ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
elemonline
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Haziran 2013 09:11
Son Ziyaret:
26 Nisan 2016 14:02
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ÖZGE KAYA
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ÖZGE KAYA

SON 10 MESAJI

balıklarımda kızarmalar oluyor ve ölüyorlar
merhaba ilk önce bende yaralanma zannettim ama iki günde bir balıklarım ölüyor çok üzgünüm yunuslarım koloni olmuştu 2e 3d ama 2e 1d öldü kalan 2 dişimin biri hasta diğerinin ağzında yumurta var sırayla kaybetmekten korkuyorum onlar ilk balıklarım 1.5 yıldır bendeler titizlikle bakıyorum ama sanırım bir yerde yanlış bir şey var neredeyse akvaryum suyunu komple değiştirip kumları yıkıycam o dereceye geldim ama bugün mikofish alıp deniycem inşallah sonuç verir. :(
ayrıca ortadaki resme dikkat ederseniz yunusun gözünde sorun var kör olmuş gibi :(
elemonline2014-09-16 17:33:33
balıklarımda kızarmalar oluyor ve ölüyorlar
Merhaba 200 lt akvaryumum var yunus ve sp yunuslarim kuyruktan başlayan ve gövdeye uzanan kızarmalar sonucu ölüyorlar dün dip çekim yaptım motoru temizledim su düzenleyici ve tuz birazda vitamin verdim onları nasıl kurtarabilirim

Resim göndermek isterdim ama burdan gönderemedim                            


yunus ciklet kusturma
maalesef bu tarihte yazdığım msjda yunusum yumurtaları bıraktı sanırım o tarihlerde yavru alamadım. Ama dün 50 civarı yavru aldım. İkinci balığımda ağzı dolu haftaya da ondan alıcam inşallah. Şu an yaruları yavruluğa koydum ve diğer balıklarımla aynı akvaryumdalar etrafına çorap kesip geçirdim yavruları yemesinler diye. Diğer 30 lt olan akvaryumdaki suyum 2 günlük tam dinlenmemiş olduğu için yavruları o akvaryuma alamadım. 2 gün sonra oraya alıcam. Yavrulara toz artemia yem verdim dün akşam. günde 1 kere yemleme yeter mi ? Büyümeleri nasıl olur? 
yunus ciklet kusturma
Merhaba yunus cikletimin agzı sismis bugun farkettim kusturma icin ne kadar beklemeliyim akvaryumda sarı prenseslerde var gec kalmak istemiorum 30 lt lik bos akvaryumum var anne balıgı oraya mı alsam tek olsa orda sorun olur mu?
balığım ölüyor ne yapacağım?
Sarı prensesim dipte yatıyor sadece solungaçları hareket ediyor ne yapmalıyım? :( Onur Nergiz2013-07-06 20:40:17
akvaryum temizliği yorumlarınızı bekliyorum...
Merhaba balıklarımı sabah ve akşam yemliyorum. Ve yemi onlara 3 çimdik diye hitap edeyim o şekilde atıyorum. Dipte yem kalmıyor. Dip çekim yaptım ve koku gitti çok şükür. Ama suyum hala berrak değil. Yarın suyunun 4/1 ini değiştircem. Haftaya da yeni akvaryumum geliyor.
akvaryum temizliği yorumlarınızı bekliyorum...
estağfurullah aksine çok faydalı bilgiler paylaştınız. yeni akvaryum aldığımda resimleri koyarım inş. ben bu yeni akvaryuma hiç öyle bekletmeden balıklarımı koymuştum. damacana su almıştım çalışır şekilde 1-2 saat boş beklettim sonra balıklarımı getirdim ve akvaryuma koydum. maşallahları var yeni almama rağmen %50 su boşaltma yapmıştım ama yine damacana su koymuştum hiç bir şey olmadı. suya klor giderici mavi ilaçtan ve kaya tuzu koymuştum. çok sağlıklı balıklarım ve çok oyuncular nazar değmesin diyelim.
akvaryum temizliği yorumlarınızı bekliyorum...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yeni akvaryum alana kadar 5 günde bir dip çekim olayına devam edeyim. Suyuda bir kaç gün sonra %50 değişim yapsam iyi olacak.
akvaryum temizliği yorumlarınızı bekliyorum...
http://imageshack.us/g/1/10214963/elemonline2013-06-28 00:04:48
akvaryum temizliği yorumlarınızı bekliyorum...
Teşekkür ederim. Akvaryumum onlar için çok küçük bunun farkındayım ve 15 gün içinde büyük akvaryumum hazır olacak inş. Onlar ordayken zaten içim hiç rahat değil. Dip çekimi düzenli olarak hafta bir yapmaya devam edicem. İnş. Sorun ortadan kalkar. Filtre temizliği konusunda da ayrıca teşekkür ederim. Çok faydalı olacağına eminim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.