ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ardaka23
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Kasım 2013 01:43
Son Ziyaret:
06 Şubat 2014 23:44
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Arda Kaya
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 4 MESAJI

Tuz ruhu ile akvaryum yıkamak
Çok teşekkürler arkadaşlar. Silikon kokusunun içerdiği solvent maddesinden ötürü olduğunu okumuştum. Solvent de doğrudan akvaryum canlılarının ölümüne sebep olabilecek bir maddeymiş. Bu sebeple kokudan endişeleniyorum sizce kokunun geçmesini mi beklemeliyim yoksa şu an suyu koysam herhangi bir salınım problemi yaşar mıyım
Tuz ruhu ile akvaryum yıkamak
Arkadaşlar hepinize merhaba. Geçenlerde camcıya mobilyamın ölçülerine göre 100 litre bir akvaryum siparişi vermiştim. Akvaryum silikonu kullanmasını da istemiştim fakat ya unuttuğundan ya da 5 lira daha kar etmek amacıyla normal silikon kullanmış.


Akvaryumu eve getirdiğimde yaptığım işlemler önce 2 gün balkonda boş halde bekletmek. Daha sonra 2 bucuk gün tuzlu suda bekletmek silikonları tuzla silmek oldu. Bu sabah akvaryumu boşalttığımda silikon kokusunun hala yoğun şekilde hissedildiğini fark ettim. Akvaryum silikonlarını bir miktar tuz ruhu ile silmek gibi bir fikir kulağıma çalındı. Fakat sizlerinde bildiği gibi tuz ruhu oldukça etkili bir madde ve haliyle endişelerim var. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum. Tuz ruhunu kullanmalı mıyım nasıl kullanmalıyım ne kadar kullanmalıyım veya akvaryumu kokudan arındırmak için başka önerileriniz var mı ?
Yeni Heyecan Malawi (İzmir) Fotolar/Video Sf(2)
Umutcancığım yeni fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum
80 Lt Bitkili Tank
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba 50x40x40 ebatlarında 80 litrelik bir akvaryum kurmayı düşünüyorum fakat fikir alışverişi için sizlerden yardım bekliyorum. 

Plati türleri ve tek erkek Betta beraber yaşar mı sizce ? İnternette bir kaç örneğe denk geldim ama hep 80 litreden büyük tanklardı. Siz ne düşünürsünüz bu konuda ? Yardımlarınız için teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.