ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
LedTr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Eylül 2014 18:02
Son Ziyaret:
21 Mayıs 2020 22:27
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
silver
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

silver

SON 3 MESAJI

Akvaryuma Şerit Led


IP65 Su geçirmez Bar Led Veya Silikonlu Şerit Led Kullanmanızı tavsiye ederim.
Kullanavağınız ürün mutlaka 12 volt veya 24 volt kullanmanız gerekir.
[URL]https://ledtr.com/led-cesitleri[/URL]
led'le aydınlatma süresi
LED'lerin elektriksel özellikleri nelerdir.[/b]Bilinmesi gereken faktörlerin başında LED lerin doğru akım ile çalışmasıdır. Elektrik akım devresinde LED'ler normal bir diyot gibi çalışmaktadırlar. Çeşitli farklılıkları olan normal diyot'larda 0,7 Voltaj civarlarında yaklaşık  birleşme gerilimi duruma göre farklılık göstererek, rengine göre 1,6 V ile 4 V mesafe aralığında değişebilir. Ağırlıklı olarak sarı ve kırmızı LED'ler 1,9 – 2,6 V, beyaz mavi yeşil ise 2,5 V – 4 V mesafe arasında gerilim ile çalışmaktadır.Devrelerin birbirlerine bağlanırken polaritelerine dikkat etmek edilmesi yeterlidir. Akımın Ters gerilime tahammüllü yok denecek kadar azdır. 5 – 10 Volt gibi ters gerilimlerde deforme olup bozulabilir. LED akımları üzerindeki dirençlerine  farklılık gösterebilmektedir. 10 mA ile 700 mA güç arasında standart üretimleri piyasada mevcuttur. silverled net
[URL]https://www.silverled.net/led-nedir-cesitleri-ve-avantajlari-nedir.html[/URL]

silverled2014-10-09 15:39:16[EDIT]silverled,2018-09-02 11:50:37[/EDIT]
LED


Değişmekte
olan dünya konjektöründe teknolojide yaşanan bu hızlı ilerleme yapılan her türlü buluş deney gibi bulunması zaruri ihtiyaç  olan ve insanların hizmetine sunulan ışık ihtiyacını minimum seviyelerde harcayarak
aydınlatma global dünyada en çok kullanılan  ürünlerinin başında gelmektedir. Tüm Dünya’nın ilgi gösterdiği ve ismi ortaya çıktığından beri en yaygın olarak google arama motoruna led yazıldığı  zaman genellikle  hep aynı bilgiler yer alır. Bu iş sektöründe ilgilenen her ithalatçı veya imalatçı firmadan hep aynı cümleleri alacaksınız.

%80 enerji tasarrufu ve 50 bin saat ömür. Kabaca bir matematik hesabı  ile  günde ortalama 10 saat çalışırsa 14-15 yıl dayanır. ürününü bildiğimiz klasik akkor ampul  gurubu malzemelerinden kat ve kat bu kadar üstün özelliklere sahiptir. Değişik şekillerde kullanılan yapay aydınlatma sistemlerinin dışında LED ışık sistemleri ve teknolojisi dünya enerji sektörlerinde  geniş çaplı olarak  kullanılır. Maliyeti oldukça düşük fiyatlarda olması ve kolay montajı ile  bu yeni nesil teknoloji harikası yapay ışık kaynağı olarak tüm dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de yaygın olarak kullanılmaktadır.

2011 yılında kurulan ve Türkiye’nin [B][K][U]LED[/U][/K][/B] konusunda en önemli platformu olan Silver LED, birlikte çalıştığı markalar için yürüttüğü LED stratejisi konusunda marka bilinirliğine her zaman gereğinden fazla önem vermiştir.Kurucusu olan Alaaddin Akkaya uzun zamandır bu sektörün içindedir. Her çeşit büyüklükte iç ve dış mekanların aydınlatılması, mühendis, mimar ve işyeri sahiplerine olabilecek en çağdaş, yenilikçi ve kaliteli çözümleri kendimize amaç edinmiş, aynı prensip ve anlayışı yıllarca devam ettirerek aydınlatma sektöründe saygın bir isim olmayı kendine ilke edinmiştir.

Silver LED’in birlikte çalıştığı ortakları sayesinde tamamen kaliteli, yaratıcı, ürünler hazırlayıp, müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacı ile . Ürünün kalite yönergelerine uygunluk testi yapıldıktan sonra, uzman teknik kadrosu sayesinde üretim veya ithalat aşaması bittikten sonra satış sürecine hazırlanan ürünler müşterilerimizin beyenisine sunulmak üzere toptan veya perakende fiyatlar ile magazamızda sergilenmektedir.
Silverled’de her zaman her bütçeye uygun Led Spot Ürünler bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza uygun doğru lambayı magazamızda kesinlikle bulacaksınız.
[URL]https://www.silverled.net/urun-kategori/led-spot-urunleri[/URL]
[EDIT]silverled,2017-11-04 18:59:15[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.