ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bturkay26
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Şubat 2013 21:24
Son Ziyaret:
09 Eylül 2015 21:51
Toplam Mesaj:
26 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış TÜRKAY
Doğum Tarihi:
24 Haziran 1982
Yaş:
41
İl:
Kütahya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Barış TÜRKAY

SON 10 MESAJI

Ücretsiz soğutma.
Öncelikle herkese iyi akşamlar 15 yaşında olan Cevher kardeşim ortaya bi konu açmış ve bir çok farklı fikir ortaya çıkmış :) Şöyle söyleyeyim video da anlatılan asıl mesele elektrik üretimi değildir. Farklı manyetik alanlar kapalı sistemi ile ilk hareketi vererek mıknatısların itme ve çekme kuvvetleri kullanılarak sonsuz sistem yaratılmış. Bu fan içerisinde bulunan bobinler ile mıknatısların itme ve çekme kuvvetleri kullanılarak sonsuz dönme sağlanabilir. Deneyerek yapamadıklarını idda eden arkadaşlar mıknatıs konumları ve yaratılan manyetik alanların aynı ve simetrik olması gerekmektedir. Yani mıknatıs büyüklükleri ve şekillerinin birebir aynı olması ve tam simetrik olarak yerleştirilmesi gerekir. Ayrıca bildiğimiz üzere dünyamız çok büyük bir mıknatıs olarak görev yapar ve yer çekimi etkisi vardır bununla birlikte çok farklı sistemler kullanılarak sonsuz sistemler yaratabilmek mümkündür.
http://www.youtube.com/watch?v=287qd4uI7-E
linki incelerseniz orada çok farklı olarak çalışan sonsuz sistemler göreceksiniz ayrıca bu sistemlere (sisteme uygun ölçülerde) motor koyarak elektrik bile üretebilirsiniz ama bir led ampülü yakarmı aşikar. Sonuç olarak enerji üretmiş olursunuz. Yukarıda belirttiğim gibi en önemli olan şey ilk hareketi verecek bir kuvvet uygulamaktır. Bu sebepten Fatih Şahin arkadaşım yukarıda belirttiğim gibi ilk hareketi verdikten sonra sonsuz çalışan sistemler yaratılabilir bu sebeple 5000 TL ne ben talip olabilirim. Herkese iyi akşamlar diliyorum...
Yeminle ziraat+maden mühendisi olacağım
Arkadaşım bitki için gerekli olan en önemli şeyler 1- ışık 2- CO2 3- demir 4- potasyum bunları ayarlarsan yetiştiremeyeceğin bitki olmaz çok fazlada derine dalma bunları hallet sorunun çözülür ben 2 dal aldığım bitki ile araştıra araştıra bu 4 ana etkeni bir araya getirdim şuanda akvaryum amazon ormanları gibi iyi hobiler.
Vortex yapımı hakkında bilgilerinize ihtiyacım var
Sanırım olmaz çünkü dış filitrenin hortumu baya kalın onu kesip check valf koymam gerekicek fakat check valf sürekli su basıncı etkisinde kalıcak bu şekilde su kaçırabilir daha riskli olur gibi geliyor.
Vortex yapımı hakkında bilgilerinize ihtiyacım var
Arkadaşlar vortex i dış filitre çıkışına yapsam hem akvaryumda çok akıntı yapıyor onu kesmiş olucam hemde fazladan bir kafa motoru kullanmak durumunda kalmayacağım fakat aklıma takılan bir konu var dış filitreyi çalıştırmadığım zamanlarda gaz filitreye dolacak ve hava yapmasına neden olacak bunu engelleyebilmem için ne yapmam gerekiyor uzmanların tavsiyesine ihtiyacım var.
Bitkimin üzerindekiler nedir arkadaşlar
Murat bey 2 adet cüce vatoz 2 adet elma salyangozu al yosun derdin kalmaz.  15 gün içinde tertemiz olacaktır. Bende de aynı problem vardı yosundan eser kalmadı. Ayrıca haftalık %15-20 arası su değişimi yapmayı da ihmal etme.
Cinsiyet
Selam 1 ve 3 erkek 2 numara dişidir kardeşim.
İlangi cinsiyeti Acil ?
Dostum balıkların ikiside kesinlikle erkek.
Hava motoru ses azaltma
Dostum paylaşım ilaç gibi geldi sırf hava motorunun sesinden dolayı evde bulunduğum zamanlarda kapatmak zorunda kalıyordum fakat şuan çok ama çok az bir ses geliyor oda umrumda değil paylaşım için teşekkür ederim.
arkvaryumumda salyangoz var :s
Dostum sıkma canını bence kalsınlar üresinler camlarda yosun görmektense minik salyangozcuklar gör daha iyi. Benim akvaryumumda da adi  salyangoz var camlarım ayna gibi :D dert etme
derede bulduğum bitkiler
Ben denedim hızlı bir şekilde çürüyorlar akvaryumum da bulunan diğer bitkilerime bir şey olmadı sanırım su sıcaklığı ile alakalı. Akarsularda bulunan bitkiler soğuk sulara alışık akvaryum su sıcaklığı daha yüksek olduğu içindir diye düşünüyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.