ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ercingokce
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Mart 2013 09:10
Son Ziyaret:
29 Haziran 2014 14:42
Toplam Mesaj:
123 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ERÇİN GÖKÇE
Doğum Tarihi:
22 Haziran 1979
Yaş:
44
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ERÇİN GÖKÇE

SON 10 MESAJI

Sadece Dış Filitre Yeterli midir?
Selamlar'
 
Dis filtre tabiki daha sessizdir ve daha iyi temizler ama hava motorunu ayrica kullanmalisiniz. Piyasada sessiz modeller mevcut kisa bir arastirmayla bulabilirsiniz
tatile çıkacay

Selamlar'

Islerim sebebiyle gecen yaz akvaryumumu 4 ayda en fazla 5 defa gordum. Her gidisimde suyu tazeledim. Otomatik yem makinasi isimi gordu. Kayip yasamadim hatta son seferinde eve geldigimde 12 yeni yavru kilickuyrugum olmustu.
 
Bu sekilde 2 akvaryumum vardi. Ornek olabillir diye yazdim.
 
Saygilar
Melek Yavruları
Ben yavru alacağımı tahmin bile etmiyordum. Bakalım bundan sonra artemia vs. nereden bulacağız.
Melek Yavruları
Selamlar,
 
Konu hakkında genel bilgileri forumdan okudum ama çok plansız bir üremenin ortasında kaldığım için tavsiyelerinize ihtiyacım olacak.
 
Büyük tankımda 2şer melek eşleşti. Yumurta döktüler ama bir türlü yumurtaları koruyamadılar. Bende elimde bulunan 36 lt küçük akvaryuma bir çift meleği ayırdım. Bir süre sonra fayansa yumurtaları döktüler fakat mantarlaştıklarını sandığım sebepten dolayı birkaç gün sonra yumurtalar ortadan kayboldu.
 
İlk deneyimim olduğu için olmadı diyerek bir güzel dip çekimi yaparak akvaryumu temizledim. Fakat ertesi gün şaşkınlık içerisinde yüzen 10-15 larva gördüm. Metilen mavisi veya şaşal su kullanmadığım için beklemediğim birşeydi.
 
Hemen anne baba meleği akvaryumdan çıkardım. Mikofishle ile akvaryuma yem verdim. Mutlaka bana kızanlar olacaktır ama ben üreyeceklerini bile tahmin etmiyordum. Okuduğum makalede loş ışık ve artemia düzeninden bahsediliyor ama ben hangi noktadayım tam kestiremedim. Yumurlamaları 31 Aralık idi.
 
Yardımlarınızı bekliyorum.


Düzeltme verilen yem mikromin

Ayrıca Burak Bey'i okuyunca herşeyim yanlışmış onu gördüm. Buradan dönüş var mıdır? Anne baba tanka geri koyulmalı mıdır?
Fotoğraflarım
Selamlar,
 
Geç bir cevap oldu ama sorunuzu yanıtlayayım. Söylemiş olduğunuz tür deniz tavşanı olarak adlandırılıyor. Fotoğraflar ise Sığacık Seferihisar'da ve Ayvalık'ta çekildi. Kırmızı mercanlar ülkemizde sadece Ayvalık'ta ve dalış noktasının derin sularında görülebiliyor.
Elodea nasıl bakılır?

Sera Florena ile 1 haftada 2 kat boy atmıştı benimkiler. Bir daha da aman dedim.

ReeFlowers'dan Tüm Forum Üyelerine Hediyeler !
[QUOTE=Vasfi] [QUOTE=aro]Sayın reelowers yetkilileri bugün itibariyle 41 gün dolmuştur.Hediyelerimizi nerden nasıl temin edebiliriz.Ben konuda da yazdığım gibi bu ayın sonuna kadar avatarı değiştirmiyorum oda benden size hediye olsun.Saygılar. [/QUOTE]

 
Merhaba,
İlk mesajlarında firma bir açıklama yapmış, kampanya bitiminden sonra hediyeler teslim alınacakmış katılanlar tarafından.

[QUOTE=ReeFlowers]08.05.2013 – 30.07.2013 tarihleri arasında en az41 gün süre ile avatarını yeni ReeFlowers logosu olarak değiştiren tüm aktif forum üyelerine istediği herhangi bir ReeFlowers ürününü hediye ediyoruz. 



Önemli Bilgi; 

Hediyeler kampanya bitiminde bayi bulunan bölgelerde en yakın bayimizden, bayimiz bulunmayan bölgelerde ise kargo ile dağıtılacaktır.[/QUOTE]

.
[/QUOTE]
Ben hala anlayamadım. Bayiye gidip ben geldim mi diyeceğiz? Yahut buradan bize kod gibi birşey mi verilecek?
Fluval 305 Çalışırken Kapağı Açılıyor!
Vazelin kullanmayin. Cok cabuk pislik toplar uygun materyali kullanirsaniz uzun sure sorun yasamazsiniz.
Fluval 305 Çalışırken Kapağı Açılıyor!
Contaniz muhtemelen yipranmis aklima birtek o geliyor. Yeni bir conta sizmayi engeller. Ayrica eski contaniz kapanmasini engelliyor olabilir. Eger elinizde silikon varsa onunlada temizleyebilirsiniz eski contayi. Bu dedigim silikon dalgiclarinda fotograf makineleri icin kullandigi yag gibi bir silikon.
Fluval 305 Çalışırken Kapağı Açılıyor!
Malzemeleri fazla doldurmus olabilir misiniz?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.