ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
barisdemir91
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ekim 2013 19:55
Son Ziyaret:
01 Aralık 2013 13:38
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış Demir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 8 MESAJI

Akvaryumu kurdum fakat sorunlarım var...
ben çok fazla hata yaptığımı düşünüyorum :)) birden gittim aldım filtre ve ısıtıcı tamam ama bitki almadım , aldığım taşlar büyük ihtimalle boyalı...balıkta sevmedi zaten ortamı şimdi maaşımı alıp doğal siyah renkte bi kum ve akvaryuma uygun çok fazla büyümeyecek bi bitki almayı planlıyorum... suyun bulanma sorununu halletim suyu tamamen değiştirdim akvaryumu ve içindekileri kaynar ve tazzikli su ile iyice yıkadım... bu sırada balığı bi bardağa koydum 4 saat sonra su ısınınca balığı akvaryuma attım .. bardakta durmasından iyidir diye düşündüm... şuan normal herşey ama bitki ve taş sorununu halletmek istiyorum... bu akvaryumla ilgilenebileceğimi anladığımda 120*60*50 boyutlarında bir ciklet akvaryumu kurmak istiyorum rengarenk :)) 
Akvaryumu kurdum fakat sorunlarım var...
evet heycan yaptım .. yanlışlarım oldu tabi dün ilk aklıma gelen buydu zaten ... akvaryuma siyah kum almayı düşündüm birde bitki... balığı bardağa koymayı pek istemiyorum... akvaryumun içinde şuan mutlu görünüyor :)) 
Akvaryumu kurdum fakat sorunlarım var...
Son bir sorum olucak... iç filtrenin hava hortumunu kullanmasam sadece şelale olarak kullansam nasıl olur ? balığa ve ortama bi zararı olurmu ? 
Akvaryumu kurdum fakat sorunlarım var...
peki şuanda boşalttık akvaryumu balığı bir kaba aldım şimdilik... nasıl bir kurulum izlemeliyim ? klor giderici ve düzenleyici kullanmalıyım ? 
Akvaryumu kurdum fakat sorunlarım var...
şimdi suyu boşaltırken farkettim su tamamen mavi ye boyanmış halde.
Akvaryumu kurdum fakat sorunlarım var...
peki sizce akvaryum seçimim bu balık için doğru mu ? en suyu tamamen boşaltıp yeniden kurmak istiyorum... hazırlanması için bi kaç gün beklemelimiyim ? 
Akvaryumu kurdum fakat sorunlarım var...
Arkdaşlar merhaba.. Dün bir hevesle 15*30*34 büyüklüğünde bir akvaryum aldım içine filtre + ısıtıcı + ışık aldım akvaryumu kurdum ve doldurdum.. 3 tane ilaç verdi satıcımetilen mavisi çözelti dezenjektanı,klor giderici ve su düzenleyici kum değil renkli taşlar aldım içine bir de kaya gibi bir süs.. içinde beta beslemek istiyorum ilaçları kullandığım taktirde 2 saat içinde balığı koyabileceğimi söyledi ve dediği gibi yaptım bu sabah kalktım herşey normaldi fakat işten gelince suda aşırı bir bulanıklık gördüm.. koku yok ama fazla bulanık... balığa dün gece ve bu sabah yem attım... sorunların biriside balık çok hareketsiz hep akvaryumun kuytu köşelerinde duruyor.. aynada kendini gösteriyorum tepki vermiyor... biraz araştırdım fakat yeterli cevaplara ulaşamadım sizlere sormak istedim.. akvaryumda bitki yoktur... yardımcı olursanız sevinirim... 
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Selamlar dün bir nano akvaryum alarak hobiye başladım bende ... :)) Hayırlısı diyorum :))

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.