ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
YusufKaratas
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Kasım 2013 12:31
Son Ziyaret:
13 Aralık 2019 21:02
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yusuf Karataş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yusuf Karataş, Istanbul

22.08.1988

Bahçeşehir Üniversite/Ekonomi bölümü mezunu.

SON 9 MESAJI

26x Pygocentrus Nattereri
Selam,

Kum rengini koyu kullanmanızı tavsiye ederim. Balıklar sürekli strese girecekler hele ileride sürüde eleme olup sayı azaldıktan sonra stres çoğalacak. Birbirilerine zarar verecekler. Piranhalarda dekor çok önemli bence mangrov kökü hariç herhangi bişeye gerek yok. Kullanmış olduğunuz ışığı daha loş mesela koyu mavi seçebilirsiniz. 
JBL Cristal Profi E901 Greenline hakkında
Selam,

Konu başlığında bahsi geçen filtreyi yeni aldım. En verimli dizilim ne şekilde olur? Tecrübeli arkadaşlarımız bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
DIŞ FİLTRE ÖNERİN (ACİL)
500 Litre için en mantıklı çözüm sump sistemidir. 
150 Litre
Selam, 

İşini çok iyi görür.
Natteri Piranha Aldım Sorum Var
Merhaba,

Piranhalar çok ürkek balıklar, yeni ortama alışmaları bir hafta alacak birde elden yemle mutlaka. bi süre sonra alışacaklar. 
Anahtar bilgiler istiyorum. ( Natteri )
8 cm lik 10 adet sürüye ideal 300-350 LT arası akvaryum gereklidir. 150 LT'ye bu balıkları atarsan sabah kalktığında balıkların yarısını bulamayabilirsin. 

Hazır yem olarak alabalık dip yemi kullanabilirsin, Ciğerin ne tavuğunu nede danasını tavsiye etmem kokuya sebep oluyor. Haftada bi gün tavuk göğsü yada dondurulmuş veyahut çok iyi temizlenmiş taze karidesde verebilirsin. 

Kan kurdu kesinlikle evin içine bile sokma. 

Kum olarak siyah kum kullanıyorum ben birde sadece Mangrov kökü, mangrov kökünüde tencerede haşla suyunu sık ondan sonra akvaryuma koy yoksa suyu sarartır. 
Nattereri
Merhaba,

Yavru iken 1 ay boyunca düzenli günde 3-4 defa yem verebilirsin. 5 cm'e kadar günde 1 defa, 5cm'den sonra 2 günde bir yemlemelisin. 
170*70*70 Natteri Akvaryumu Kurulum
Merhaba,

Ben siyah hegen kum ve su içi mavi florasan kullanıyorum. Natteriler koyu ve loş ortamda yaşadıkları için hem balıklar rahatsız olmuyor hemde şık duruyor. 

Natterilerde üretim çok zor, diğer balıklara göre daha ürkek ve korkaklar çok çabuk strese giriyorlar. Su değişimlerinden çabuk etkilenip beyaz benek had safhada.  Bence yavru balık ile başlaman ve 1-2 yıl tecrübe edinmen gerekli daha ileride üretim aşamasını düşünmelisin. 
natteri pirana hakkında
Merhabalar,

2 hafta önce Natteteri tankı kurdum bende, kan kurdu diye tabir ettiğiniz aslında lağam kurdu ve içerisinde bir çok baktari,parazit barındırıyor. Yanlışlıkla yarım avuç kadar attım kan kurdu, tankı temizlemeye çalışırken  5 tane yavrum öldü kan kurdu evin içine dahi sokmanı tavsiye etmiyorum. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.