ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aliemregurler
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Haziran 2013 13:47
Son Ziyaret:
03 Nisan 2017 00:22
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali Emre Gürler
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ali Emre Gürler

SON 8 MESAJI

Antalyada Akvaryum Bitkisi
Akvaryumculardan alınan bitkiler kadar sağlıklı olmayacaktır. Akvaryumcular çarsisinda cok ucuza bitki temin edebilirsiniz demetleri 5 liraydi 2 ay önce. Moss türleri nedenini anlamadığım sekilde pahali yalnız 😥
Sıfırdan Kurulum
Yorumlarinizi dikkate alacagim. Bitkiler aşağı yukarı resimdeki şekilde olacak. Önümüzdeki hafta malzeleri alacağım. Aydınlatma olarak 24 w 55cmlik t5 florasan yeterli olur mu? Yanına birde pembe ışık veren bir florasan düşünüyorum o kac wattlik olmali? Tabana lav kırığı üstüne siyah hagen kullanacağım. Sıvı gübre takviyesi ve muhtemelen mayali co2 de olacak.
Türü nedir ?
[IMG][URL=http://hizliresim.com/JL277q]</a>[/IMG]



Resimdeki balığın türü nedir arkadaşlar bilen varsa söyleyebilirmi lütfen. Bu resimden belli değilse başka resimlerde ekleyebilirim.aliemregurler2014-05-01 14:45:18
CES AKVARYUM ( KOZYATAĞI ŞUBESİ)
İlk resimdeki balığın tam adı nedir bilen birisi varsa söyleyebilirmi lütfen
Bitkili Canlı Doğuran Tank
Genel olarak güzel görünüyor yalnız eledoalar kisaltilsa veya arttırılsa daha da güzel durabilir. Birde taşın önündeki zemindeki yosun hakkında bilgi verirmisiniz cok dogal ve güzel görünuyorlar.
BUDA BENİM TROPİKAL AİLESİ
Sağ köşeye yaptığiniz dekor çok hoşuma gitti fakat taban bana çok karışık geldi sanki çakıl taşları çıkarılsa daha sade ve şık durur.
bir sürü sorum var cevap var mı?
Moss, eledoa veya anabias bitkilerini kullanirsaniz sıvı gubre takviyesizde yetisrebilirsiniz. Ben kendi yavru tankimda sadece moss kullandim 2 3 haftada bir gazı alınmış maden suyu döküyorum akvaryuma ışık olarakta petshoptan alma dalgıc lamba var mosslarda gelisme var sürekli büyüyorlar sizede moss oneririm. Antalyada 15 litrelik akvaryumun arka planını doldurcak kadar moss 5 tl eminim sizin orda da fiyati makuldur degilse bile yada yoksa internetten alabilirsiniz.
Değişikliği yaptım nasıl olmuş ?
Bence kumunu kayalarınla daha uyumlu olacak şekilde değiştirebilirsin.Onerim beyaz renkli yada siyah.Birde petshoplarda satılan dalgıc lambalardan alıp seyir zevkinj arttirabilirsin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.