ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
berkan010
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Nisan 2015 11:57
Son Ziyaret:
04 Haziran 2015 17:34
Toplam Mesaj:
23 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Berkan Karabulut
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Berkan Karabulut

SON 10 MESAJI

Lepistes Yavru bakımı hakkında detaylı bilgi.
Peki teşekkürler dediklerinizi uygulayacagım balıklara yem vericeğim için kabta artıklar oluşucaktır onları napmam lazım almalımıyım yoksa kalsın mı.

Birde 3 adet lepistes var dişi olanların birisi çok ürkek oldu geçen haftadan bu yana hep aynı sol yukarı köşeye geçiyor öyle duruyor orda hızlı hızlı kuyruk sallıyo o hamile değil dış parazit falan mı yem atiyim derken bile kaçıyor hatta az haraketlensem akvaryumda su olsa akvaryumdan atlıcak o derecede bi strese giriyor düzelmesii için napmam gerek 
Lepistes Yavru bakımı hakkında detaylı bilgi.
Merhabalar, 
bugün lepistesimden ilk yavrularımı aldım inşallah ölümler olmadan büyütebilirim yardımlarınızla Öncelikle yavruları akvaryumun içine dondurma kasenin içine koydum iğne ile ufak 3-4 tane delik açtım kutuya içinde hava taşıda var çok az şekilde hava veriyor.
1-) Kabın suyunu kaç günde bir değiştirmem lazım normal akvaryumun içinde olduğu için haftada bir olabilr mi.? Ve Dip çekimi gerekli mi gerekli ise haftada günde kaç gün :) 
2-) Yavru balıklara ilk gün yem veriyim mi ilk iki gün kendi karınlarındaki protein ile besleniyorlarmış herhalde.
3-) Haşlanmış marul versem yiyebiler mi ve normal balık yemleri ile beslesem sıkıntı olur mu canlı yem alma ihtimalim çok az. Canlı yemsiz sağlıklı renkli ve hızlı bir şekilde nasıl büyütebilirim yavruları.
4-) Anne balık doğumu bitirdi mi fotoğraflarda belli herhalde az bir sarılık var ve erkek hala peşinden geliyor bugün biraz bekledim ama doğum yapmadı normal akvaryuma aldım.
 Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler


http://i.hizliresim.com/Xv9z3D.jpg


http://i.hizliresim.com/d58VNn.jpg


http://i.hizliresim.com/AmnlXq.jpg


http://i.hizliresim.com/0ql5pL.jpg


Bitkinin türü ney.
Akvaryum boyutu ufak olduğu için o kadar gereksinim duymadım,birdahakine permasol alıp yaparım cevabınız için teşekkürler. Naneyi dün çıkartttım diğerleri hala duruyor onlar gelişiyor çürümeden bakalım bi saza benzeyenler bazıları sarardı bazıları hala kendi renginde 
Bitkinin türü ney.
Yok harcamadım :) dereden topladım köydeyken :) nane ise yani suda büyümez :) ilk baştaki ney acaba onu merak ediyorum ben :) 
Bitkinin türü ney.
İyice temizledim bitkileri akıntı vardı tabi ki ama işte dediğim gibi ilk fotoğraftaki çok hızlı büyüyor o uyum sağladı herhalde o saz bitkisine benziyenlerinde bazıları büyüyor bazıları sarılaştı en son fotoğraftaki ise o su bitkisi değil herhalde pazar günü ekledim bitkileri ve şuanda balıklarda garip haraketler yok normal davranıyorlar. Eğer farklı haraketler yapmaya başlarlarsa hemen alırım bitkileri ve su değişimi falan hallederim tabiki cevabınız için teşekkürler :) 
Bitkinin türü ney.
Gçenlerde köyden dereden topladım :)  bitkileri bazıları saz herhalde uzun şeyler uzun uzun :) sazların bazıları çürümeye başladı neden çürüyor, bazıları normal büyüyor herhalde tam emin değilim. İlk fotoğrafta ki bitkinin ve son fotoğraftaki bitkinin türü ney ben bulamadım. İlk fotoğrafta ki bitkiçok hızlı büyüyor resimde mavi hava taşı var 1 günde onun yanına kadar uzuyor. Diğeri soldu herhalde gövdesi kahverengi  oldu bende birde zeytin var aldıüımdan beri hiç çürümedi ve uzamadı hep aynı pazar günü gece suyu tamamen değiştirdim içine bu dere bitkileriyle beraber koydum ve çürümeye başladı yaprakları dökülüyor nedendir acaba.  Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. 

İlk resim. Bu bitki türü nedir çok hızlı büyüyen bu :) 
http://i.hizliresim.com/ZDYL83.jpg


Yine aynı bitki yanındakilerde saz herhalde onlar neden çürüdü acaba :) 

http://i.hizliresim.com/ogEAbX.jpg

Ve son bitki bunun türü ney bu suda büyüyen değil herhalde su üstüde olabilir buda böyle oldu nedense bıraktı kendini :)

http://i.hizliresim.com/VVElkB.jpg

Akvaryumun kumu iyimidir bu bitkiler için ilk resimdeki büydüğüne göre baya iyi herhalde :) 
mikro kurt bakmadan gecme
Sağolun :) Bakıcam artık foruma
mikro kurt bakmadan gecme
Üretimi kolaymış herhalde üretimi bir şekilde yaparım eğer kültürü bulabilrsem bu kültürü kendimiz olşturamazmıyız, ve kültürü nerede bulabiliirm pet shopcularda varmıdır?
mikro kurt bakmadan gecme
Öncelikle merhaba bu mikro kurtu nasıl üreticez acaba üretmek için neler gerekli, foruma baktım ama tam birşey bulamadım yardım ederseniz sevinirim birde lepisteslere verilir mi :) şimdiden teşekkürler.
Balığım Hamile mi? Doğuma Ne Kadar Var?
Sağolasınız :D sorularım bukadardı :) 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.