ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
oompaloompa
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Nisan 2014 20:55
Son Ziyaret:
05 Mayıs 2014 23:44
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Enise Yıldırım
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Enise Yıldırım

SON 4 MESAJI

Balıklarım aç mı anlayamıyorum
Çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz abi 
Balıklarım aç mı anlayamıyorum
Mesut abi demeliyim galiba çok yardımcı oldun abi çok sağ ol. Dün gece açlıktan falan ölücekler diye çok korktum.


Balıklarım bunlar. Japon balığı olup olmadıklarına emin değilim. Bir de siyah benekli olan attığım yemi 10 dakika sonra yiyo. Beyazlı olan direk attığım yeme saldırıyo bu yüzden bu sabah yem atarken birini başka bi kaba aktarmak zorunda kaldım. Bunun bi çaresi yok mudur? Biri çatlıcak diğeri de açlıktan ölücek diye korkuyorum.
Bir de yem attığım halde başını hep suya çıkarıyo siyah benekli. Acaba havasız mı kalıyo. Şu şekilde:


NOT:Balıkları fanusa tıkıp işkence yapmaya bayılmıyorum. Ama yakın çevremde hiç pet shop yok. Otobüsle gidip gelmem lazım ama akvaryumu da getiremem öyle. Balıklarımı sokak başında balık satan bi bey amcadan aldım. Küçücük bi akvuryumdalardı ben de dayanamayıp aldım. Daha önce hiç bi balığım olmamıştı. Nasıl daha iyi bakılabilir, en azından şu an için onu öğrenmek için sizden yardım istedim. Ayrıca burdaki çoğu insanın aksine ben balıklarımı bi süs eşyası ya da hobi olarak da görmüyorum. Ne olursa olsun onları aldığım an canları bana emanet edildi, göz zevkim için de değil balıkları yani hayvanları sevdiğim için aldım. Ama en kısa sürede de akvaryum alıcam. O yüzden koşullarım sebebiyle sitem etmeyi bırakıp yardımcı olmanızı rica ediyorum
Balıklarım aç mı anlayamıyorum
Tamam o söylediklerinizi aklıma yazdım, peki şu an için bi öneriniz var mı? Bİ tane yemi galiba biraz gereğinden fazla parçalayarak attım ve annem de 1/4 oranında zaten beklemiş olan içme suyu olarak kullandığımız sudan koydu. Bi zararı dokunur mu balıklarıma? 
Balıklarım aç mı anlayamıyorum
Ben balıklarımı daha bugün aldım ve fanustalar. Daha ilk balık besleyişim. Öğleden beri genellikle fanusun içine doğru yüzüyolardı. Aldığım satıcı bana sadece balıkları sabah beslememi ve suyunun 3 günde bir dinlendirilmiş suyla değiştirmemi söyledi bu kadar. hiç yem vermedim ve suyunu da değiştirimedim. balıklardan birisi fanusun yukarı yüzüne sürekli yapışıyor gibi diğeri de sürekli başının bi kısmını sudan çıkarıyor. Açlar mı yoksa oksijen mi alamadılar anlayamıyorum. Sabah onları su yüzeyinde ters dönmüş bulursam çok üzülürüm. Acil yardım eder misiniz?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.