ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
FB_Argus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Aralık 2014 18:50
Son Ziyaret:
04 Ocak 2016 14:47
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fahri Boylu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 3 MESAJI

Difüzörden Çıkan Kabarcıklar Hakkında?
Selamlar,

Aynı marka ile bire bir aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Konuyla ilgili çözüm önerisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Mayalı Co2 Tüm Sistemin Detaylı Yapım Aşaması [ Fotoğraflı ]
Arkadaşlar Selam

Herkese bilgiler için çok teşekkürler. Ben de sistemi yaptım gaz çıkşı var ista 3 in 1 kullanıyorum fakat suya 2-3 adet baloncuk çıkıyor. Videolardaki gibi çok sayıda küçük baloncuklar çıkmıyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim?
tunç sönmezoğlu hak.
Merhaba,

Ben de bitkili akvaryum hobisine yeni başladım, bir çok şeyi forumda görerek öğreniyorum ve uyguluyorum. Aynı şekilde ilk kurulumum içim Tunç Bey'i okudum forumda, mail attım ve sipariş açtım. Web sitesinin amatörlüğünü görünce attığım maillere geç yanıt alacağımı tahmin etmiştim, öyle de oldu. Ancak parası yatırılmış ürünü 1,5 hafta boyunca göndermeyip kibar bir şekilde kargolamanın neden yapılmadığını sorduğunuz maillere de cevap verilmiyorsa bu kabul edilebilir birşey değildir. Tunç Beyi şahsen tanımam bilgili, yardımcı ve iyi bir insan olabilir ancak kavramları birbirine karıştırmamak gerekiyor, "ticari" olarak kendisinden memnun kalmadığımı belirtmek isterim. Eğer bir ticaret yapılıyorsa buna göre davranmak gerektiğini düşünüyorum ve kendisinin ticari anlayışını kabul edilebilir bulmuyorum. Sonuç: 1,5 hafta oldu parayı yatıralı ne gelen bir ürün ne de maillerime cevap var. Bir kez daha alış veriş yapmayacağım, tavsiye etmiyorum. Ürünler gelirse kalitesi hakkında görüş belirtebilirim ancak bu durumda kalitesi de benim için bir önem ifade etmeyecektir.

Marka ürünlere dünya para vermek istemiyorum. Gübrelerin çok ucuza mal edilen ürünler olduğunu tahmin ediyorum. Bu sebeple gübre alabileceğim farklı bir kaynak önerebilirseniz çok memnun olurum. Evde kendim yapıp bitkilerin köklerini yakmayı da istemem, bu sebeple hali hazırda tecrübe edilmiş DIY öneriniz olur mu?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.