ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
DarKMooN
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
333
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Nisan 2016 17:16
Son Ziyaret:
26 Eylül 2022 00:22
Toplam Mesaj:
692 [0.24 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Eyyüpcan Yatmaz
Doğum Tarihi:
08 Eylül 2000
Yaş:
23
İl:
KKTC
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Seveni Kırıp Kalbini Verme Güzele

SON 10 MESAJI

Beyaz Pomza Taşı
Ben bazen kurulum yaptigim akvaryumlarda(genelde sert su isteyen baliklarda) kullanmisligim oldu. Bitkilide kullanacaksaniz nasil bir sonuc alirsiniz bilemem. Ama bana kalirsa bitki topragi icindsn secmektense petshop yada herhangi bir online siteden almaniz daha iyi olur zaten pahali bir urun degil ancak kullanmadan once bol suyla yikayin baya toz cikartiyor cunku
Microgeophagus Altispinosa (bolivian Ram) Sorusu
Yavrulari kesin avlar , yetiskinlere de rahat verecegini sanmam
Bu Türler İçin En Az Kaç Lt Olmalı Akvaryumum
Canlıpetshoptan elden gidip almayacaksanız bir ürün sipariş etmeyin derim. Karides ve bitki siparişleri için atakan petshop guvenilirdir. Canli olarak ise malawi izmir ve ege akvaryum iyidir yada sitedeki ilanlar kismindan sehrinizdeki hobici arkadaslardan canli edinebilirsiniz
Karideslerin Cinsiyeti
Emin olmamakla beraber yukarıdaki dişi , alttaki erkek. Uzun ince ve daha ufak olanlar erkek , bombeli daha iri ve sırtında yumurta lekesi yada karnında yumurta olanlar dişi.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/185613/040920220349041.jpg[/IMG]
Bitkili Filtresiz 100 Lt De Hangi Balıklar Yaşar
İllaki bir filtrasyon gerekli diye düşünüyorum. Filtrenin yaktığı elektrik ne olacak ya. Sizin bitkiler için çalıştıracağınız aydınlatmadan daha az elektrik harcayacakdır. Siz bence babanızı ikna etmeye çalışın. İkna ederseniz ise 100 litrede birçok balık türü bakılabilir. Bitkili akvaryumda ise moli,velifera,neon tetra,kardinal tetra,rasbora,çöpcü türleri,lepistes,plati vb balıklar bakılabilir. Ama dediğim gibi bence illaki bir filtrasyon gerekli.
Akvaryum Risklimi
Akvaryumu banyoda su doldurup denemek en mantıklısı ama yinede siz bilirsiniz.
Kum Tavsiyesi
Cikletler için bence en iyi kalsiyum karbonatlı beyaz kum uygun olur diye düşünüyorum. 4-5 cm olacak şekilde alırsanız yeterli olur. Ayrıca netten akvaryem veya evcilal öneririm. 50 tl ve üzeri ücretsiz kargo. Ben geçen ay sipariş verdim muhhabbet kuşlarım için evcilaldan. 3-4 güne geldi sorunsuzdu kapıda ödeme ve ücretsiz kargo ile.
Sarı Prenses Hakkında
Sp farklı renklerde olmaz ya sizi acemiliğinizden kandırdılar yada balık formu kötü. Ayrıca canlı bitki ile malawi beslenmez bitki olarak en fazla saz veya anubias gibi kalın yapraklı bitki kullanılabilir. Dekor olarak doğadan topladığınız dezenfekte ederek kaya/taşlar ile mağara dekor edilebilir. Kum olarak beyaz silis,kuvars kum veya kalsiyum karbonatlı kum kullanmanızı öneririm. Aydınlatma olarak akvaryuma uygun floresan veya şerit led. İç ve dış filtre. İç filtre olmazsa hava motoru ve hava taşı gerekli. Ayrıca cinsiyetlerini bilmeden balığın türünden emin olmadan yavru almayı düşünüyorsunuz siz yukarıda yazdıklarımı uygulayın gerisi kendiliğinden gelir. Eğerki yanlışları düzeltmez iseniz yavruda almak imkansız olur zevk almakda hobiden.
En Cana Yakın Ciklet Türü :d
Ciklet olarak malawiden İceman öneririm. Ama malawi olmaz derseniz okuduklarıma,duyduklarıma göre ve arkadaşların önerdiği gibi flowerhorn olabilir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.