ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Baris23
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Mayıs 2014 17:06
Son Ziyaret:
06 Mayıs 2014 18:40
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barışkan Karaağaç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

White Walker

SON 5 MESAJI

Bitkili Canlı doğuran akvaryum
@japonsever Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.  Yavru yetiştirenlerden almayı düşünüyorum zaten. Bitkileride hala arastırmaktayım dış filtre için fiyat arastırmasına başladım akvaryumu sona bıraktım. 
Bitkili Canlı doğuran akvaryum
@lurtz27lp
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için araştırma halindeyim akvaryumu balgattaki bir akvaryumcuda çok uygun fiyata 120 litrelik akvaryum buldum onu almayı düşünüyorum 80x35x45 bitki türlerini araştırmaktayım tetra araştırmalarım devam ediyor. Alternatif olarak 60-70 lt arası yavru akvaryumu kurabilirim aynı standartlarda. bitki seçimini yavrular için agırlıklı son 4 tür ve eledoa dan yapmak istiyorum. dediğiniz gibi bitkide tecrübeye çok ihtiyacım var basit türlerle başlamak en iyisi olacak.
@sPiRit  Teşekkür ederim tavsiyenize uyacağım. Uzun süre japonlara baktığım için biraz güvenim var ama lepsitesler farklı bir tür o nedenle ağırdan alıp araştırmaya devam ediyorum. kısacası katılıyorum size :) sadece malzemeleri toplamak için bir iki ay kadar zaman harcamayı istiyorum olmuşken en kalitelisi olsun donanımın. Canlılarıda o surede araştıracağım.
Bitkili Canlı doğuran akvaryum
teşekkür ederim sg888. Arkadaşlar akvayumun kenar uzunluğu nekadar olmalı bitkilerin güzel görünmesi ve balıkların rahat edebilmesi için?
Bitkili Canlı doğuran akvaryum
Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. yaklasık 1.5-2 aydır forumu takip ediyorum. Bilgim Epeyce arttı haliyle bir çok konuda da soru işaretlerim var. Bitkili canlı doguran akvaryumda tecrubeli olan kardeşlerim ve abilerimden bazı tüyolar almak için bu başlığı açtım. 7 sene kadar önce 120 lt ye tekabül eden taymur marka tankta baktım çok sayıda japon balıgına(bitkisiz) tek tür bakmayı tercih etmiştim 1-1.5 sene kadar baktıktan sonra bazı nedenlerden dolayı balıkları tanıdığım bir akvaryumcuya hediye ettim. tankın nerede oldugunu tam olarak bılemıyorum bu haftasonu araştıracağım ama pek umudum yok. o nedenle şimdiden bir tank alma niyetindeyim. tankın markalı olması yada herhangi bir marka olması fark eder mi? Bitkili bir akvaryum için ideal boyutu ne olmalı? Lepsites, neon ve vatos buyutup yavrulatma niyetindeyim. bunun için tecrübeli forum uyelerinden öneri bekliyorum çünkü konularda 60 lt de de lepsites bakan var 500 lt de de ne çok küçük ne de çok büyük olsun istiyorum. Bitklerin buyumesi için akvaryum kurulumu sırasında kumun altına gubre atmak gerekirmi? yoksa kuma bitki dikildikten sonra sıvı gübre ile buyumesi sağlanabilir mi? Bitki seçimi hangi turde olmalı?(Java moss çok ilgimi çekti ama bulması zor deniliyor 3-4 akvaryumcuyla konustum.) motor,iç filtre,dış filtre,ısıtıcı konusunda paraya kıymayı düşünüyorum kaliteden ödün vermemekte kararlıyım o konularda. ancak hava motorunun sessizliği konusunda çok farklı yazılar okudum resun,eheim,sera motorlar arasında rekabet var yorumlarda. İnternet uzerınden gürültü denemelerini izledim bende karar veremedim açıkcası. Not: 2e lepsites 5d lepsites 1e 2d neon 1e 1d vatos uygun olurmu başlangıç için...     2-3 ay içerisinde gerekli malzemeleri toparlayıp tankı oluşturmaya niyetliyim   yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.....
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
MERHABALAR. Acemi olarak takip ediyorum. akvaryum kurulumunda desteğinize ihtiyacım olacak. nacizhane birşeyler yapma çabasındayım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.