ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
greenwhite
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ocak 2013 13:24
Son Ziyaret:
29 Ağustos 2019 12:45
Toplam Mesaj:
26 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bahadır ACUR
Doğum Tarihi:
25 Eylül 1969
Yaş:
54
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bahadır Acur

SON 10 MESAJI

Çiçek Açan Bitkinin Adı
Teşekkür ederim internetten baktığıma göre Echınodorus Red Senna galiba.

Çiçek Açan Bitkinin Adı
Arkadaşlar bu bitki akvaryumu mu ilk kurduğum 2013 yılından beri var ve bu sene bana süpriz yapıp çiçek açtı. Ama ben bu bitkinin adını dahi bilmiyorum bilen arkadaşlar yazabilir mi acaba?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/140326/030720181458321.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/140326/030720181500211.jpg[/IMG]
5630 Smd Led Bar Tecrubem
Arkadaşlar samsung 5630 smd led bar satan bir site mevcut oradan alan oldu mu. Ayrıca o sitede 20 mt fiyatı yazıyor 5 mt almaya kalksak sipariş verebiliyor muyuz.
Hepsi Burada Ve Atakan Akvaryum
İlginiz için hepinize teşekkür ederim, benim bu dış filitre şansızlığı bitmedi bitmeyecek, bu kaçıncı filitre bundan bir önce yine hepsi buradadan ehiem 2217 almıştım 1 senedir onu kullanmaktaydım onuda ilk geldiği zaman iki kere servise gönderdim 1 haftada emiş gücü düşüyor diye, onu da sağlam deyip geri göndermişti yetkili servis, bıkmıştım 2 hafta da bir filitre temizlemekten en sonunda bu hobi yi bıraktıracak bu filitre şansızlığı bana. Tekrardan herkese iyi günler dilerim. Fikirleriniz için tekrardan teşekkür ederim.
Hepsi Burada Ve Atakan Akvaryum
[QUOTE=merkur44][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/87874/120720161703251.jpg[/IMG]

Üstteki fotoğrafta sol taraftaki küçük gri tutacaktan bahsediyoruz. Hepsiburadayı öven memnun arkadaşlara açıklama yapayım bu filtre hava boşaltma valfinin sapının kırık olması normalde imkansız çünkü strafor ambalajlı geliyor kargocu düşürse bile kırması imkansız bence o ambalaj içersinde fabrikasyon olarak kırıktır. Fluval alanlar ambalajın sağlamlığını ve koruyuculuğunu bilirler. Hepsiburada net olarak iadeyi kabul etmeli ve atakan akvaryumdan yenisini istemeliydi.[/QUOTE]

Resimde solda ki hava çekme çubuğunun silindirik başı kırık çıktı, bana da kargoda kırılması pek ihtimal gibi gelmedi. Zaten kırık olduğu bile zor anlaşılıyor, ilk başta plastik içinde oraya takılacak aparat aradım sonra kovanın altında gördüm kırık olduğunu
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/140326/130720160732341.jpg[/IMG]


Zaten resimde de göreceksiniz parçanın bir kısmı yok o kısmı bulamadımda[:(]
Hepsi Burada Ve Atakan Akvaryum
Açarken telefon ile kayıt yaptım, kaydım var.
Hepsi Burada Ve Atakan Akvaryum
Kamera sistemi yok ama yeminli ifade vereceğini söyledi.
Hepsi Burada Ve Atakan Akvaryum
Hepsi Burada üzerinden Atakan Akvaryumdan almış olduğum Fluval 406 Akvaryum Dış Filtre yaklaşık 3-4 hafta evvel işim dolaysıyla teslimatı alamayacağım için komşu esnaf olan bir yakınımızın adresine yönlendirmem ile teslim edilmiştir. İş çıkışı kargoyu aldığım ve evde açtığımda dış filiterenin hava pompası çekiş düğmesinin yerinde olmadığını fark ettim dış filitreyi kutudan çıkardığımda düğmenin kırık şekilde altta olduğunu gördüm. Anında Atakan Akvaryumu aradım durumu izah ettim, bana verilen cevap bu konuyu hepsi burada ile konuşmam gerektiği hepsi burada nın hasar tespit tutanağı isteyebileceği belirtildi. Arkasından hepsi burada arandı ürünün hasarlı geldiği anlatıldı benden resmini çekip göndermemi verdikleri bir numara ile ürünü gelen kargo firması ile satıcı firmaya iade etmem söylendi.
Ürünü teslim alan esnaf abimize durumdan bahsettim, bana demesi kutuyu açmak için kargo görevlisine söylediği görevlinin ise ona öyle bir talimat verilmediği için kutuyu bırakıp gittiği oldu.
Aradan 2 hafta geçti ben para iadesi yada verilecek iyi bir haber beklerken gelen telefon ile şok oldum esnaf abi senin kargo geldi diye aradı.
Gidip kutuyu açınca aynı hasarlı ürününün geri geldiğini görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Hemen hepsi burada yı aradım durumu anlattım hasarlı ürünün tekrar geri gönderildiğinden bahsettim bana mesaj olarak döndüler ve hasarlı ürünü tekrardan satıcı firmaya göndermemi söylediler, bu ürünün daha önce gönderdiğimi tekrar geri geldiğini zaten 3-4 haftadır balıklarımın ve benim mağdur olduğumu belirttim, ısrarla ürünü tekrar geri göndermemi belirtiler (yazışmaları saklıyorum.) Dün kargo ile hasarlı ürünü tekrar satıcı firmaya gönderdim, bugün gelen cevap
"Satın aldığınız ürünün ‘hasarlı’ ya da ambalajı ‘deforme’ ise bu gibi ürünler için ‘Kargo Hasar Tespit Tutanağı’ ya da kurulumu sırasında hasarlı olduğu tespit edilen ürünler için Yetkili Servis tarafından kurulumu sırasında düzenlenecek ‘Yetkili Servis Hasar Raporu’ gerekmektedir. Aksi takdirde ürününüz için yapacağınız ‘hasar bildirimi’ kabul edilememektedir.
Satıcı firma hasar tespit tutanağı olmamasından dolayı iade başvurunuzu kabul etmemiştir.
İade olarak gönderdiğiniz ürün satıcı firmamız tarafından adresinize Yurtiçi Kargo ile tekrar gönderilecektir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.Saygılarımızla."
Bu durum karşısında ne yapmalıyım, 1 aya yakın bu eziyet beni mahvetti madden ve manevi olarak mağdur oldum. Sizlerden akıl istiyorum bu durum karşısında ne yapabilirim.
Eheim Classic 2217 Su Çıkış Problemi
3 ay önce almış olduğum ehiem 2217 beni hobiden soğuttu. Arkadaş 10 günde bir temizlemekten bıktım, hortumları temizle içini temizle tak çalıştır 3-4 gün debi iyi 5 ci günden sonra gitgide düşen bir debi 10 güne gelmeden tekrar aynı uygulamaları yapmak bıkkınlık verdi. Daha önce tetra 1200 vardı iyi kötü 2 yıl idare etmişti. 600 - 700 TL para ver sonucunda her hafta eziyet haline gelen bir süreç bin pişman oldum bu filitreyi aldığıma.
Yavru Öldürmeyen Yeni Filtreli Biolife Yavruluk
Bora Bey FX5-S ne zaman satışa çıkacak acaba?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.