ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
omer1012
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Haziran 2013 00:16
Son Ziyaret:
29 Mayıs 2014 15:12
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer YÜKSEL
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ömer YÜKSEL

SON 10 MESAJI

Balıklarımın Türü ve Birlikte Yaşama Sorusu
abi uzun zamandır yazamadım. balıklar sağlıklı büyüdüler kovalamalar başladı ama bu kovalamalardan ölüm haberi almadım :) bi ara yerdeki taşlara sürtünme gibi bi huyları oldu araştırdım hastalıkmış hemen müdahele ettim onu da atlattık şimdi iy durumdalar. çok yiyolar çookk :) 
Balıklarımın Türü ve Birlikte Yaşama Sorusu
evet abi intikam kan davası meselesi galiba :) ama gerçekten sonuç üzücü. umarım benim de sonuçlar böyle üzücü olmaz. ilk yazdığım günkü gibi hala bir kovalamaca yok bir saldırganlık yok. günde 3 defa yemleme yapıyorum. (kırmızı yem, dip yemi ve japonlara verilen yemler var ya bi de onu toz yapıp veriyorum) çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok. :) umarım böyle gider... 
Balıklarımın Türü ve Birlikte Yaşama Sorusu
Abdullah03  doğru diyosun :) ama bilmeyince böyle kandırılıyorsun demek ki :(     :) şimdi tek dileğim balıkların birbirine saldırmadan kardeşçe birarada etnik köken ayrımı yapmadan yaşayabilmesi :) 
Balıklarımın Türü ve Birlikte Yaşama Sorusu
ozdemir35  abi çok üzüldüm gerçekten çok güzel duruyorlar akvaryumun içinde. Ama bir vatozun bunu yapması beni çok şaşırttı. Aç mı kaldı acaba? ya da neye sinirlendi...? Neyse abi tekrar geçmiş olsun. Ama çok beğendim gerçekten. İnşallah ben de büyüteceğim bi gün akvaryumumu :) 
Balıklarımın Türü ve Birlikte Yaşama Sorusu
ozdemir35 abi gerçekten çok çok çok üzüldüm. İnsanın canı nasıl sıkılıyor anlıyabiliyorum. Çok büyük geçmiş olsun diyelim. Böyle şeyler soğutmamalı ama bizi o minik canlılara bakmaktan onları sevmekten. Umarım yavruların bi an önce onları unutturur sana. Fotoğrafları varsa atar mısın abi müsait olduğunda ben de göreyim bi..  tekrardan geçmiş olsun... 
Balıklarımın Türü ve Birlikte Yaşama Sorusu
Merhaba ibrahim,07 tavsiye dinlemiyor değilim ayrıca elimden geleni anında yapıyorum ki bunu da fotoğraflarla belirttim. Ama maalesef balıkları aldığım petshop bana bunların birlikte yaşayabileceğini söyledi sürekli alışveriş yaptığım bir yer değil normalde başka bir yerden alıyorum balıklarımı ve ihtiyaçları. Ama o gün öyle gerekti ve aldım. Zaten bana düzgün bir şekilde bilgi verilse (aldığım kişiden bahsediyorum) tek bi tür alırdım. Ama dediğim gibi öyle deyince aldım. İşin aksi yönü balıkları geri götürünce alacağım tepkiden çekiniyorum çünkü aldığım yer toptancıydı ve tek satışları yoktu ısrar sonucu aldım. O yüzden geri de götüremiyorum ve vereceğim kimse de yok... Yalnızca elimden gelenleri yapmakla yetiniyorum maalesef.
Balıklarımın Türü ve Birlikte Yaşama Sorusu
Kayalıkları ilk fırsatta hallederim umarım. Tetralar dediğiniz şu beyaz çok hafif kırmızılık olanlar sanırım :) akvaryumu günlük baya bi izliyorum finallerime çalışmaya ara verdiğim anlarda :) ve bi saldırganlık veya kötü giden bir şeyler görürsem ayıracağım boş olan akvaryuma. Ama şimdilik hepsi sakin kardeşçe geçiniyorlar. Dünkü acı kaybımı yeni yeni üzerimden atıyorum. :(  umarım daha kötü şeylerle karşılaşmam... 
Balıklarımın Türü ve Birlikte Yaşama Sorusu
ozdemir35 abi sen cevap yazınca hemen işe koyuldum. Şimdiki nasıl olmuş? Ama çok kötü bir şey oldu :( Gözümün önünde o sarı siyah çizgili olan deniz kabuğunun içine girdi :( nasıl girdi anlamadım. salladım çıkarmaya çalıştım falan ama maalesef :( En son kırdım deniz kabuğunu ama ölmüş... Gerçekten çok üzücü bir durum. Canım sıkıldı akşam akşam.


saklama alanlarını böyle yaptım...



kırdığım kabuk :( :( 


diğer türdaşı başında bekleyip durdu yaa ne acı ne kötü bir durum...! :(



Balıklarımın Türü ve Birlikte Yaşama Sorusu
Arkadaşlar öncelikle sağolun değerli yorumlarınız için, ama gerçekten şimdilik bir sorun görünmüyor. Şuan attığım fotoğraflar daha geniş açılardan çekildi akvaryum boyutunu vs tahmin edebilmeniz için. Siz de isterseniz akvaryumum ve balıklarım hakkında ara ara bilgileri ve fotoğraflar gönderebilirim. 




bu erkek lepisteslerimin (6aylık) akvaryumu (3 tane gerisini dağıttım)



bu dişi lepistesler (3 tane) 


Bu da şimdilik boş olan akvaryum. 



Düşüncelerinizi bekliyorum.
Balıklarımın Türü ve Birlikte Yaşama Sorusu
öncelikler akvarist_33  ve  ozdemir35  çok teşekkür ederim, şunları eklemek istedim: akvarist_33 sarı prenses dediğiniz gibi hiç saldırgan ve etçil görünmüyor aksine bi süs bitkisinin ardına saklanıp pısırık pısırık duruyor :) ve zaten şuan lepistesler ayrı akvaryumda önce size sorup sonra uygun olursa birleştireyim dedim. ozdemir35 abi senin dediğin limon tetralar yani ilk fotodakiler diğerlerinden büyük duruyor onlarda farklı bir akvaryumdaydı önce deneme amaçlı 1 gün boyunca bi tanesini koydum diğerlerinin yanına saldırganlık göstermeyince birbirlerine ben de diğerlerini de ekledim. Şuan görüntü gözüme çok hoş geliyor. Bi tek lepistesleri eklemedim :) Auratus dediğin de şu sarı siyah çizgili balıkçıklarsa onlar da çok sakin duruyor. Acaba sorun benim balıklarda mı :) yoksa ben mi çok iyimserim? :) 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.