ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
acemiciklet
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Mayıs 2013 22:22
Son Ziyaret:
06 Haziran 2013 21:04
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat Tekneci
Doğum Tarihi:
05 Mayıs 1990
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Muhasebe
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat Tekneci

SON 10 MESAJI

Çöpçüm yem yemiyor
Durum gittikçe anormalleşiyor bakınız iki haftadır yem yemiyor ama hala yaşamasına rağmen dipte yan yatıyor bugun ilk defa böyle gordum budamı normal

http://k1306.hizliresim.com/1b/6/nvcv0.jpg
Çöpçüm yem yemiyor
4 tane 3-4 cm japon baliklarimin yaninda iki tane maksimum 2cm iki tane çöpçüm var.Bu hafta sonu 6 ya çıkaracağım zaten
Çöpçüm yem yemiyor

Merhabalar

Çöpçü balığım henüz 1,5 cm 2 haftadır yem yediğini görmedim.Son 3 gündür çok durgun.Olduğu yerde yatıyor sadece.Diğeri sürekli tabanca geziyor.Yem yemediği için güçsüz kalmış olabilirmi ? ne yapmalıyım.

corydoras bakımı ve beslenmesi
Cevabınız için teşekkür ederim.Aklıma takılan bir nokta var ben küçük bronz corydorasları japonlarla besliyorum bu yemleri kullandığımda japonlarım açısından sıkıntı oluştururmu?
Japon Balığı akvaryum ışığı
Akvaryumumda bitki yok ışık sorun değil maden sarı renk daha güzel oldu.Site içi zemin kat olmadığı için akşamda seyir zevkim için mümkün olduğunda aynı saatte ışığı yakıp aynı saatte kapatmaya çalışıyorum .Teşekkürler yardımlarınız için
Japon Balığı akvaryum ışığı
Merhabalar

Japon Balıklarımın ışığı yeşildi bozulmuş sarı gece lambası taktım renk konusunda promlemleri varmi? Bu renkte olurmu? Yoksa hangi renk almalıyım.

Teşekkürler
japon beslemek istiyorum
Merhabalar;

Bende japon balığı besliyorum.Yemlemeyi şu şekilde yapıyorum.

Bitkisel yemle dip yemini karışık veriyorum.(bitkisel yem kabız olmamaları için) haşlanmış bezelye (haftada bir kere) su değiştireceğim günde soyulmuş salatalığı rendeleyip veriyorum.haftada bir kez dip temizliği yapıp suyun %30 unu değiştiriyorum.Haftada bir günde aç bırakıyorum.Bende yeni başladım 2 haftadır bu şekilde mutlu mesut yaşıyorlar.İstediklerinde saklanmaları için akvaryuma oval köşeleri olan süslerden ekleyebilirsiniz.Akvaryumu fazla daraltmamak kaydıyla.Bendekiler 3-3,5 cm oldukları için alan konusunda rahatım.Japon balıklara ısıtıcı gerekmez diyorlar ama sonuçta akvaryum balıkları oldukları için ısının belirli bir derecede sabitlenmesi taraftarıyım.Bizler dahi ısı değişikliğinde hasta olabiliyoruz.
corydoras bakımı ve beslenmesi
Merhabalar

4 adet 3-3-5 cm lik japonlarımın yanında 2 tane 1 cm lik renkine bakılırsa albino bronz corydorasa benziyor.Yardımlarınızı rica ettiğim konu şu corydorasları nasıl beslemeliyim.Japonlara hem bitkisel yem hemde normal yemi karıştırarak veriyorum.Bitkisel yem su yüzeyinde kalan bi yem diğer kırmızı yem ise dibe düşün bir yem.Corydoraslar için bu yeterlimidir.Yoksa farklı bir yem almalımıyım.Doğal oçarakta neler yemekten hoşlanırlar.İnternette beslenmelerine dair net bi yazı bulamadım.

Teşekkürler.
Hediye Akvaryum Ve Ciklet Geldi
Arkadaşlar  ben en başında tam detayları öğrenmeden sizlere yanlış bilgi aktarmışım

Akvaryumun boyutları  

Boy:40
Genişlik:20
Yükseklik:30 

Bu boyutları hesaplayıcı kullanarak baktığımda 24 litre çıkıyor.

Elimdeki balıklarda hediye alan kişi ciklet balığı dedi ki bu yanlıştı. Akvaryum içinde  3 cm,3.5 cm arasında 4 adet japon balığı var.2 tanede 1 cm daha beyaz renkte çöpçü balığım var.Su filitrem hava motorum ve ısıtıcım var.Dip temizleyicide aldım.Bitkisel yemle dip yemi karışık veriyorum.Bu hafta salatalık verdim önümüzdeki haftada ıspanak vermeyi düşünüyorum sonra bezelye böyle devam edeceğim.1,5 haftadır sorun yaşamıyorum umarım bir problemde yaşamam.
Merhabalar.
Merhaba, bende yeni başladim. Size akıl vermek bana düşmez, ama internette sürekli okuyup araştırıyorum. İç filtrenin 24 saat çalışması gerekiyormuş. Benim akvaryumum küçük, 40x20x30 ebatlarında. 24 saat çalıştırıyorum, 3-4 gündür sürekli gözlemliyorum yorgunluk belirtisi göremedim. Hava motorumda 24 saat çalışıyor.aquatopya2013-05-11 22:45:57

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.