ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emrecam
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Şubat 2014 11:45
Son Ziyaret:
17 Mart 2014 00:16
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Çam
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Eskisehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 5 MESAJI

Doğal Taşlarla Fon
Mukemmel bi goruntu olmus ellerinize emeginize saglik harika tek kelimeyle..... Yanliz bisey sormak istiyorum yapistirmada killanilan silikon akvaryumun ic yapisini kotu etkiliyor mu hani kimyasal bisey sonucta ?
Yeni tur bitki ve aksusar onerileri
[QUOTE=ethem67] Bitkili canlıdoğuran düşünmezmisiniz.[/QUOTE] merhaba ethem bey ilginiz icin tesekkurler oncelikle baliga ilk baslayis maceramdir canli doguranlar biraz agzim yandi genclik zamanimda tutturamadim :) nedendir bilinmez agzimin yanmasindandir hic dusunmedim ama arastiricam ve ilgilenicem tesekkurler bu grupta ozellikle onerdikleriniz nelerdir peki ?

[QUOTE=Yusuf.Yilmaz] Bitkili bir canlı doğuran yada bana kalırsa japon tankı yap derim :)[/QUOTE] bebek yuz orandalar hic gozumun onunden gitmiyo zaten hayalini kurarken ana evinde birakicagim kucuk bi japon tankim var ama bebek yuz beslesek olur mu ne dersiniz ? birde bildigim kadariyla yavru almak mesakkatli bir is diye duydum ve ben henuz hic yavru alamadim tessekur ederim bitki ve aksesuar olarak ne onerirsiniz ?bebek yuz oranda icin ?
Yunus balığı ayrımı
Sade ve guzel bi goruntusu olmus akvaryumunuz masallah
Yeni tur bitki ve aksusar onerileri
S.a iyi baliklar cumleten elimde 500lt lik tankimda yunuslarim ve sari prenses besliyorum (yunuslarimi kaybettim yenileyecegim insallah kolonimi) her neyse uzun lafin kisasi yaza dugunum var ve nisanlimi oturma odasi icin orta capli bir. akvaryum daha koymamiz konusunda ikna ettim bununla alakali 120*50*50 olculerinde mobilyali bi akvaryum begendim bebek yuz japon icin anlasmistik fakat yine malavilerden biseyler olabilir diye dusunuyorum ben hem misafirleri hobimize yonlendirecek hem evimi guzellestirecek hemde hastasi oldugum yavru allmakta zorlanmayacagim turler istiyorum çok basarili akvaryumlar gordum siteeede aklimda iceman gibi gorselligi cok yukssek bir balik var yanina ne koyabilirim kumu ne olmadi aksesuarlari nasil secmeliyim lutfen ilginize sunuyorum yardimlarinizi bekliyorum saygilar...
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhabalar hepinize selam olsun daha once yine farkli bi uyelikle aranizdaydim hobiye degil fakat foruma ara verdim ve geri dondum daha onceki uyeligimde yunus ve sari prenses beslerken suan yunuslarimi kaybettim ve yeni bi akvaryum kurmak fikriyle aranizdayim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.