ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kaanakdogan1
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ağustos 2014 17:20
Son Ziyaret:
09 Nisan 2023 16:19
Toplam Mesaj:
19 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kaan Akdoğan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kaan Akdoğan

SON 10 MESAJI

70x35x35 İçin Cüce Ciklet Önerileri
Selam Arkadaşlar,

6 ay öncesine kadar yaklaşık 1 buçuk yıl kadar sadece kribensis beslediğim bitkili akvaryum tecrübem oldu. Şimdi ise 70x35x35 boyutlarında yeni bir akvaryumum var ve bu sefer bitkili akvaryum kurmak istemiyorum. Kribensis ramirezi gibi cücelerle kayalıklardan dekore edilmiş bol saklanma yerleri olan bir akvaryum kurabilir miyim? Cüce cikletler için bitkili akvaryum şart mıdır? Bu boyuttaki akvaryumda hangi cüceleri bir arada besleyebilirim? Önerilerinizi ve desteğinizi esirgemeyin lütfen, yardımlarınızı bekliyorum[:)]
Bitkilide üreme sorunu
Arkadaşlar merhaba.Akvaryumumdaki dişi kribensislerden biri bir oyuğun içine yumurta döktü galiba.3 gündür erkek başında bekliyor ve dişi hiç o oyuktan çıkmıyor.Nasıl bir süreç izlemem lazım? Akvaryumumda kribensis dışında gurami ve bolivian ram cinsleri de var.Aynı soruyu guramilerim içinde sorucam.Onlarda suyun üstüne su baloncuklarıyla yuva yaptılar.Onlar içinde napmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim :)
70 Litre Bitkili Akvaryumum
Fotoğraf:

Boyut (cm):65
Kapasite (litre):70
Canlılar:1 erkek 2 dişi kribensis 1 erkek 2 dişi bolivian ram 1 erkek 2 dişi cüce gurami 1 cüce vatoz 2 çöpcü 1 adet macracanta ve 1 adet labeo

Malzemeler:2 adet mango kökü 100 kök marsilea hirsuta 4 adet ludwigia palustris 3 adet hygrophila polysperma rosanerving 2 adet bacopa monnieri 2 adet heteranthera zosterifolia 11 litre hagen kum sunsun 603 dış filtre sera 50w ısıtıcı 12w led aydınlatma ve 15w aquastar T8 florasan

Akvaryum Bakımı:Haftada 1 dip çekimi ve %30 su değişimi

Kullanılan Yemler:TetraMin Granules ve Sera Pul Yem

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Sera aquatan , sera toxivec , sera nitrivec ve sera florena



Arkadaşlar tavsiyelerinizi alabilirim.Bu işlerde yeni sayılırım yanlışım eksiğim çoktur elbet :) Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Akvaryum Kurulumu
Tesekkür ederim arkadaşlar :) Murat bey 70litre akvaryumum 10 kilo kadarda kum var.Ben önden arkaya doğru yükselttim kumu o yüzden ön taraflarda az kum var gibi duruyordu
Gurami ve cüceler
O zaman kribensis bolivia ram ve gurami alayım.1erkek 2 dişi şeklinde mi almalıyım peki?
Akvaryum Kurulumu
Arkadaşlar haftalardır uğraştığım akvaryumuma balık almayı düşünüyorum artık :) Bitkilerimi ekledim gübrelememi yaptım.Dış filtre 1 haftadır çalışıyor akvaryumun kurulu düzeninde.Bunun dışında balık eklemeden önce yapmam gereken herhangi bir şey var mıdır? Balıklarımın her hobici gibi bende çok sağlıklı olmasını istiyorum.Bunun içinde herhangi bir ayrıntıyı kaçırmak istemiyorum.Neler yapmam gerek? Tankımın fotoğrafları da aşağıda.Birkaç kök eklemesi yapıcam ekstra olarak.Renkler biraz soluk çıkmış ama fotoğraftan kaynaklı.Yoksa bitkilerin formları gayet iyi durumda.Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.Tankım da cüce amerikan grubundan 2 türle ve guramiden oluşacak.Vitamin besleme yardımcı ürünler vb konularında da yardımlarınızı alabilirim.Şimdiden teşekkür ederim.İyi hobiler.
Gurami ve cüceler
Kribensis ramirezi keyhole bolivian ram bu 4 türden 2'sini ya da 3'ünü almayı yanına da gurami eklemeyi düşünüyorum.Akvaryumum 80 litre bol bitkili bir akvaryum.Ne kusuru teşekkür ederim yardımlarınız için :)
Gurami ve cüceler
İyi akşamlar arkadaşlar.Gurami çok hoşuma giden bir balık türü ama amerikalı cücelerden de vazgeçemiyorum.İki tür birbiriyle uyumlu mudur 100 litrede sıkıntı çıkarırlar mı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Bitkili akvaryum sorunu
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.İçim rahatladı.Tavsiyenize uyucam biraz zor olacak tek tek ama uğraşcaz artık :)
Bitkili akvaryum sorunu
İyi akşamlar arkadaşlar.Yaklaşık 1 haftadır bitkili akvaryumumu kurmak için uğraşıyodum ve dün sonunda kurulumu tamamlamıştım.Bugün eve geldiğimde su yerine oturunca farkettim resimdeki gibi küçük beyaz tüye benzer şeyler vardı.Bütün akvaryumda varlar resmen.Kepçeyle alıp baktım dağılıyor hemen elimde.Ne olduğu hakkında fikri olan var mı? Balık alıcaktım bugün yarın bir sorun teşkil eder mi sizce?



SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.