ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
OsmanKorkmaz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Eylül 2013 13:43
Son Ziyaret:
19 Kasım 2013 16:34
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
osman korkmaz
Doğum Tarihi:
14 Ağustos 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

100-40-40 Sarı Prenses & İceman

SON 8 MESAJI

Akvaryumuma yorum ve önerilerinizi bekliyorum...
Aman kardesim senin yazman çok iyi oldu fikirlerin benim için önemliydi. Resimleri ekledikten sonra senin akvaryumunun resimlerini gördüm az kalsın forumdaki üyeliğimi iptal edecektim  senin akvaryumunun yanında yani lafı olmaz bizim bebelerin  beğenmene sevindim ama teşekkür ederim vatoz almayı düşünüyorum evet balık olarak eksiklerim var onları da en kısa zamanda tamamlayacağım inşallah
Akvaryumuma yorum ve önerilerinizi bekliyorum...
teşekkür ederim.. evet biraz sade oldu. tasarım olarak sadeliği severim ama balık olarak da sade şuan maalesef :) 200 litrenin hakkını verebilmiş değilim. 3 tane daha dişi iceman almak istiyorum onları aldıktan sonrası da fazla olur sanırım.. sizce vatoz da koymalı mıyım tavsiyeleriniz var mı ??
300 lt bitkili malawi yeni fotolar(syf 5'te)video4
vay arkadas 41 kere masallah diyorum bu nedir ya :) yani istemeden de olsa nazar değdireceğim diye korkuyorum.. az önce bende koydum akvaryumumun resimlerini fikir almak için ama şuan silesim var yani seninkini gördükten sonra :) mobilyası tasarımı harika altındaki yavruluk tankı da ayrıca cezbetti beni harika ötesi kesinlikle.. ilk resimlerinde hava taşları önce olduğu için çok göz yoruyordu sonradan sanırım arkaya aldın yada farklı birşey yaptın göremedim. herşeye ragmen zevkine emeğine sağlık arkadaşım Allah nazarlardan saklasın.
Akvaryumuma yorum ve önerilerinizi bekliyorum...




Merhaba arkadaşlar akvayumumu beğenilerinize sunmak istedim yorum ve önerileriniz olursa lütfen benden esirgemeyin... Kalitesiz resimler oldu kusura bakmayın telefonumla ancak bu kadar oldu. Akvaryumumda 1e 3d sarı prenses ve 1e 1d iceman bulunmaktadır. Yeni doyurduktan sonra çekmeye çalıştığım için sanırım utangaçlıkları olduğundan da fazla arttı. iceman erkek dişi oranın çok düşük dediğinizi şimdiden duyar gibiyim :) Açıkçası alabilecek güzel balık bulamadım ancak bu kadarı var şimdilik güzel dişi iceman bulduğumda ekleyeceğim yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler..

Balıklarım benden çok korkuyorlar
Arkadaşlar cidden bu forumu seviyorum herkese çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz herbirinizin söylediklerine ayrı ayrı katılıyorum haklısınız sanırım iceman lerimi artırmam gerekecek çünkü sp ler gibi davranmaya başladıkları aşikar..balık sayım az olduğunu düşünüyorum bende. icemanların sayısını artırdıktan sonra bakalım umarım daha da iyiye gidecekler zaten büyük ölçüde alıştılar sayılır... bir de yavru almaya başladımmı tamam artık değmeyin keyfime :) herkese sağlıklı balıklar..
Balıklarım benden çok korkuyorlar
Herkese merhaba. Yaklaşık 200 litrelik akvaryumumda 1e 3d sarı prenses ve 1e 1d iceman ım var..akvaryumu kuralı 2 hafta oldu ilkin sp ler vardı yem dahi yemiyorlardı sonradan yemeye başladılar ama beni gördüklerinde kayalara kaçışıyorlar ve ben gitmeden yada odanın ışıklarını söndürmeden dışarı çıkmıyorlardı. çekingenlikleri gitsin diye yanlarına iki tane iceman koydum arkadaşımın akvaryumunda elinizi uzatınca hemen gelen icemanlar benim akvaryumumda aynı sp ler gibi çekingen ve korkak davranmaya başladılar..arkafonum,silis kumum,gayet güzel araştırarak yaptığım kayalı dekorum var mağaralarda oluşturdum. zamanla geçer dedim ancak iki hafta bitti hala aynılar bunun üstesinden gelebilecek kadar tecrube sahibi değilim lütfen yardım ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim saygılar...
İzmir'den Malawi Çılgınlığı
Emeğinize vs. şeylere saygım sonsuz ancak daha resmi ilk gördüğümde içim acıdı benim akvaryumumda tam olarak sizinki kadar ama içinde 4 tane mücevher var sadece.. tamam biraz daha konulabilirdi benimkine ama sizinkisi bir hayli fazla olmuş. Dikkatimi çeken bir diğer şey ise 240 litreyi o iç filtreye temizletiyorsunuz.çok tatminkar olacağını sanmıyorum.yine de yıllarca beslemişsiniz ve sorun yok diyorsunuz sağlıklı balıklar diliyorum.
Almanyadan Sevgiler. Videolar Eklendi Syf . 2
Öncelikle gerçekten çok güzel bir akvaryumunuz var. Ancak kayalar ortaya çok toplanmıs akvaryumda farklı türler olduğu için onlara farklı bölgeler yapmanız, yani taşları daha yaysanız kesinlikle yavru alma ve akvaryum huzuru bakımından daha yerinde bir karar olacaktır. sağlıklı balıklar dilerim..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.