ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
onur1982
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Mart 2013 11:08
Son Ziyaret:
06 Ağustos 2013 17:48
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Onur Ayaztuna
Doğum Tarihi:
29 Kasım 1982
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
Grafiker
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Onur Ayaztuna

SON 9 MESAJI

Tavsiyeleri dinledim Yorumlarınızı öğrenebilirmiyim.(resimli)
Balıklar gayet güzel görünüyor arkafonu koyu yaparsanız balıklar ön plana çıkar

Saygılar.
Eminönünden aldıgım canavar gibi discuslar :)
Adnan kardesim hevesin sakın kırılmasın ilk baslarken cok kisi bende olmak üzere bilmeden yanlıs yanık formu bozuk balık alabilir zaman geçtikce filanca zamanda eminönünde böyle balıklar almıştım dersin sana göre bu balıklar iyi görünebilir ama sağlıklı discus yavruları bu değil.

Saygılar
Discus saklanma ve kaçma
Selam berke by bende 15 gün önce aldığım discuslarda aynı sorunu yaşıyordum bu işte uzman bir arkadaşım sera superpeet almamı önerdi aldım gerçekten hayvanlar sakinleşti üzerlerindeki sitres bir nebze azaldı şuanda benden hiç kaçmıyorlar düzenli olarak hareketlerini izleyin akvaryum başında biraz fazla kalın size alışacaklardır.
Nasip bizi buluşturdu
Teşekkür ederim ama yem verdiğimde hiç ilgi göstermiyorlar 1 hafta oldu alalı bu konuda yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım.
Saygılar.
Nasip bizi buluşturdu
Selam herkeze,
gecen hafta discus almaya niyetlenerek bir araştırma yapmaya karar verdim düzgün formda ve sağlıklı bulabilmek için akvaryumcuları dolaştım sordum soruşturdum ama istediğim gibi discuslara rastlayamadım internette sorf yaparken türkiyeden dünya discus şampiyonasına katılan heyetin resimlerine rastladım ellerinde kupalar falan toplu resimler, aralarında gözlüklü biri dikkatimi çekti, benim çocukluk arkadaşıma çok benziyordu pek ihtimal vermedim merakta ediyordum photoshopta resmi açıp biraz yaklaştım tam emin olabilmek için evet mustafaydı :) hemen telefona sarılıp aradım ve adam 10 senedir evinde 800 lt tankında discus besliyip yarışmalara katılıyomuş haberim yok. Beni aksam evine davet etti göz kamaştırıcıydı discuslar hem bakınıp hem sohpet ettik ve discus almaya niyetli oldumu anlattım ne alıcaksın ben sana verim dedi ve 3 adet resimde gördüğünüz hayvanları verdi. 1 hafta oldu gayet sağlıklı görünüyorlar ama biraz sitresliler odaya girince saklanıyolar yeni yeni alışmaya başladılar ama yem verdiğimde hiç yediklerini görmedim ben yokken yiyolardır diye tahmin ediyorum. Siz nedersiniz yorumlarınızı bekliyorum

Saygılar.



Discus aşırı panik
Bendede aynı sorun vardı filtrenin içindeki karbonu çıkarıp sera super peet aldım koydum hayvanlar 1 günde sakinleşti ph dusunce bence sende denemelisin.

Saygılar.
Discus hakkında yorum
Yorumlarınız için saolun formu bozuk balıkları geri verdim dün. Tesekkurler
Discus hakkında yorum

Evet haklısınız birkaç balıkta sorun var onları bir arkadaş verdi düzelir mi acaba bilmiyorum büyüdükçe. Yüzgeci olmayanın yüzgeci çıkmaz tabii ki de diğerleri belki toparlaya bilir diye düşünüyorum.

omardaing2013-03-19 12:40:47
Discus hakkında yorum
Herkeze selamlar, siteye yeni üye oldum aslında nezamandır üye olmak istiyodum simdi nasip oldu.
Akvaryum ve balık tutkum cocukluguma abimin akvaryumuyla basladı  birkac ay once 130x50x50 cama cam yeni akvaryum yaptırdım. Sade akvaryum begeniyorum zaten discus besledigim icin cok catafata gerek yok o yuzden kumda koymadım mango kokleri taslar ve arkalarında bitki 13 adet duscus yavru 3 ve 8 cm arasında 20 adet neon birkac adet plati yavrusu var yorumlarınızı bekliyorum saygılar.




SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.