ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kadavra0555
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Temmuz 2014 14:59
Son Ziyaret:
04 Kasım 2014 04:29
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kani Aslan
Doğum Tarihi:
11 Mart 1981
Yaş:
43
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kani ASLAN

SON 10 MESAJI

Betta üretimi
labirent gelişme zamanında kaybım cok oldu akvaryumun üstünü kapatma dım ondan kaynaklanan ölümler oldu.Kadavra05552014-07-29 19:49:09
Betta üretimi
Arkadaşlar dişi betta arıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İstanbul avrupa yakasından üretim amaçlı. Avcılar da oturmakdayım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Yardım derken yanlış anlaşılma olmasın Tabiki üçreti neyse ödiycem. Ben cevremdeki akvaryumcularda bir türlü dişi bulamadım. Bir yerde buldum oda saglıksızdı almadım.
Akvaryum Su Miktarı
[QUOTE=RaimÖz]Öncelikle verdiğiniz bilgi ve kendinizden örneklendirmeler yaparak anlattığınız için teşekkür ederim. Gerçekten bu hobiyi severek yapıyorum. Balıklar için güzel bir ortam yaratmak, ferahını sağlayıp sağlıklı bir şekilde akvaryumumda beslemek istiyorum. Dediğiniz gibi internet var elimizdeki imkan şuan için güzel, ciddi anlamda çoğu konuyu araştırmaya başladım. Son 1 hafta içinde akvaryum/balık üzerine güzel bilgiler öğrendim. Dediğiniz gibi bazı olumsuz vakalar yaşayacağız illa ki, bunu elimizden geldiği kadarıyla önlemek yapabileceğimiz en anlamlı şeydir diye düşünüyorum. Tekrardan teşekkür ederim, iyi bayramlar dilerim. Saygılar ağabey.[/QUOTE] Zamanla eminimki burdaki cogu insandan daha güzel balık beslikycek ve üreticeksin. Her zaman sen saygını koru, Bazı arkadaşlar zamanında kim bilir ne hatalar yapdılar. Unutmayın önce kendinizi bir sorgulayın ve daha sonra karşınızdaki insanı kırmadan bilgi aktarın lütfen Forum içindeki Arkadaşlardan Rica ediyorum kırıcı olmadan sorulara cevap verelim. Hepimizin hatalrı oldu öncelikle bunu kabul edelim. Saygılar hayırlı Bayramlar.
Akvaryum Su Miktarı
Raim Kardeşim öncelikle Akvaryumu agzına kadar su doldur 1 parmak boşluk kalırsa iyi olur. Bu arada suyunu ekledikden sonra balıklarını hemen direk atma içine akvaryum su dolu ve filitre açık şekilde çalışsın 2 gün sonra balıklarını ekliye bilirsin Yemleme konusuna gelince balıkların türüne göre yem vermen daha saglıklı olcaktır. Kardeşim. Tabiki bizlerde hatalar yaparak geldik buraya.  Bundan dolayı kimse seni yargılayamaz güzel kardeşim. Hatda benim ilk tecrübem bildigimiz hava moturunu dışarda olması gerekirmiş ben direk akvaryuma atınca balıklar öldü  akvaryum kullanmaz hale gelmişdi. Tabi ozamanlar 13 yaşındaydım. EEE Şimdi yaş oldu 33.  20 Sene dir de asla akvaryum sevdasından vaz geçmedim. Sana benden abi tavsiyesi asla bu sevdadan vaz geçme hataların elbetde olcaktır.  AMA HER HATA SANA BİR TECRÜBE OLCAKTIR. SAYGILAR HAYIRLI BAYRAMLAR...!

EK OLARAK BENİM ZAMANIMDA İNTERNET VE BİLGİSAYAR DENİNEN MERET HER YERDE YOKDU. ZAMAN HERŞEYİN ÖGRETMENİ OLDU HATALARIM İSE BANA TECRÜBE OLDU BİLMEM ANLATA BİLDİM Mİ SAYGILAR.
Akvaryum Su Miktarı
[QUOTE=H@K@N]Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp öğrenmiş oldu.Keyifli hobiler.[/QUOTE] Sonuna Kadar hak veriyorum kardeşim sana Hellal benim söylicemi sen söylemişsin Agzına saglık. Keyifli Hobiler. Hayırlı Bayramlar.
Kav Mantarının Dekor Olarak Kullanılması Mümkün mü
İçerdigi maddeler balıklara zararlı ola bilir. Yinede deney deneydir. Denemek ve görmek lazım. Tecrübe edildikten sonra güvenli oldugu kanıtlanırsa neden olmasın böylece akvaryum hobisi bir ürün daha kazanmış olur. Ama yinede denemek lazım tecrübe şart  :) Deneyin bizede sonuçlarını anlatın Konuyu takibe aldım.
polat_3458 nickli Polat Murat Ekinci
Allah bunun gibi dolandırıcı ve hırsızları islah etsin. Çoçugunun ailesinin suçu yok. Allah direk bu Gafilden cıkarsın. Yazık çok yazık. Görende insan sanar, Hırsızlık yapıcagına çalış anıl teri dök. Emek çalmanın hakkını ne bu dünyada nede ahiretde ödiyemezsin evladım. Öncelikle borcunu öde helallik iste sonrada işe gir çalış anıl teri dök Yoksa Allahın gazabına ugrarsın benden sana abi Nasihatı....!
polat_3458 nickli Polat Murat Ekinci
Yazık Çok Yazık Forumda böyle şeyleri gördükce. Çok ama Çok Üzülüyorum. Bir insan bu kadar kendini düşüre bilir.  Önemli olan Paraya deger vermek degil Önemli Olan insana deger vermektir. Kimseye güven kalmamış dünyada dünyanın civisi Çıkmış. Ah be etme bulma dünyası işde...!
Yemekte Frontoza Var..
En iyisini amcalar yapıyor 
Filtreleme sonucu suda köpürme ve bulantı....
[QUOTE=BlueEyes]20 küsür balığım vardı ama çözdüm sorunu formdaki arkadaşlar sağolsun. şuan herşey gayet net cam gibi maşallah :)[/QUOTE] Arkadaşım 54 litrede 20 japon olmaz öncelikle sayıyı 3 adet düşür...! yoksa balıklarının hepsini kaybedersin 1 adet japon için en az 20 lt gerekli 3 balık bile 60 litre eder. Yazık o balıklara..! Bence sayını hemen azalt. Yada yok ben cok balıgım olsun diyosan. Lepistes besle o akvaryumda bitkili yap 1 erkek 3 dişi lepistes al zamanla cogalır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.