ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gekke99
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Mart 2015 10:09
Son Ziyaret:
29 Mart 2015 04:37
Toplam Mesaj:
18 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Görkem Kocakaya
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Görkem Kocakaya

SON 10 MESAJI

sp ve yunusların yuzgeclerı kızardı
Peki microfishi akvaryuma atıp flagyl ağızdan versem ?
sp ve yunusların yuzgeclerı kızardı
Evet microfish ile flagyl ayni akvaryumda ayni anda kullaniyorum. Microfishi dozuna gore flagy ise 200/litreye 4 adet atiyordum ama etkisini çok göstermediği için ağızdan verme yöntemini kullanmayı düşünüyorum onu nasıl yapicagimi ve dozunu falan soylerseniz iyi olur. Sizce ağızdan verme yöntemi daha etkili olmaz mi
gekke992015-03-24 18:36:03
sp ve yunusların yuzgeclerı kızardı
Değişimi daha 3 gün önce yaptım yarin tekrar yapicam. Microfish ve flagyl tedavisin devam ediyorum. Ama flagyl tankın içine arıyorum 4 adet ama galiba etkili olmuyor o kadar. Artik balıklara ağızdan verme yöntemini kullanıcam ağızdan verme yontemi hakkında da bilgi verirseniz ne kadar dozda vs. kullanmaliyim?
sp ve yunusların yuzgeclerı kızardı
Mesut bey hadi tamam karında çökmeler az yemlemeden dolayi. Yemlemeyi arttiririm yuzgecteki kızarıklıklar iç parazitten değil mi ? Ayni şekilde yuzemeyen karni çökmüş 4 tane balığını kaybettim hastalığı geç farkettim. Su an da ayni şekilde sari prenseslerin 1 tanesinin karni 4-5 gündür çökmüş durumda ve yem yeniyor ağzına aliryo ama çıkarıyor. Flagyl tedavisi uyguladim dediğiniz gibi 3 günün sonunda bi değişme yok aksine diğer sari prensesleri de karnında çökmeler oluşmaya başladı. Akvaryumcuma bu gün gittim microfish verdi onu kullanıyorum. Flagyl tedavisine de devam edicem. Microfish ile beraber flagyl tableti ayni anda akvaryuma uyguluyorum.
sp ve yunusların yuzgeclerı kızardı
Balıklar yem yiyor.


Yuzgci eriyen baliga birşey olmadı yaşıyor ve hic bir sıkıntısı yok iç parazitten başka. Benim sorum flagyl tedavisini 3 gündür uyguluyorum hala sonuç alamadım daha iyileşme olacağına balıkların çoğunun karnında çökmeler oldu. Balikcima gittim.ve durumu anlattım bana microfish verdi uygula geçicegini söyledi.
sp ve yunusların yuzgeclerı kızardı
Tedavinin 3.gunundeyim ama balıklarında herhangi bi değişiklik göremiyorum aksine baliklarin karınlarında çökmeler olmaya başladı ve sari prensesler daha önce hic görmediğim şekilde hızla cama burunlarını verip aşağı yukarı yuzuyorlar.Bu gün su değişimi yaptım ondan mi diye düşündüm acaba suya alisamadilar mi diye ama daha önce hic boyle birşey olmamişti.Yardim edin lütfen balıklarını kaybetmek istemiyorum...

Arkadaşlar lütfen cevap verin.
sp ve yunusların yuzgeclerı kızardı
3gunde bir mi? 3 günden fazla mi kullanmaliyim hangisini yapicam simdi ?gekke992015-03-19 18:05:16
sp ve yunusların yuzgeclerı kızardı
Kaç günde bi su değişimi yapıp tekrar flagyl atmaliyim su ısısının bi önemi varmı
sp ve yunusların yuzgeclerı kızardı
Tesekkur ederim. Dediklerinizi uyguladı ve sarimsakli yem verdim ama bir tane SP yem ymiyor ve karni çökmüş durumda daha önce bu yüzden 2 balığı kaybettim.Flagyl tedavisine devam edicem ama bu SP için özel bi uygulama yapmam lazim mi acaba. Yemi ağzına alıyor sonra geri cikariyor.


Flagyl tedavisini uygularken filtre çalışmalı mi yoksa sadece hava motorunu mu calistirmaliyim


Flagyl tam olarak nasıl kullanicagimi açıklar misiniz sadece 4 adet eritip atabilirsiniz dediniz uygularken nasıl bi yol izlemeliyim ayrıntılı bi şekilde yazabilir misiniz lutfen.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.