ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
anilyyildiz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Kasım 2012 12:23
Son Ziyaret:
31 Mayıs 2014 16:41
Toplam Mesaj:
23 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Anıl Yıldız
Doğum Tarihi:
23 Nisan 1990
Yaş:
34
İl:
Bursa
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Anıl Yıldız
65*30*40 Bitkili 5 Melek 11 Neon Tetra 4 Leppistes 2 Platy
30*20*20 Nano bitkili karides (kurulum aşamasında)
25*20*20 Lepistes Yavruları

SON 10 MESAJI

10 mm cam fiyatı
Evet gelişi 40 lira civarında olması lazım tam olarak bilmiyorum toptancı işleriyle patron görüşüyor. tabi gittiğiniz camcı toplu sipariş veriyorsa daha uygun fiyata alıyor olabilir.bizimkisi ufak dükkan ayda bir mal geliyor az geliyor pahalıya geliyor doğal olarak.
Ofiste Kullanılabilecek Nano Akvaryum Tavsiyesi
Hocam ben de bugün nano akvaryum için başlangıç yaptım. 25*20*20 boyutlarında kendim yaptım. Ben camcıda çalıştığım için cama para vermedim ancak maliyeti 10 lirayı bile bulmaz. Özel tasarımlar elbette çok güzel ancak o kadar para vermeye değmez diye düşünüyorum. Kendiniz yaptığınızda tüm ekipmanlarıyla 50 liraya bu işi halledebilirsiniz hem de tecrübeniz olmuş olur. Tabi mali durumunuz müsaitse alacak durumunuz varsa size kalmış. Şimdiden hayıırlı olsun. anilyyildiz2012-12-05 17:19:12
10 mm cam fiyatı
Ben camcıda çalışıyorum metrekaresini 55-60 arası satıyoruz.
Melek?
Benim aldığım bitkilerin içerisinden şans eseri bi kaç kiraz karides çıkmıştı ve sorun olmaz diyerekten salmıştım melekerlerin yanına. Yaklaşık bir ay oldu karideslerin akıbeti ne oldu ben de bilmiyorum ama hiç görmedim akvaryumda. Sırf karidesler için de bitkilerin altını üstüne getirmek istemiyorum ama muhtemelen öldüler. Lepisteslere gelince hiç yavru alamıyorum. Çıkan yavru meleklere yem oluyor. Tetra uygun bende 5 melek 11 tetra 4 lepistes var. Lepisteslerin yavruların yem olması dışında bi problemi yok. illa ki karma akvaryum yapacağım diyosan ilk etapta sıkıntı olmaz ama melek üretmek istiyorum diyosun ve melekler yumurtlama döneminde lepistesleri barındırmaz o akvaryumda.
Kaplumbağama yemek tavsiyesi?
Filtrasyon yok ama 50*35*20 kendi yaptığım camdan akvaryumda bakıyorum. Yükseklik 20 cm fakat ben yarısına kadar dolduruyorum. Su sıcaklığı sabit 28 derece. UV lambası kullanıyorum günde bir kaç saatliğine. En geç 2 güne suyunu değiştiriyorum. Ufaklık toparladı. Çok rahat yem yiyebiliyor. Teşekkürler. İyi akşamlar...
Cinsiyet ayrımı?
Çok teşekkür ederim. Ayrıca 3 tane de siyah renkli meleğim var. Onlarla bu ikisinin cinsiyetlerinin farklı olduğunu az çok görebiliyorum hareketlerine bakarak. Bunlar dişi ise onlar erkektir muhtemelen. Büyük kuyruklu olanı korumaya çalışıyor gibiler sanki. Bazen birbirlerini kovalıyorlar. Daha agresifler. Ne dersiniz gözlemlerim doğru mudur acaba?Telefonumda flaş olmadığından siyah renklilerin fotoğrafları net çıkmıyor. Yakalayabilirsem bir kaç kare fotoğraf onları da göndereyim bir de onlara bakarsınız hocam. Saygılar..
Cinsiyet ayrımı?
Melek balıklarının cinsiyet ayrımı hakkında birçok araştırma yapmama rağmen yine de tam olarak ayırt edemiyorum. Sizce benim balıklarımın cinsiyeti nedir?

Şimdiden Teşekkürler..
Kaplumbağa Hasta
Ben de yaklaşık olarak bir hafta önce aynı sorula karşılaştım. Öncelikle kaplumbağanın suyunun uygun sıcaklıkta olmasına dikkat edin. Aynı belirtiler benim kaplumbağamda da oldu. Eczaneden Monodoks adlı antibiyotik aldım ve suyuna karıştırdım. Gözüne de terramycin merhem ya da gentagut damla damlatabilirsin. Bizim ufaklık şimdilik biraz toparlandı gibi duruyor. Umarım iyileşir. Kolay gelsin..
Kab=japon
Çekmeceden ziyade 5 litrelik su şişesini kesip (bir kaç günlüğüne idareten) orada bakabilirsiniz. Akvaryumcularda 8-10 litre su alacak küçük akvaryumların fiyatları 10 liran falandır. Eğer bakmak istiyorsanız en kısa zamanda temin etmelisiniz. Yoksa akvaryumcuya verin belki iyi bakabilecek bir hobiciye kısmet olur.
tür önerisi
Sarı prenses uygun olabilir sizin için. Saklanma problemi yaşayacağını zannetmiyorum.Tabi iç dekorasyonunu uygun yaparsanız...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.