ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
demiroglan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Mart 2013 23:58
Son Ziyaret:
02 Ekim 2014 23:57
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hasan Demiroglan
Doğum Tarihi:
04 Şubat 1986
Yaş:
38
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hasan Demiroglan

SON 10 MESAJI

Profilsiz Akvaryum
[QUOTE=orhan-85-] hasan bey benim anladığım kadarıyla sizin duymak istediğiniz "evet taşır ve problem yaşamazsınız" ben duymak istediğinize katılmadan, benim düşüncem ise 200 litreden büyük akvaryumlarda profil kullanılması.
akvaryum cuların söylemlerine gelince o tecrübeli insanlar bir balığı bir litrelik fanusun içine tıkan insanlar onlar için bu mümkünse gerisi zaten mümkün
[/QUOTE]

Tam duymak istediğim şey o değil de ustam, hani nasıl söyleyeyim, ben kesin patlar, profilsiz hiç olur mu söylemine karşıyım. Ayrıca şunu da belirteyim ustam, adanada 6 tane bu işi yapan firma ile görüştüm, hiçbirinde de balık yoktu, sadece akvaryum imalatı yapıyorlar. Yukarıdaki arkadaşa da katılıyorum, sonuçta bu firmalar hep bu işi yapan firmalar, neden adları kötüye çıksın istesinler ki? Hani kötü dönüş olsa, onlar da riske girmezler herhalde.
Profilsiz Akvaryum
Kardeşim hay Allah razı olsun ya, millet tutturmuş profil diye yani benim anladığım herkes buradaki bilgileri alıp kopyalıyor. Tamam doğru profil daha iyi olur ama yok kesin patlar gibi yorumları anlamıyorum. Ki sanmıyorum bu arkadaşların başına öyle birşey gelmiş olsun. Sunta lam mobilyalı geniş hacimli akvaryum kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Profilsiz Akvaryum
Böyle bir durumda profili olan bir akvaryumun da sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Ayrıca akvaryumlar için risk hep var zaten, sonuçta mobilyadan ziyade cam da önemli.
Profilsiz Akvaryum
Selamlar beyler, 125x60x60h ölçülerinde ikinci el bir akvaryum almayı düşünüyorum. Arkadaşım yaklaşık olarak 6 ay kullandı akvaryumu, akvaryum mobilyalı ve suntalam kaplama. Genel olarak konulara baktığımda millet tutturmuş ille de profil diye, ama konuştuğum bir iki akvaryumcu, kendilerinin de profilsiz yaptıklarını ve sorun yaşamadıklarını söylediler. Ha su ile çok fazla mobilya haşır neşir olursa mdf bile dayanmaz dediler. Sizler ne dersiniz, ille de profil olayı bir şehir efsanesi midir, yani millet başına kötü birşey gelmiş de mi ille de profil diyor yoksa biri dedi öteki okudu o da aynı şeyi dedi gibi zincirleme birşey midir durum.
Sarı, Mavi Prenses ve Icemanlerin Yanına Midye
Peki bu midyelerde üreme olayı nasıl, akvaryumun her tarafını kaplamasınlar, salyangoz gibi.
Sarı, Mavi Prenses ve Icemanlerin Yanına Midye
Sobo 2800 l/h iç filtre ve tetra ex 700 dış filtre var, hacim 200 litre. Peki bu midyelerin ne gibi zararı olabilir.
Sarı, Mavi Prenses ve Icemanlerin Yanına Midye
Bu balıkların yanına midye koysak nasıl olur arkadaşlar, ne iş yapar midye akvaryumda, alayım mı yoksa hiç bulaşmayayım mı. Salyangoz da olabilir ama çok çabuk ürüyorlar ve çok olunca hiç hoş görünmüyor.
Akvaryumum Su Sızdırıyor
Hacim 200 litre ustam, 80*50*50h ölçüler, 6 mm cam kalınlığı, yoksa hiç yama ile uğraşmayıp doğrudan silikon mu yapsak...
Yavrular İçin Yem
Var mı başka tavsiyesi olan arkadaşlar.
Akvaryumum Su Sızdırıyor
[QUOTE=yamann98]Öncelikle o bölgedeki silikonu güzelce temizleyin çatlak bölgenin ölçülerinden daha büyük bir camı silikonla yapıştırın sonra yapıştırdıgınız camın bütün kenarlarını silikonla dolaşın,bu işlem hem mukavemeti artırır hemde camın keskin kenarlarını engellemiş olur.Silikon 24 saatte kurur ama siz ben ce daha fazla bekletin ve sızdırma testi yapmadan kurmayın akvaryumunuzu.Kolay gelsin.[/QUOTE]

Teşekkür ettim üstadım, o bölgede eskiden kalan silikonları güzelce temizliyoruz. Sonra iç taraftan çatlak bölgeden daha büyük bir cam parçasını tam köşeye silikonluyoruz. En son olarakda cam parçasının etrafını ve Dış tarafı güzelce silikonluyoruz, doğru mudur.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 25 Online Kullanıcı, 14 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.