ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sazende05
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Kasım 2012 19:56
Son Ziyaret:
18 Mart 2013 14:04
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hasan Emre Asar
Doğum Tarihi:
05 Kasım 1989
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hasan Emre Asar

SON 10 MESAJI

900 lt. Gelde tavsiye et ? Ne beslersin. ?
Bu akvaryum bende olsa büyük bir yunus kolonisi yada mbunga türlerinden 2 tür balık atardım veya koca bir saulosi kolonisi. Ben malawici olduğumdan dolayı malawiden şaşmazdım sanada tavsiyem malawi türü beslemen. Eğer usta bir hobici isen tropheus yada discus besle. Zor balıklardır ama bilene on numara balıklardır. Tropheus köpek balığı gibi türlere girme derim. Karar yine senindir tabiki...
Akvaryumda aşırı derecede ses var.
Benim akvaryum 120x50x50 sump 70x40x35 ama temizlemiyor :D Tamam gönderiyorum mailimi
Akvaryumda aşırı derecede ses var.
Çok kararsızım kalıyorum arkadaşlar. Evimde birsürü akvaryumum var sump sistemini yeni denemeye başladım ve temizlik sağlamıyor suda gezinen tortular var ve bulanıklığı ne yaptıysam gideremedim. Diğer tanklarımda böyle bir sorun hiç yaşamadım bu güne kadar. Kule sistemini denememiştim ancak onuda deneyeceğim. Su sesinden çok kafa motorunun sesi rahatsız edici boyutta. Ayrıca kafa motoru sobo 5000. Su bastığı mesafe 150 cm anca var bu yüzden kaynaklanırmı acaba diyede düşünüyorum. Fakat yinede kararsız kalıyorum. Dış filtre en ideali diye düşünüyorum yine. Sump için her yolu deneyip daha sonra başa çıkamazsam mecburen dış filtre alıcam. Yardımlarınız için sonsuz teşekkür ederim. Yanlış bir cevabım olduysada affola.
Akvaryumda aşırı derecede ses var.
Muammer bey söylediğiniz kafa motoruna 170 lira verinceye kadar 200 lira verir tetra ex1200 dış filtre alırım en azından ses kesme garantisi var. Ayrıca ben sump sisteminden hiç memnun kalmadım yani hiçbir temizlik gücüne sahip değil. Ve evlere kesinlikle tavsiye etmem bu sistemi. Dış filtreler hem maliyet açısından hem akvaryumum dayanıklılığı açısından hemde ses açısından daha mantıklı geliyor bana artık. Pişmanım bu sistemi kurduğum için. 
Akvaryumda aşırı derecede ses var.
Kafa motorunun altına elyaf koydum fakat bir etkisi olmadı, asmayı denedim yine sesi kesmedi aksine daha çok ses yaptı bende geri yere koydum. Muammer bey dediğiniz siteye bakıyorum fakat motorların güçleri hakkında bir bilgiye ratlayamadım. Hangisi yeterli olacak bilmiyorum ama kısa zamanda birini alacağım araştırıp. Teşekkür ederim
Akvaryumda aşırı derecede ses var.
Peki siz bu new jet modellerinden hangisini önerirsiniz bana? su bastığı mesafe 2 metre olarak hesaplarsak yani hangi motor yeterli olacaktır bana?
Akvaryumda aşırı derecede ses var.
Akvaryum 250 litre ve sump sistemi akvaryuma göre fazla büyük bunun farkına ne yazıkki aldıktan sonra vardım. Kafa motoru sabo marka ilk geldiğinde akvaryumcuda denedik ve ses yapmıyordu eve geldiğimde ise kurduktan sonra aşırı uğultusunu farkettim ve evet akvaryuma göre sump kafa motoru fazla güçlü. 15 metre su basabilen bi motor ve bastığı yükseklik 1 metre kadar. Sump üzerinde buhar camı var resimlerde belli olmuyor. Sump sistemi 3 bölmeli olduğundan dolayı filtre malzemelerini tek tarafa koyabiliyorum aksi halde temizlik yapmıyor.
Akvaryumda aşırı derecede ses var.
Arkadaşlar merhaba. Bir sorunum var. Akvaryumum sump sistemli fakat aşırı derecede bir su sesi ve kafa motorunun uğultusu var. Denemediğim yöntem kalmadı fakat bir türlü kafa motorunun sesinide akan su sesinide önleyemedim. Ev içerisinde aşırı derecede ses yaptığı içinde huzurdan çok rahatsız edici oluyor. Yardımlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum. 



sazende052012-11-27 02:14:23
İnternetten Balık almak
o sıkıntıyı gidermek istiyosan balıkları almadan önce göreceksin. yani satın alım öncesinde gidip balıkları canlı canlı göreceksin.
İnternetten Balık almak
Şahsen ben internet üzerinden çok kez balık aldım hiçbir sorun yaşamadım. Sadece güvenilir siteler aracılığı ile balıkları görerek aldığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın. Tabi balıkların hastalıklarından falan anlıyorsanız eğer. Şuan benimde satılık balıklarım var.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.