşlar bir aksilik olmazsa İnşallah bugün takas yapacaz 1 senedir saulosi besliyordum. >Artık Duboisi besleyeceğim. Kayıp yaşamak istemem.
DUBOİSİ
Haklısınız ama beslenme biçimini araçtırdım. Duboisiler otçul balıklarmış. Aynen saulosi gibi. Yani beslenme biçimleri aynı.Ayrıca forumdan baktım Duboisilerde Saulosiler gibi sert suyu ve kayalıkları seviyorlarmış ve Duboisilerde Saulosiler gibi agresif ve hareketli balıklarmış. Sadece Duboisiler Saulosilere göre daha fazla büyüyorlarmış. Ben bu nedenlerle Saulosi besleyen birisi olarak Duboisi de besleyebilirim diye düşündüm Haksızmıyım?
Duboisiler saulosiler den daha güzel görünüyor. Ancak maddi değerlerini bilmiyorum bide saulosilere göre çok mu büyük olurlar bilmiyorum... Fikirleriniz nedir?
DUBOİSİ
Arkadaşlar demasoni ve saulosi beslemekteyim. Ancak bir arkadaşta duboisi var takas yapacağız. Sizce duboisi nasıl? Saulosiden farkı nedir? Bana daha güzel görünümlü gibi geldi...
Eheim 2080 Garanti
Eheim 2080 dış filtrem arıza yapmış ve su basmıyordu. Ali bey saolsun telefonda fazlasıyla yarımcı oldu ancak filtre yine çalışmadı. Ve filtreyi kendisine göndermemi istedi. Ve garanti kapsamında yenisiyle değişerek gönderdi. Buradan Ali Bey'e ve Anadolu Pet'e teşekkür ediyorum. Ürünü sadece satana kadar değil sattıktan sonrada aynı ilgiyi göstermiş oldular. 
cuce_vatoz Fazlı Tuncer karalama ve ticari ahlaksızlık
3 kişiden biriside benim. Emre arkadaşım doğru söylemektedir. Balıklar gerçekten çok soğuk bir ortamda gelmiş. Düşünün sadece bir kutunun içine koyup otobüsün bagajında cüce vatozları göndermiş. Yaklaşık 4 saatlik bir yol ve balıkların suyu çok soğuktu. Cüce vatoz yavruları için çok sakıncalı bence. Dün gece akvaryumuma koydum. Ve sabah kalktığımda 3 vatoz ölmüştü. Sanırsam yolun olumsuz etkileri.
Demasonim
Bitkisel ağırlıklı yemlerle beslemekteyim.
 Dainichi veg delexe, tropikal super spirulina forte, sera flora, sera granugreen, tetra provegetable, tetra phyll yemlerini kullanıyorum.
Acaba gerçekten bloaat mıdır? Bloat ise ne yapmalıyım.
Demasonim
Saulosi ve Demasoni beslemekteyim. Demasonilerimden bir tanesi yem yemiyor. Genelde yan yatmış şekilde akvaryumda en üstte su yüzeyine yakın hareketsiz duruyor. Ve balığın alt kısmında belrgin bir beyazlık var ayrıca karnı şiş. Sorun nedir ne yapmalıyım?
Eheim 2213-05 Dış Filitredeki Ses Problemi
Merhaba Sayın Anadolu Pet yetkilileri be sabah elektrik gitti ve işe gelmeden önce geldi. Ancak dış filtre çalışmadı. Daha önce de elektrik gittiğinde dış filtre çalışmıyordu ve dış filtrenin fişini çekip taktığımda çalışıyordu. Ancak bu sefer fişi 3 kez çektim taktım ama çalışmadı. ve öylece bırakıp işe geldim. Şu an fişe takılı ve hafif bir ses çıkıyordu gelirken. Acaba bu durum normal mi? Filtre kendiliğinden düzelirmi? Ne yapmalıyım?
Anadolu Akvaryum'a Sorular
Sayın Anadolu Pet yetkilileri bu sabah elektrik gitti ve işe gelmeden önce geldi. Ancak EHEİM 2080 dış filtre çalışmadı. Daha önce de elektrik gittiğinde dış filtre çalışmıyordu ve dış filtrenin fişini çekip taktığımda çalışıyordu. Ancak bu sefer fişi 3 kez çektim taktım ama çalışmadı. ve öylece bırakıp işe geldim. Şu an fişe takılı ve hafif bir ses çıkıyordu gelirken. Acaba bu durum normal mi? Filtre kendiliğinden düzelirmi? Ne yapmalıyım? ylmz ylmz2012-11-14 09:12:47
Saulosi Ve Demasoni Akvaryumu
Haklısınız arkadaşlar 3 üncü türden kesin olarak vazgeçtim. Tek tür mantıklı olabilir ama ben bu iki türe alıştım. Onlarda birbirine alıştı. Renk olarakta uyumlular. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.